![]() |
Quote:
|
Quote:
|
és ki mondta, hogy meg fog valósulni?
A-ban sem olyan nehéz 3k hekit ütni, csak pénz, jó csapat és sok bent lét kérdése. |
Quote:
mondjuk ez mellékes, nem ide tartozik igazából |
Off:hahóóóó szájkarate néhány topiccal arébb:p :D
amugy én se tartom túl jó ötletnek, amugy is fura ötlet h miután eléggé pénzfüggővé lett téve a játék, most akkor legyen korlátozva a pénz is..... |
Quote:
|
hüpike...
ki mondta hogy kunszt 3k hekit ütni. azt mondtam hogy nem fair az újonnan érkezőknek megnehezíteni a feljutást, ha más felmehetett fedezéssel! és baromira hiába ütsz földet ha nem tudod beépíteni telerakni és megvédeni! és ehhez mindhez pénz kell, hiába a játéktudás, azzal max a lovakat tudod elengedni, íjat nem veszel a helyére! |
jól látod. a játék erősen pénzköpontú. azért írtam a 3k-t, mert azzal bőven benne vagy a top 20% körüli helyen, ahonnan több szemesként is lehet fordulni
|
Quote:
ezzel teljesen egyetértek, pl a jelenlegi topklán több 100ezer hekijéből kiváncsi lennék, mennyit szereztek (olcsó) fedezéssel :D |
Quote:
mit csinálsz az oriddal mindíg? miről szól minden? vagy pénzt termelsz: tekit írsz eladásra, nyersit-gabonát termelsz eladásra, katonát képzel eladásra, kp-t termelsz bankkal, lopsz eladásra, fosztasz.... etc... tehát pénzt csinálsz. vagy, termelsz csak magadnak, amivel megspórolod a pénzt. vagy kárt okozol valakinek amit szintén ki lehet fejezni pénzben. a játék nem pénzközponttúvá kezd válni, hanem ALAPVETŐEN pénzközpontú!!! |
All times are GMT +1. The time now is 09:21. |