Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Épületlisták (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1248)

nyolcvan 06-10-2007 11:52

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 102259)
Játszom az éheztetés gondolatával, mert ahogy egyre inkább kerülök feljebb, sajnálom a tanyára pazarolni a hektárokat.

én meg az aranyat sajnálnám a gabonára, mert feljebb egyre drágább
egy elf-et sztem nem éheztetnék, mert pont annak a termelnek a legtöbbet a tanyái

Brown 06-10-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102261)
Mondom a mostani éplistánál, ha csontra tele van minden, akkor 10körig bírja:D
de mivel sztem a barakkok nem teljesen vannak tele így most tovább is bírja ha jól gondolom ugye?:D

Jól számoltad. :D Meghagytam a barakkhelyeket képzéshez. Jó ötlet vagy inkább torony és barakk egyenlő arányban és full csurig?

Kutyuleee 06-10-2007 12:01

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 102264)
Jól számoltad. :D Meghagytam a barakkhelyeket képzéshez. Jó ötlet vagy inkább torony és barakk egyenlő arányban és full csurig?

Sztem jó ez így, hogy képezgetsz. Gondolom a kati képzésből termelsz kisebb fajta nyereséget:D bár ez úgy jó ha van egy jó kis "beszállitód" is fegyóra:D

Brown 06-10-2007 12:07

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 102263)
én meg az aranyat sajnálnám a gabonára, mert feljebb egyre drágább
egy elf-et sztem nem éheztetnék, mert pont annak a termelnek a legtöbbet a tanyái

Én is inkább efelé hajlok, de valahogy még nem döntöttem el. A köv 15-25 hektáron már viszont döntenem kell úgyérzem.:D

Brown 06-10-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102265)
Sztem jó ez így, hogy képezgetsz. Gondolom a kati képzésből termelsz kisebb fajta nyereséget:D bár ez úgy jó ha van egy jó kis "beszállitód" is fegyóra:D

Fegyót megoldják a tolvajok, ha épp nem a tekercseket cipelik. :D Régebben amikor elkészültek a katik mentek továbbtanulni, de most csurig van minden, így mennek a piacra, jól gondolod. :D Egy kérdés: Mi legyen a következő 15 ill. 30 heki sorsa?

Grabi 06-10-2007 12:21

szerintem templom. soványka ez a 18%.

Kutyuleee 06-10-2007 12:22

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 102268)
Fegyót megoldják a tolvajok, ha épp nem a tekercseket cipelik. :D Régebben amikor elkészültek a katik mentek továbbtanulni, de most csurig van minden, így mennek a piacra, jól gondolod. :D Egy kérdés: Mi legyen a következő 15 ill. 30 heki sorsa?

hát mi legyen sorsuk??? én helyedben beépiteném:D
amúgy nem szeretem megmondani, hogy ki mit csináljon:D ahogy érzed úgy csináld,az a jó ,ha te találod ki, hogy neked mi a jó:D

Mondjuk a kamikaze elfem az egyetlen ori, ahol ütem terv szerint épitkezek:D mindig úgy van beépitve, pöccre jó legyen. ha 1-2 tanyával kevesebb már éhezik , ha 1-2házzal kevesebb már emberhiány van:D az az ori pontosan van kiszámolva

Brown 06-10-2007 12:37

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102270)
hát mi legyen sorsuk??? én helyedben beépiteném:D
amúgy nem szeretem megmondani, hogy ki mit csináljon:D ahogy érzed úgy csináld,az a jó ,ha te találod ki, hogy neked mi a jó:D

Mondjuk a kamikaze elfem az egyetlen ori, ahol ütem terv szerint épitkezek:D mindig úgy van beépitve, pöccre jó legyen. ha 1-2 tanyával kevesebb már éhezik , ha 1-2házzal kevesebb már emberhiány van:D az az ori pontosan van kiszámolva

Akkor leírom mit gondoltam:

5 tanya
10 templom
10 kocsma
5 bank le (de lehet, hogy marad), és helyére templom vagy kocsma.

De igazábol nem tudom, alszok rá egyet. Még a felfedezőket sem küldtem ki. :)

Mindenkinek köszönöm a segítséget és a hozzászólást. :) Úgy érzem jó úton járok.

Steve 06-10-2007 12:40

Igazából a környékedtől függ, hogy varis-tolis, avagy hadis környxezetben vagy. Ha teszemazt 10aktív körülötted lévő oriból 9hulla, akkor nem templomra/kocsmára gyúrnék:)

Kutyuleee 06-10-2007 12:40

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 102272)
Akkor leírom mit gondoltam:

5 tanya
10 templom
10 kocsma
5 bank le (de lehet, hogy marad), és helyére templom vagy kocsma.

De igazábol nem tudom, alszok rá egyet. Még a felfedezőket sem küldtem ki. :)

Mindenkinek köszönöm a segítséget és a hozzászólást. :) Úgy érzem jó úton járok.

sztem 5bank kell, még akkor is ha nem tartasz bent az oridban sok aranyat.

All times are GMT +1. The time now is 22:04.