Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Adó (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1329)

karesz6 01-24-2007 14:34

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 69049)
Ha valamiről megemlíti valaki hogy nem elhanyagolható, és nincsen róla semmi leírva, és te még nem találkoztál vele, akkor nem tudsz róla, tehát nem mondhatni hogy kompetens lennél a témában.

Nem értem hogy egy témába miért számít a kompetencia szerves részének az hogy valaki ismer e egy olyan adatot ami maximum személyes élményeken alapul, de semmiképpen sem hivatalos forrásból származó statisztikából. :confused:

Kubbi 01-24-2007 19:54

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69068)
Nem értem hogy egy témába miért számít a kompetencia szerves részének az hogy valaki ismer e egy olyan adatot ami maximum személyes élményeken alapul, de semmiképpen sem hivatalos forrásból származó statisztikából. :confused:

Karesz komolyan mondom, gondolkozz már az írásaidon.
Ha nem tudsz valamit, akkor nem tudod. Akkor nem is érthetsz hozzá.

pl: Hogy akarsz lámpát szerelni, ha nem tudod hogy néz ki az izzó? És te ezesetben hangoztatod, hogy értesz hozzá, és megszereled azt lámpát... :D

Én pl 5x- ből is kp-t vittem fel. Katonákból származót főleg.
Tehát ha ujráznék, én is szaporítanám a pénzt a csoportban. ;)

karesz6 01-24-2007 20:08

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 69146)
Karesz komolyan mondom, gondolkozz már az írásaidon.
Ha nem tudsz valamit, akkor nem tudod. Akkor nem is érthetsz hozzá.

pl: Hogy akarsz lámpát szerelni, ha nem tudod hogy néz ki az izzó? És te ezesetben hangoztatod, hogy értesz hozzá, és megszereled azt lámpát... :D

Én pl 5x- ből is kp-t vittem fel. Katonákból származót főleg.
Tehát ha ujráznék, én is szaporítanám a pénzt a csoportban. ;)

Azt belátom hogy lehet pénzt szaporítani ujrázással de nem is ezért kaptam az inkopetens jelzőt hanem azért mert beismertem hogy fogalmam sincs hogy hányan ujráznak rendszeresen pénzszerzés céljából és mellesleg arra tippeltem hogy kevesen.(magamból kiindulva) És azt továbra is tartom hogy ezt ti se tudjátok vagyis ti se vagytok kompetensek hacsak nem titkoltok valami statisztikai oldalt.

Xeper 01-24-2007 20:45

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69153)
Azt belátom hogy lehet pénzt szaporítani ujrázással de nem is ezért kaptam az inkopetens jelzőt hanem azért mert beismertem hogy fogalmam sincs hogy hányan ujráznak rendszeresen pénzszerzés céljából és mellesleg arra tippeltem hogy kevesen.(magamból kiindulva) És azt továbra is tartom hogy ezt ti se tudjátok vagyis ti se vagytok kompetensek hacsak nem titkoltok valami statisztikai oldalt.

Az inkompetens jelzőt arra kaptad, hogy egyetlen adat állt rendelkezésedre: a sajátod. Ami kezdőségednek köszönhetően meglehetősen szegényes információforrás.
Valóban nincsen statisztikai oldal, számszerűen nem is tudom hogy mennyi ori restartol napont átlagosan csoportonként, de annyit az évek alatt már tapasztaltam (saját orik, szövetséges orik. klántársak stb), hogy mindig akadnak restartolók, akik nem azért használják a restartot, mert szétverték, hanem mert egy halom pénzzel(és tekivel) léptek, és 500 kör alatt meg tudják így duplázni a vagyont.
Tehát megkérnélek ismét: ha olyan dolog merül fel, amiről fogalmad sincsen és csak gyenge tippjeid alapján tudsz írni, akkor légyszíves ne szóljál bele! (és főleg ne szóld le egy régebbi játékos tapasztalatait)

Jahh és kérlek ne kezdj el magyarázkodni, mert már kezd sok lenni.

Bea Baba 01-24-2007 21:36

És ennek az egésznek mi köze az adóhoz???:p

karesz6 01-24-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 69162)
Az inkompetens jelzőt arra kaptad, hogy egyetlen adat állt rendelkezésedre: a sajátod. Ami kezdőségednek köszönhetően meglehetősen szegényes információforrás.
Valóban nincsen statisztikai oldal, számszerűen nem is tudom hogy mennyi ori restartol napont átlagosan csoportonként, de annyit az évek alatt már tapasztaltam (saját orik, szövetséges orik. klántársak stb), hogy mindig akadnak restartolók, akik nem azért használják a restartot, mert szétverték, hanem mert egy halom pénzzel(és tekivel) léptek, és 500 kör alatt meg tudják így duplázni a vagyont.
Tehát megkérnélek ismét: ha olyan dolog merül fel, amiről fogalmad sincsen és csak gyenge tippjeid alapján tudsz írni, akkor légyszíves ne szóljál bele! (és főleg ne szóld le egy régebbi játékos tapasztalatait)

Jahh és kérlek ne kezdj el magyarázkodni, mert már kezd sok lenni.

Ok. Nem kezdek. ;) De az alap témától már tényleg messze vagyunk.:D Mellesleg hol láttál te engem magyarázkodni? Én 1 alkalomra emlékszem de az full az én hibám volt.

karesz6 01-24-2007 21:43

/off Mellesleg nem kell aggódni 1 hét és vége a vizsgaidőszaknak azután jóval kevesebbet leszek itt és azt is az online szerepjáték részben fogom tölteni. off/

TDK 01-26-2007 01:34

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 69024)
Újrázással hogy jönne már pénz a csopikba? :confused:
Ki az, aki kp-ban hozza fel a pénzének a nagy részét?

meg fogsz lepödni.
majd egyszer ha a b-böl forditasz le egy orit és el kell ott töltened 2k kört, látni fogod, kb 2-3 alkalommal is, ahogy ugyanazok az orik szépen megjelennek ujra meg-ujra 1700 hekin lilán, full pénzzel, mert igy léptek föl a 3-ról, és kihasználják az összes ujrázási lehetöségüket.
és a többségnek igenis megéri, hogy 500 kör plusszal 6 mrd-t keressenek, mert eddig csak a felhozott készpénzröl volt szó, de kb másfél mrd-t kapnak az egységek eladása után is

Grabi 01-26-2007 10:35

azért azt is meg kell jegyezni, hogy a B-s 6 mrd A-ban ér jobb esetben 1,5 mrd-t. és így én tökre megértem, hogy B-ben összeújráznak 15-20 mrd-ot, hogy A-ba ne menjenek fel tök csórón.

ill. mivel az A-s tekiárak enyhén lent vannak, ezért aki nem butuska az max pénzzel lép fel.

Xeper 01-26-2007 12:38

Ha már úgyis kisiklott a téma:
Követelem, hogy az adóbevétel növekedjen olyan szintre mint amit 10% bank hozna egy kereskedőnek -hiszen tarthatatlan hogy egy hadi ország csak alig tud megélni 0 termelő épülettel, fosztás nélkül! :D
És különben se restartoljon senki a pénzért! :)

All times are GMT +1. The time now is 14:13.