Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Maximum föld (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1297)

skiti 01-18-2007 21:21

na tessék, máris egy kalap alá veszel a láthatatlan ellenséggel:D
hogyan lehet védelem alól fullosan kijönni?
ismerős akivel szövizek már régóta írja a tekit 200-on és még védelem alatt átküldi a kellő pénzt
hogyan vagyok tf?
5-s szinten? 500 hekiig annyi a láma hogy még óriással is összelopom a gabonát:)
ha van a csopiban topp, akkor feltételezhető hogy van utalás rendszeresen, ha csak egy hétig figyeled a piacot, és utána nem használod ezt ki 50-100 millás fogókkal, akkor csak magadra vess:)
persze, te nem ilyen kaliberü pénzekről beszélsz, milliárdokról...
10 mrd-król...
de hol kerül annyiba egy háború?
1mrd-ból még B-ben is megvan egy szöviháború, azért mert valakinek van ennyi pénze 5-s szinten is attól még nem biztos hogy csaló.

skiti 01-18-2007 21:23

nem beszélek mellé, de ha nekem valaha sok pénz lesz egy orimba, és pénzzel nyerek harcot, akkor én már csaló vagyok?

Penya 01-18-2007 21:26

Synk azért ez kissé paranoia gyanus :D Idejön egy hapi aki ellentmondd és az az "ellenségből" való, ő a csaló galád senkiházi aki tönkrevágja a játékot. Kicsit lehet lazábban kéne venned ezt. ;) Hidd el nem éri meg. Amúgy eddig a te szövidet verték csak le - ha jól olvastam, szóljatok ha nem nem voltam alapos - ilyenkor elő szokott jönni a Tuvalu szindróma, most 4 ember miatt szabálymódosítás?

Synkel 01-18-2007 21:28

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 66933)
Synk azért ez kissé paranoia gyanus :D Idejön egy hapi aki ellentmondd és az az "ellenségből" való, ő a csaló galád senkiházi aki tönkrevágja a játékot. Kicsit lehet lazábban kéne venned ezt. ;) Hidd el nem éri meg. Amúgy eddig a te szövidet verték csak le - ha jól olvastam, szóljatok ha nem nem voltam alapos - ilyenkor elő szokott jönni a Tuvalu szindróma, most 4 ember miatt szabálymódosítás?

Az elmúlt fél évet említettem. Kezdjem sorolni az orikat?
Mellesleg 99%-ig tudom kit takar a Skiti nick, ha az 1% jön be, akkor majd elnézést kérek tőle:)

Viz 01-18-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 66929)
x-ben pedig végképp nem voltam soha érdekelt
ha pedig olyan nyilvánvaló a "csalás" akkor miért nem kerülnek át anarchba?
talán rossz a rendszer?
akkor a szűrőt kell szigorítani, nem a szabályokat

hirtelen hogy megvéded a dolgot, gyanús vagy te már nekem is

skiti 01-18-2007 21:30

Synk, még tippelned sem kell, ha érdekel megkérdezed, és én válaszolni is fogok akár itt is:)

Penya 01-18-2007 21:30

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 66934)
Az elmúlt fél évet említettem. Kezdjem sorolni az orikat?

Ha lennél olyan kedves, kíváncsi vagyok, már persze csak akkor ha nem ütközik semmilyen szabályba.

skiti 01-18-2007 21:32

víz, gyanus vagyok?:D
akkor így jártam, remélem azért holnaptól nem veszem emiatt drágábban a kenyeret:D
gondolsz, és gondol mindenki rólam amit akar:)
de ha visszaolvasol akkor én csak azt kértem fejtsétek ki bővebben mi a baj a toppokkal...
erre nekem estek:P
gyanusak vagytok ti nekem:D

skiti 01-18-2007 21:34

penya, ha szabályokba is ütközik: carlos
:)
le lepődj meg ha semmit nem mond ez a nick, én csak egy kis pontocska vagyok a hódítóban:)

Penya 01-18-2007 21:34

Kezd röhejessé válni :D Bár ...

All times are GMT +1. The time now is 00:19.