![]() |
Kedves Arwyl (es a többi aki félti a pozicióját)!
Amíg te az ilyen a pénzen jutottál fel A ba, amit mások termeltek hosszú időn keresztül, addíg nem volt baj a magas hektáron való termelés. Mert ugye mindenki tudja, hogy neked egy garasod sem volt soha, és mint írtad nem is lesz, mivel nem szánod rá az időt, lentebbi csoportokban. Amíg Monaco, Kutya stb... féle bagázs termelt neked és a klánodnak a 3G toppjába ki tudja mennyi időig szó sem volt ilyen módósítáról. De le lettek ütve, el lettek kergetve, most már más termel ott,hopp kéne egy kis módosítás gyorsan. Te már feljutottál A-ban magasra,másnak meg ne sikerüljön így van? Ha ezt a szabályt bevezeted, az esélyét is elveszed annak, hogy más klán is feljusson a toppba. Amiért neked nincs időd, meg kedved (sosem volt) termelni, más megteszi ezt.Ne zavarjon ennyire. Amíg az A-ból nem kötelező a fordulás, illetve ott sincs hektár vesztés stb... addíg lentebbi szinteken sem fair a játékosokkal szemben. Ezzel csak azt érnéd el, hogy beregelne mindenki aki termelni akarna egy csomó orit 199 hekire, és 2/b ig újrázgatódna az ötös szinten írt tekercs hatványozódva... mindeki, mert még 1 lehetőség ki van véve a játékból. A magas hektáron való termelés. Nem ez a megoldás arra, hogy neked nincs időd a játékra. Illetve van egy megoldás erre. Ha az egesz ujra indul sok-sok kiegészitéssel együtt. |
Quote:
Nem is igen tennék hozzá semmit az elvi részéhez, én is így látom, a múlt bolygatása más kérdés. Steve, erre csak annyit, hogy időben mennyi is, ha az elvi szinted nézzük? 4 * 4 * 1000 kör = 666.6 nap, majd 2 év. Én meg amondó vagyok, hogy ha vki 2 évig gürizett, akkor igenis vihesse fel azt a pénzt Aba, amit összeszedett. |
Quote:
Teljesen értelmetlennek találom Norb javaslatát. Arwyl elmagyarázta, hogy miért. Annyival kiegészíteném, hogy ha vkik tényleg leszednék őket, azzal csak ideiglenesen lenne megoldva a probléma. Pár hét-hónap múlva ugyanazok az emberek visszamennének oda, max másik orival. Ezzel egyáltalán nem oldottunk meg semmit. A nagy termelők megszüntetése csak színesítené a játékot, és megszünnének a hatalmas vagyonnal játszó országok. Akik sem tanyát, sem bányát nem tartanak, sőt lassan barakkon kívül más nem lesz bennük. Feltöltik őket 5. szinten tekerccsel a nagy termelők, aztán indul a móka. Ha kifogy a pénz az oriból, és behal a tekipiac, akkor majd vki a "közösségből" vesz tekit. Esetleg egy másik felszedi az íjász piacot, hogy az ellen ne tudjon sereget cserélni, az amúgy is vészesen fogyó pénzéből, végezetül a nyers, és gabona piacot is manipulálja vki a csapatból. Ohh, azt elfelejtettem mondani, hogy ezek természetesen nem egy szövetség tagjai. Csak egy csopiban játszanak, és segítik egymást. Mert ugye fő a "közösségi szellem", "ha vkit bántanak, azért harap a többi is". Quote:
Nekem a termelőkkel, és az általuk tápolt orikkal van bajom. Ha indítasz egy vállalkozást, akkor egy multi a szárnyai alá vesz, tele nyom pénzzel, és még vissza sem kell adnod? Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Mert kb ezt jelenti amit mondtál, lefordítva a valóságra. Tudom, hogy neked az a véleményed, hogy amíg lehet, ki kell használni. Nekem van igazságérzetem, és ezért zavar a dolog ennyire. Ha vki termelni akar, az tud 200-600 hekin is. Jah, hogy ott könnyebb neki ártani? Quote:
|
Naaa, kicsit atment sertegetesbe...Teljesen felesleges.
A jksz megszuntetesere arrakis javaslata tetszik, leirtam korabban is, tobbet nem lehet tenni....most az, hogy csokkenjen az orik terulete, kicsit abszurd...van akik nem jutnak magasra, csak pl. 900 hekiig 5. szinten. Ő veluk szemben kicsit ez unfair lenne. Hiszen o egyreszt szeretne visszatermelni a felmenesi koltsegeket, masreszt eleg barrakositva van, hogy alulrol ne kapjak el...A celja az, hogy lassan penzt termeljen...napi kepzeseit eladogatva, es kajatultermeleset is... Ahogy neztem, sok ilyen szovi van 5. szinteken...veluk a foldcsokkenessel nem kellene kibabralni...Nyilvan, eleg nekik a gyujtogatas is. A fenti termelok nyilvan mas....azok elvannak. |
Quote:
|
Quote:
OFF Ebböl a hsz-böl sugárzik a jó indulat. ON |
Jó akkor egy ötlet: mi lenne ha földcsökkenés lenne x topkör után akkor, ha a fellépési max föld y szorosánál többel rendelkezel?
nálam:X=3000 és Y=2 HA találnánk két konszenzusos számot (valamelyest szubjektív, tudom) akkor mindkét oldalnak igaza lehetne, nem? |
Quote:
Van egy terület, amit megszereztem, és én azt senkinek nem akarom odaadni. ha a javaslat összejön földleadás nincs. Akkor pedig vigye el, aki tudja. Arwen, Te meg ha nem szeretsz termelni, a Te dolgod, de hogy más se tegye ebből kifolyólag.. áruld már el milyen pénzből mentél fel akkor Aban 1 milla pontra? Mert mindketten ismerjük ennek költségvonzatát. Most azt fogod mondani, h a klánod termelte. Ok. Akkor nézd meg az én klánom, zömében akkora orik, mint az enyém.. nekem tehát több idő kell, hogy ugyanazt megtegyem, elméleti síkon mikor érlek utol? Soha. Pedig játék tekintetében... de majd remélem lesz erre is mód még kideríteni :) Kicsit sok volt már a szócséplés. |
Javaslat: ha minden csopiban csökkenjen az orik mérete, akkor csökkenjen Aban is, mert szerintem nagyon el van rugaszkodva a top, s nehéz lenne utolérnem, fedezni nem tudok, mert a többi csopival ellentétben ott tényleg drága, és nem is akarok küzdeni érte, légyszíves gyertek már le onnan egy a játék generálta dolog folytán...
|
Quote:
Kis felfedezés módosítás! Ennél a topiknál épp ezekhez a gondolatokhoz jutottak.... Pedig a két elnevezés nem ugyan azt takarja.... |
All times are GMT +1. The time now is 05:06. |