![]() |
Quote:
|
Quote:
Ha nem tudsz valamit, akkor nem tudod. Akkor nem is érthetsz hozzá. pl: Hogy akarsz lámpát szerelni, ha nem tudod hogy néz ki az izzó? És te ezesetben hangoztatod, hogy értesz hozzá, és megszereled azt lámpát... :D Én pl 5x- ből is kp-t vittem fel. Katonákból származót főleg. Tehát ha ujráznék, én is szaporítanám a pénzt a csoportban. ;) |
Quote:
|
Quote:
Valóban nincsen statisztikai oldal, számszerűen nem is tudom hogy mennyi ori restartol napont átlagosan csoportonként, de annyit az évek alatt már tapasztaltam (saját orik, szövetséges orik. klántársak stb), hogy mindig akadnak restartolók, akik nem azért használják a restartot, mert szétverték, hanem mert egy halom pénzzel(és tekivel) léptek, és 500 kör alatt meg tudják így duplázni a vagyont. Tehát megkérnélek ismét: ha olyan dolog merül fel, amiről fogalmad sincsen és csak gyenge tippjeid alapján tudsz írni, akkor légyszíves ne szóljál bele! (és főleg ne szóld le egy régebbi játékos tapasztalatait) Jahh és kérlek ne kezdj el magyarázkodni, mert már kezd sok lenni. |
És ennek az egésznek mi köze az adóhoz???:p
|
Quote:
|
/off Mellesleg nem kell aggódni 1 hét és vége a vizsgaidőszaknak azután jóval kevesebbet leszek itt és azt is az online szerepjáték részben fogom tölteni. off/
|
Quote:
majd egyszer ha a b-böl forditasz le egy orit és el kell ott töltened 2k kört, látni fogod, kb 2-3 alkalommal is, ahogy ugyanazok az orik szépen megjelennek ujra meg-ujra 1700 hekin lilán, full pénzzel, mert igy léptek föl a 3-ról, és kihasználják az összes ujrázási lehetöségüket. és a többségnek igenis megéri, hogy 500 kör plusszal 6 mrd-t keressenek, mert eddig csak a felhozott készpénzröl volt szó, de kb másfél mrd-t kapnak az egységek eladása után is |
azért azt is meg kell jegyezni, hogy a B-s 6 mrd A-ban ér jobb esetben 1,5 mrd-t. és így én tökre megértem, hogy B-ben összeújráznak 15-20 mrd-ot, hogy A-ba ne menjenek fel tök csórón.
ill. mivel az A-s tekiárak enyhén lent vannak, ezért aki nem butuska az max pénzzel lép fel. |
Ha már úgyis kisiklott a téma:
Követelem, hogy az adóbevétel növekedjen olyan szintre mint amit 10% bank hozna egy kereskedőnek -hiszen tarthatatlan hogy egy hadi ország csak alig tud megélni 0 termelő épülettel, fosztás nélkül! :D És különben se restartoljon senki a pénzért! :) |
All times are GMT +1. The time now is 14:13. |