![]() |
Quote:
|
Quote:
Csak figyelni kell ;) |
Olvastam egy érdekes véleményt...
Üdv!
Nos, azt olvastam végigböngészve a topicot, hogy nem lenne rossz külön típusú szövetségeket létrehozni. Ezzel arra célzok, hogy faj és személyiség mellett kelljen választani egy típust(tolvaj, varázsló, hadi ország). És ha 4 azonos típusú ország kerül egy szövetségbe, azok a típusukhoz kapjanak +20,30 vagy 40%-t. E mellett maradnának a hagyományos szövetségek és természetesen a magányos farkasok. Esetleges új faj szempontjából(félszerzet-ről volt szó) annyit, hogy az ember maradhatna úgy ahogy most van, csak mondjuk 3,5-4szeres tükörrel, 40% tolvaj tekivel. És az új faj legyen az óriás vetéjtársa varis poszton. És még egy véleményre válaszolva: jó az a gnóm mf-nek.:) |
Quote:
NAh ihgen ez a szövi kombós dolgo jó ötlet:Dköszi, Gnóm jó mfnek főleg sok pénzzel különben szétszedik mint állat. az Ember max ilyen HAdis-tolisra változtatását tudom elképzelni. Mert akkor lenne hadis-varis - oriás hadis - tolis - ember hadisok lenne tiszta tolis fél elf és tistza varis az új faj. termelős és termelős-hadis a törpe. elf meg az ami. Én csak igy tudnám okosan elképezlnia fajok módositását nagyobb belenyulás nélkül. (Lehetnének a varis faj képviselöji a tündérek:D tündék vagy szellemek ilyesmi) |
Az hogy mi legyen az esetleges új faj neve, az már a játék fejlesztőinek a dolga De van egy sanszos érzésem, miszerint Davalon nemsoká ír hozzászólást, amelyben félszerzeteket követel.:) A szövi kombós dolog meg érdekes téma lenne.
|
Sztem a Tünde fajt kéne bevezetni mivel az okos nép ezért lehetne varis.És mint Director is mondta sztem is jó lenne egy új varis faj:))
|
Quote:
És a tünde ráaádsula többi fajjal is összegyeztethető:D |
Király. :) Kellene még egy varis faj.
Akkor menjünk a konkrétumok felé. Melyik fajnak milyen tulajdonságokat adnátok? Bónuszok, specvarik, százalékok, stb? :) A vezetőségen meg csak áttoljuk valahogy. :D |
Quote:
|
Tünde faj:
Előnyök *a varázslók 20%al erősebbek *A mágia és a hadügy terén elérhető tekercsbónusz 45%(A többi tekercs esetén 40)(ez is a tündék okosságának az oka) *Az íjászok 6 helyett 7 védelmet kapnak őrtornyos íjász esetén 14védelem(mint a gyűrűk urából is kiderült a tündék jó íjászok) *az ipari és a gazdasági tekercs írási 50%-al olcsóbb *A bányák 5%-al többet termelnek(mivel a tündék okosak mondjuk fejletteb eszközökkel bányásznák9 :) * a könyvtárak 120 tekercset írnak körönként. Hátrányok *a varázslók minden varázslat esetén 1 el jobban fáradnak. *A mezőgazdasági tekercs írása 50%-al drágább *A tolvajok 20%-al kevesebbet hoznak *A varázslásokhoz 80%-al több rúna kell. *A felfedezéshez 20%-al tönn pénz és katona kell *A Templomokba a szokásos 100 helyet 90 egység fér Spec vari:Változtatás A Tünde varázslók évtizedeken keresztül kifejlesztették a többi nép megtévesztésére alkalmas varázslatot a Változtatást mely arra alkalmas hogy nem a valós tolvaj,varázsló ill. a katona egységeket mutatja. |
All times are GMT +1. The time now is 19:31. |