Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Ipari tekercs? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1512)

Brown 06-28-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 76524)
Smooth már egy másik témában (Adó) felvetette, hogy az ipari tekercseknek is talán kéne valami hasznosabb funkciót adni. Pölö raktárkapacitást növelhetné.

Én egyenlőre csak kíváncsi vagyok, hogy mennyien használjátok, meg mennyire tartjátok hasznosnak.

Én eddig csak 1-2 alakalommal vettem a képzések előtt a piacon, de nem egy nagy összeg, amit így meg tudtam spórolni, arról nem is beszélve, hogy a tekercseken nagyobbat bukhatok, mint amit nyerek.

Én csak azért tartom, hogy másoktól lopni tudjak, tehát nagyon hasznos. :D A funkciójárol annyit, hogy van egy-két hasonlóan relatív(!!!)gyengusz dolog a hódítóban és ez így jó. Nem kell mindent eltápolni. Ha hasznosabb funkciót akarsz az már egy új tekercstípus.

Valezius 06-28-2007 17:51

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 105746)
A minap eszembe jutott, hogy volt itt pár igen szimpatikus, és hasznos ötlet, most megpróbálom felhozni őket kicsit a süllyesztőből... márha megtalálom. Egyik ez lett volna, szerintem érdemtelenül tűnt el.

Dehogy érdemtelenül, minden ki lett beszélve, majd a főnök dönt, ő meg lent is megtalálta volna...

mlvik 06-28-2007 21:37

Vélemény:
Én, ha van (lopok), eladom őket, mert úgy hozzák a legtöbb hasznot.

Kérdés:
Elvileg a picon sokan nézegetik és óvatlanul rongálják a tekercseket.
Akkor ott miért nem kopik? (esetleg akár gyorsabban is)

(oké! Azért ne zavarjatok el! Tudom, hogy így lehet pénzt szerezni és tárolni. De ez számomra nem logikus.)
:eek:

MLVIK

Burning 06-28-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by mlvik (Post 106069)
Vélemény:
Én, ha van (lopok), eladom őket, mert úgy hozzák a legtöbb hasznot.

Kérdés:
Elvileg a picon sokan nézegetik és óvatlanul rongálják a tekercseket.
Akkor ott miért nem kopik? (esetleg akár gyorsabban is)

(oké! Azért ne zavarjatok el! Tudom, hogy így lehet pénzt szerezni és tárolni. De ez számomra nem logikus.)
:eek:

MLVIK

nem, mert ez nem paradicsom, hogy bemész a boltba és összefogdosod. itt mind ugyanolyan ezáltal nem kell nézegetni, tehát fenn van a polcon: nem viszik sehova és nem is nézegetik. ott marad míg meg nem veszik

LordYsolt 06-29-2007 09:45

Én is több ipari tekit tartanék ha változna még pedig abba az iránba h kihatással lenne a kovácsok termelésére. És nem csak a törpincs szól belőlem :p

Dus 06-29-2007 10:02

én részemről most is max ipari tekit tartok:)
de természetesen örülnék,ha változna az értelme:)

Brown 06-29-2007 11:10

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 106075)
nem, mert ez nem paradicsom, hogy bemész a boltba és összefogdosod. itt mind ugyanolyan ezáltal nem kell nézegetni, tehát fenn van a polcon: nem viszik sehova és nem is nézegetik. ott marad míg meg nem veszik

Már bocs, de sok helyen a paradicsomot sem lehet összefogdosni, mert köpködni kezd az eladó. :) A tekercs meg még nagyobb kincs. Egyébként ha a VIP karavánról potyognak a cuccok, akkor a piac felé jövet menet is bukhatna az árun legalább néhány százalékot az ember. A piaci szarkákról nem is beszélve. :D

Andrew 06-29-2007 11:12

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 106299)
Már bocs, de sok helyen a paradicsomot sem lehet összefogdosni, mert köpködni kezd az eladó. :) A tekercs meg még nagyobb kincs. Egyébként ha a VIP karavánról potyognak a cuccok, akkor a piac felé jövet menet is bukhatna az árun legalább néhány százalékot az ember. A piaci szarkákról nem is beszélve. :D

még sok hasonló JÓ ötletet pls :D:D

Brown 06-29-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by LordYsolt (Post 106246)
Én is több ipari tekit tartanék ha változna még pedig abba az iránba h kihatással lenne a kovácsok termelésére. És nem csak a törpincs szól belőlem :p

Tulajdonképpen az ipar sok mindenre kihat, ha fejlettebb az ipar, fejlettebbek a bányagépek is, tehát a termelés is több, ebből következik. De még ezeregy irányba kihathat ha úgy akarjuk. A kovácsnál is fejletteb kohók pl. amit mondtál, de ez belevan építve a képzési költség csökkenésébe ha úgy vesszük. Én továbbra is amellett vagyok, hogy egy tekercs fajta ne lásson el egynél több funkciót. Mert ennyi erővel a mágia teki csökenthetné a készültségfogyást ist.

Synkel 06-29-2007 13:47

Ha téged az zavar, hogy kétfajta bónuszt is ad a teki, én benne lennék egy olyanban is, hogy ne csökkentse a képzési költséget, csak a kovácsok hatékonyságát növelje.
Az a nagy baj, hogy van 2 tekifajta, amit nagyon kevés kivétellel senki nem használ. A gazdaságiról szintén folyik vita, mert értelme jelen pillanatban annak sincs. Az iparira ez a koácsos dolog nagyon is jó lenne, és biztos vagyok benne, hogy a fegyverárakat ismerve megugrana az ipari tekercs használata:)

All times are GMT +1. The time now is 07:54.