![]() |
Quote:
Hozzáteszem, ha az ellenfél azt mondja, bocsi, ti vagytok a jobbak, abba szoktam fejezni. Nagyon ritka eset amikor nem szívesen állok meg... |
Quote:
|
Quote:
Szerintem csak mindenki azt próbálja bizonygatni példákon keresztül, hogy a szubjektív megítélés nem kézzel fogható. Logikusan aki már 2-5* körbefordult az orijával nem venné jó néven, ha 1 háborús akciósorozat az Anarchba kötne ki, ahonnan meg nincs visszaút. Szal valami kézzelfogható kellene pl. az említett admini figyelmeztetés első körben |
Quote:
nekem pl nem számit ha vernek mint a lovat, majd visszaadom, csak másnak lehet hogy 2 mészár után már azt hiszi hogy innentől nincs kiut, pedig mindig van kiut. Remélem Ati érted mire akarok kijukadni:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A vezéred soha ilyet nem mondott, hogy nem foszthatjuk le az egyik tagot, annyit mondott, hogy tőle mehet a háború..... és a vezéred kék kettesének ehhez semmi köze, de ne játsz a mártírt, mert az hogy nem ártottál nekünk az vicces, akkor valszeg csak hobbyból nyitsz az orkra kaput, és véletlenül tűnnek el az emberek.... asszem ez így elég gagyi akkor legalább vállald hogy háborúban állunk, és nem álltok túl jól.... ez így korrekt lenne... |
Szerintem meg ne offoljátok a témát. Lécci
|
All times are GMT +1. The time now is 06:50. |