Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Varis tippek,trükkök,segitség! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1263)

rumli 03-05-2007 16:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 78005)
Mivan? Ezt nem egeszen ertem....

arra gondoltam ha az adott középszintű szövi varázslója nem tud rám kaput nyitni akkor a tolvaj nem tud bejönni hozzám...remélem jól tudom:) ...tehát maradnak a hadisok...

Remedy 03-05-2007 16:28

Quote:

Originally Posted by rumli (Post 78010)
arra gondoltam ha az adott középszintű szövi varázslója nem tud rám kaput nyitni akkor a tolvaj nem tud bejönni hozzám...remélem jól tudom:) ...tehát maradnak a hadisok...

Aha, akkor jol ertettem. Ahhoz, hogy ki nyit rad kaput, semmi koze ahhoz, hogy neked hany varid van. 10edannyi varival is lehet rad kaput nyitni. Szoval a tolvajnak is menni fog, nem kell hozza varis.

bitboss 03-05-2007 16:28

a TK nyitáshoz nem szükséges a célponténál nagyobb varázslóerö!

rumli 03-05-2007 16:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 78016)
Aha, akkor jol ertettem. Ahhoz, hogy ki nyit rad kaput, semmi koze ahhoz, hogy neked hany varid van. 10edannyi varival is lehet rad kaput nyitni. Szoval a tolvajnak is menni fog, nem kell hozza varis.

akkor már értem miért szapuljátok a gnóm varisokat...újjat mondtál...:( akkor csak hadira jó szegény?...nem marad más mint az építkezés, eladni a varikat és katonákat venni...akkor eddig pengeélen táncoltam:) ...pedig nem vagyok egy kamikaze tipus...jó ez a fórum köszi az infót...mindig tanul az ember...

laci 03-05-2007 21:53

Quote:

Originally Posted by rumli (Post 78020)
akkor már értem miért szapuljátok a gnóm varisokat...újjat mondtál...:( akkor csak hadira jó szegény?...nem marad más mint az építkezés, eladni a varikat és katonákat venni...akkor eddig pengeélen táncoltam:) ...pedig nem vagyok egy kamikaze tipus...jó ez a fórum köszi az infót...mindig tanul az ember...

Neeem, a gnóm nagyon jó varázsló tud lenni, de van egy igen súlyos problémája: nagyon hullik, ha öldösik. Emiatt aztán nekikezdhet tolvajokat tartani, akkor viszont katonákban lesz bénuci, és a mészár is nagyon rossz tud lenni...

Meteo 03-07-2007 14:30

1%

Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet az, hogy nekem a kristálygömb csak 1% készültséget fogyaszt? :confused:

Colony 03-07-2007 14:41

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 78514)
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet az, hogy nekem a kristálygömb csak 1% készültséget fogyaszt? :confused:

Ha nem sikerült a gömb akkor csak 1%-ot esik a készültség (kivéve faji speckóknál)

Meteo 03-07-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 78516)
Ha nem sikerült a gömb akkor csak 1%-ot esik a készültség (kivéve faji speckóknál)

De nekem sikerült!

Xeper 03-07-2007 14:59

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 78517)
De nekem sikerült!

Lehet hogy sokat lőttél el egymás után, íilyenkor néha olyan mintha nem egész %-ba kerülne a varázslat, és töbet, vagy éppen kevesebbet von le a rendszer, mert éppen összejönnek a maradék %-ok :)

Meteo 03-07-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 78525)
Lehet hogy sokat lőttél el egymás után, íilyenkor néha olyan mintha nem egész %-ba kerülne a varázslat, és töbet, vagy éppen kevesebbet von le a rendszer, mert éppen összejönnek a maradék %-ok :)

4 gömb kijött 4%-ból kb 2 perc alatt

All times are GMT +1. The time now is 21:30.