Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Kis felfedezés módosítás! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1312)

Synkel 02-12-2007 20:59

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 73369)
Joh, akkor ki kell próbálni. Ennél ami van minden jobb

Csak abból van elegem hogy a 1A top miatt kell folyton ilyen baromságokat kitalálni, amit mindenki szív kivéve ök. Azért hogy a top ne fedezhessen más se tegye... és haljon meg az összes anarchos csoport is

Hadd védjem meg a fedezés módosítást kicsit.
Ha játszol A-ban, biztos látod a krónikát meg a kláneseménylistát. Tele van mindkettő, azaz pörög az élet. Odalett a régi felfedezek ezerrel stílus, most aki előre akar jutni az üt, vagy más néven Hódít. A törpék ezt megszívták, elismerem, de attóla módosítás még jó volt, és alapvetően pozitív hatása lett.

Az anarchot nem ismerem, nem nagyon tudok hozzászólni, de olyanokat olvastam, hogy 400k hekis orikat fedeztek tovább, és ez az a nagy "játék" ami jelenleg tönkrement, mert 1 hekiért hetekig termelni kell a sereget. Ha így van, akkor az anarchosok ölték meg a játékot a stílusukkal, nem a fedezés módosítása...

Kisbér 02-12-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 73411)
Hadd védjem meg a fedezés módosítást kicsit.
Ha játszol A-ban, biztos látod a krónikát meg a kláneseménylistát. Tele van mindkettő, azaz pörög az élet. Odalett a régi felfedezek ezerrel stílus, most aki előre akar jutni az üt, vagy más néven Hódít. A törpék ezt megszívták, elismerem, de attóla módosítás még jó volt, és alapvetően pozitív hatása lett.

Mondjuk ez szerintem nem így van...

Ati, le tudsz kérni olyan infót, hogy fedezés elett 1 hónap alatt átlagosan mennyi ütés volt, illetve mondjuk a módosítás után mennyi ütés van (nem kell az, hogy sikerült-e, vagy sem, pusztán a tény, hogy ennyi támadás indítottak)?

Szerintem most kevesebb van...

Synkel 02-12-2007 21:40

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73417)
Mondjuk ez szerintem nem így van...

Ati, le tudsz kérni olyan infót, hogy fedezés elett 1 hónap alatt átlagosan mennyi ütés volt, illetve mondjuk a módosítás után mennyi ütés van (nem kell az, hogy sikerült-e, vagy sem, pusztán a tény, hogy ennyi támadás indítottak)?

Szerintem most kevesebb van...

Szerintem sokkal több van. Klános feltétlen, de egyéni is. A javaslatoddal egyébként annyi a gáz, hogy a törpik mondjuk olcsóbban fedezhetnek vele, de ugyanúgy le fogják verni rajtuk azonnal amit visszafedeztek. A másik hasonló témájú topicban a törpikről általában volt szó, nem csak a fedezésről, ott merült fel még az elején, hogy védőbónusz járjon nekik a bánya után. Lehet nem a legjobb ötlet, de még mindig tartom, hogy pusztán olcsóbb fedezéssel nem oldjuk meg a törpik gondjait.

Kisbér 02-13-2007 07:25

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 73423)
Szerintem sokkal több van. Klános feltétlen, de egyéni is. A javaslatoddal egyébként annyi a gáz, hogy a törpik mondjuk olcsóbban fedezhetnek vele, de ugyanúgy le fogják verni rajtuk azonnal amit visszafedeztek. A másik hasonló témájú topicban a törpikről általában volt szó, nem csak a fedezésről, ott merült fel még az elején, hogy védőbónusz járjon nekik a bánya után. Lehet nem a legjobb ötlet, de még mindig tartom, hogy pusztán olcsóbb fedezéssel nem oldjuk meg a törpik gondjait.

Lehet, hogy nem oldjuk meg, de javítunk rajtuk mindenféleképpen...
Ja, és azt, hogy védőbónuszt adjunk nekik a bányák után azt nem támogatom...

Non Omnis Moriar 02-13-2007 07:36

Az 1A ugyan olyan mint az anarch... minden szempontból. A topba ott is csak az megy fel akit fel engednek, és ha nincsenek haverjaid, a csopi aljában fogsz vegetálni amig meg nem unod vagy meg nem szán valaki.

Igen, az anarchot azok tették olyanná, de az egy nem kötelező, kettő ők szerintem legalábbis belátták ezt

az 1A-t is azok teszik olyanná akik ott vannak. Én voltam ott régebben is, most is, régen sem volt kevesebb ütés

Egyszerűen meg lehetne oldani a top kérdését, hogy ne húzzon el a mezőnytől.. le kell szépen fordulni 5be és leadni a földet... nana, nem a haverodnak, a császárnak!... Lehetőséget adva ezzel másoknak is és nem a hódító szabályait igazítani ugy hogy annak a pár embernek jó legyen

Kisbér 02-13-2007 07:49

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 73465)
Az 1A ugyan olyan mint az anarch... minden szempontból. A topba ott is csak az megy fel akit fel engednek, és ha nincsenek haverjaid, a csopi aljában fogsz vegetálni amig meg nem unod vagy meg nem szán valaki.

Igen, az anarchot azok tették olyanná, de az egy nem kötelező, kettő ők szerintem legalábbis belátták ezt

az 1A-t is azok teszik olyanná akik ott vannak. Én voltam ott régebben is, most is, régen sem volt kevesebb ütés

Egyszerűen meg lehetne oldani a top kérdését, hogy ne húzzon el a mezőnytől.. le kell szépen fordulni 5be és leadni a földet... nana, nem a haverodnak, a császárnak!... Lehetőséget adva ezzel másoknak is és nem a hódító szabályait igazítani ugy hogy annak a pár embernek jó legyen

Te biztos a www.hodito.hu játékban játszol? :D

Deni 02-13-2007 09:01

Quote:

Ugye ezeket Te sem gondolod komolyan? :rolleyes:

Remedy 02-13-2007 09:20

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 73493)
Ugye ezeket Te sem gondolod komolyan? :rolleyes:

En mar csak azert nem reagaltam erre, mert nem ez az elso irdatlan nagy bolondsag, amit ir.... Egyszeruen mar el se olvasom, amiket ir :P

Alba 02-13-2007 10:23

A törpés javaslatra reagálnék amit Kisbér írt.

Az hogy a fedezés olcsóbb a törpének nem megoldás.Hiszen kőműveskelemen lenne az egész.Amit reggel fedezett estére leverik róla.És lehet hogy csak ksiebb mértékben de akkoris nő a %-a és drágul a fedezése.

A megoldást abban látom hogy + védelemet kapjon egy törpe.Mondjuk a bányák területből elfogalalt arányának függvényében. Nem én találtam ezt ki, már valaki írta de nekem ez tetszik legjobban.

Nekem volt 9000 hekin törpém Aban. 40 +15 a védelme.Ami azt mondom nem kevés és nem volt extra termelő ori.És olyan siman be tudott ütni egy hadis ori hogy csak na.

csavo 02-13-2007 13:29

Quote:

:eek: ha lenne, ide egy olyan foldon fetrengos smileyt tennek be :)) Moriar, megerdemelnel egy hon.. nem is! egy EV hozzaszolasa kituntetest =))

ontopic: a torpenek nem vedelem kell... az nem fogja megvedeni egy verbeli hadistol.. a torpenek felfedezes kell, kifizethetendo aron. es ne gyertek mar az ilyen kifogasokkal, hogy a hadisok majd ugyis leverik rola. ez a kifogas nevetseges. ha igy lenne, miert nem vertek mar le az osszes torpet az 1/Abol? aki tud jatszani, az megvedi a torpejet. ha nem ijakkal, lovasokkal.

All times are GMT +1. The time now is 17:14.