![]() |
na tessék, máris egy kalap alá veszel a láthatatlan ellenséggel:D
hogyan lehet védelem alól fullosan kijönni? ismerős akivel szövizek már régóta írja a tekit 200-on és még védelem alatt átküldi a kellő pénzt hogyan vagyok tf? 5-s szinten? 500 hekiig annyi a láma hogy még óriással is összelopom a gabonát:) ha van a csopiban topp, akkor feltételezhető hogy van utalás rendszeresen, ha csak egy hétig figyeled a piacot, és utána nem használod ezt ki 50-100 millás fogókkal, akkor csak magadra vess:) persze, te nem ilyen kaliberü pénzekről beszélsz, milliárdokról... 10 mrd-król... de hol kerül annyiba egy háború? 1mrd-ból még B-ben is megvan egy szöviháború, azért mert valakinek van ennyi pénze 5-s szinten is attól még nem biztos hogy csaló. |
nem beszélek mellé, de ha nekem valaha sok pénz lesz egy orimba, és pénzzel nyerek harcot, akkor én már csaló vagyok?
|
Synk azért ez kissé paranoia gyanus :D Idejön egy hapi aki ellentmondd és az az "ellenségből" való, ő a csaló galád senkiházi aki tönkrevágja a játékot. Kicsit lehet lazábban kéne venned ezt. ;) Hidd el nem éri meg. Amúgy eddig a te szövidet verték csak le - ha jól olvastam, szóljatok ha nem nem voltam alapos - ilyenkor elő szokott jönni a Tuvalu szindróma, most 4 ember miatt szabálymódosítás?
|
Quote:
Mellesleg 99%-ig tudom kit takar a Skiti nick, ha az 1% jön be, akkor majd elnézést kérek tőle:) |
Quote:
|
Synk, még tippelned sem kell, ha érdekel megkérdezed, és én válaszolni is fogok akár itt is:)
|
Quote:
|
víz, gyanus vagyok?:D
akkor így jártam, remélem azért holnaptól nem veszem emiatt drágábban a kenyeret:D gondolsz, és gondol mindenki rólam amit akar:) de ha visszaolvasol akkor én csak azt kértem fejtsétek ki bővebben mi a baj a toppokkal... erre nekem estek:P gyanusak vagytok ti nekem:D |
penya, ha szabályokba is ütközik: carlos
:) le lepődj meg ha semmit nem mond ez a nick, én csak egy kis pontocska vagyok a hódítóban:) |
Kezd röhejessé válni :D Bár ...
|
All times are GMT +1. The time now is 00:19. |