Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség: az építész (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1576)

Valezius 04-13-2007 13:12

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 87401)
sőt akkor lehetne ugy sztem ,hogy minden épületet10% olcsobban,és kevesebb nyersanyagért épít,és 20% kal kevesebb a fentartási költsége,és 3 körre hamarab építi fel(vagy valamennyivel,esetleg, 4 körrel,stb.)

Komolyan már vártam, hogy valamiki mikor veti fel újra. :)
Ajánlom olvasásra az új személyiségek topicot, ahol először merült fel az építész ötlete.

Azt hiszem, hanyagolni kéne ezt a témát, nem jutunk egyről a kettőre, majdcsak megleszünk valahogy építész nélkül. :)

Inkább az ipari teki megváltoztatását kéne keresztül vinni Atin, és kitalálni valamit szegény hulláknak :)

Kutyuleee 04-13-2007 14:11

Quote:

Originally Posted by Wizard (Post 87393)
[b]Építész
...
Amire a név is utal É P Í T É S Z. Akkor hogy is véd ez a varázslóktól, meg a tolvajoktól??
...

bocsi hogy csak ezt ragadom ki de erre szól a válasz:D
Nem hallottál már arról hogy ujabban földrengés biztosra épitik a házakat, meg hát ha bevan épitve tűzvédelem akkor kevésbé ég???:p
sztem kell olyan ami ezek ellen véd, mint a túlélő az ember gyilok ellen
csak akkor inkább erre menjen rá és ne legyen más, mert ez a sok minden együtt már tényleg túl táp...

Wizard 04-13-2007 17:50

Igen, az tény hogy már túl erős személyiség lenne, ha mindent bele tennének, ami itt felmerült.
A földrengés és a gyújtogatás elleni védelem valóban reális... ,de én csak minimális védelemt adnék ezekre. Esetelg ki is lehetne hagyni.

Dus 04-14-2007 08:00

Quote:

Originally Posted by Wizard (Post 87473)
Igen, az tény hogy már túl erős személyiség lenne, ha mindent bele tennének, ami itt felmerült.
A földrengés és a gyújtogatás elleni védelem valóban reális... ,de én csak minimális védelemt adnék ezekre. Esetelg ki is lehetne hagyni.

Az én gondolatom az lenne,hogy akkor adjunk,a gyujtsá ellen és a földrengés ellen neki bonuszt,és emellet x idővel gyorsabban épüljenek fel,mondjuk 15%-15% bonuszt és alap esetben 4 tulorában 2 körrel hamarabb épüljenek az épületek:)

Kubbi 04-14-2007 08:08

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 87668)
Az én gondolatom az lenne,hogy akkor adjunk,a gyujtsá ellen és a földrengés ellen neki bonuszt,és emellet x idővel gyorsabban épüljenek fel,mondjuk 15%-15% bonuszt és alap esetben 4 tulorában 2 körrel hamarabb épüljenek az épületek:)

És akkor mit csinál egy építész ork? :D :D
De méginkább mit csinál egy 4személyiséges ori?
Azért ez nagyon táp személyiség lesz. :D

Kubbi 04-14-2007 08:16

Még annyit leírok, hogy a szavazatom, már rég megváltoztatnám. Ugyanis én, ilyen ötleteket nem támogatnék. A téma már nagyon más irányba ment el, szerintem akár le is lehetne zárni azt a szavazást.
Mert nem ezekre az ötletekre vonatkozott a kérdés.

Synkel 04-14-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 87671)
Még annyit leírok, hogy a szavazatom, már rég megváltoztatnám. Ugyanis én, ilyen ötleteket nem támogatnék. A téma már nagyon más irányba ment el, szerintem akár le is lehetne zárni azt a szavazást.
Mert nem ezekre az ötletekre vonatkozott a kérdés.

Ehhez csak csatlakozni tudok. Akit nagyon elkap az alkotókedv, ne ebben a topicban élje ki magát, mert itt egy komplett és kiforrott javaslatról van szó, ami vagy tetszik vagy nem, de nem kéne összebarmolni olyan vadiúj ötletekkel amiket a másik topicban hónapokkal ezelőtt kiselejteztünk...

Dus 04-14-2007 14:31

okok...kussolok:D...akkor azt mondom ,hogy teccene,de máshogy,mert ahogy leirták alapbol(1.üzi) az is eléggé táp...:)

Burning 04-14-2007 17:17

OFF/
ez a hülye egér mindig félre csúszik:mad:
megint rosszra szavaztam
ON/
nekem is csak az alapötlet tetszik;)

Stev 04-18-2007 22:24

Az alapötlet tetszene, de mindenképpen nyersi visszakapás nélkül! Most is csak az tartja vissza a hadikat néha a bontástól hogy horror a nyers ára!

All times are GMT +1. The time now is 09:21.