![]() |
Quote:
Ajánlom olvasásra az új személyiségek topicot, ahol először merült fel az építész ötlete. Azt hiszem, hanyagolni kéne ezt a témát, nem jutunk egyről a kettőre, majdcsak megleszünk valahogy építész nélkül. :) Inkább az ipari teki megváltoztatását kéne keresztül vinni Atin, és kitalálni valamit szegény hulláknak :) |
Quote:
Nem hallottál már arról hogy ujabban földrengés biztosra épitik a házakat, meg hát ha bevan épitve tűzvédelem akkor kevésbé ég???:p sztem kell olyan ami ezek ellen véd, mint a túlélő az ember gyilok ellen csak akkor inkább erre menjen rá és ne legyen más, mert ez a sok minden együtt már tényleg túl táp... |
Igen, az tény hogy már túl erős személyiség lenne, ha mindent bele tennének, ami itt felmerült.
A földrengés és a gyújtogatás elleni védelem valóban reális... ,de én csak minimális védelemt adnék ezekre. Esetelg ki is lehetne hagyni. |
Quote:
|
Quote:
De méginkább mit csinál egy 4személyiséges ori? Azért ez nagyon táp személyiség lesz. :D |
Még annyit leírok, hogy a szavazatom, már rég megváltoztatnám. Ugyanis én, ilyen ötleteket nem támogatnék. A téma már nagyon más irányba ment el, szerintem akár le is lehetne zárni azt a szavazást.
Mert nem ezekre az ötletekre vonatkozott a kérdés. |
Quote:
Ehhez csak csatlakozni tudok. Akit nagyon elkap az alkotókedv, ne ebben a topicban élje ki magát, mert itt egy komplett és kiforrott javaslatról van szó, ami vagy tetszik vagy nem, de nem kéne összebarmolni olyan vadiúj ötletekkel amiket a másik topicban hónapokkal ezelőtt kiselejteztünk... |
okok...kussolok:D...akkor azt mondom ,hogy teccene,de máshogy,mert ahogy leirták alapbol(1.üzi) az is eléggé táp...:)
|
OFF/
ez a hülye egér mindig félre csúszik:mad: megint rosszra szavaztam ON/ nekem is csak az alapötlet tetszik;) |
Az alapötlet tetszene, de mindenképpen nyersi visszakapás nélkül! Most is csak az tartja vissza a hadikat néha a bontástól hogy horror a nyers ára!
|
All times are GMT +1. The time now is 09:21. |