Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

bsrg 01-14-2007 10:58

egyszer vagy háromszor támadtam egy orit, és nem jöttem rá, miért nem ütök be, amikor töküres. aztán végre rájöttem, h mert elf :D
röhögtem egyet magamon, és írtam neki egy zöldet arról, h milyen hülye vagyok, stb :) gondoltam, hadd röhögjön velem :D
és visszírt never, h semmi baj :D

Burning 01-15-2007 13:25

hát, hogy mit ne mondjak ez már fáj, mert elsőnél meg kellett volna nézni pontosabban;)

bsrg 01-15-2007 14:37

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 65973)
hát, hogy mit ne mondjak ez már fáj, mert elsőnél meg kellett volna nézni pontosabban;)

jól van na, ez volt az első találkozásom egy elffel :)
talán a harmadik sikertelen támadás után felrémlett vmi a súgóból, és heveny gyanútól áthatva magnéztem a faji variját :D
azóta nem dőlök be az üres oriknak :D

Smooth Scroller 01-15-2007 15:24

en biza keresem az ureseket... csak ne elf legyen. :)

Burning 01-15-2007 16:01

hát pedig arra is ráfázhatsz hallod-e:p

Krin 01-15-2007 18:44

Nos én ezt most követtem L a napokban :D

Történt, hogy naogyon sok pénzel volt tőllem 3 körre egy hulla, anyira sok volt, hogy egyből húztam fel pár kórházat a meglévők mellé és betámadtam a lóvéért:D Nos nem elég, hogy a szövije kiszúrta az érkezésem, és lecserélt 8K lovat ugyanennyi íjra fultornyozva, még a pénz is elfogyott. A csatit ugyan megnyertem, de beteg lettem, minek köszönhetően akitől tudtam embereket loptam a következő napokban. Majd új célpontot találtam egy óriás, ennek is marék lóvé, gondoltam megtámadom, ő ugyan nem vett észre, de vagy valaki elvitte a pénzem előttem, vagy ő költött bele kérdezés nélkül:D. No mindegy nem számít, de miután hazajött a sereg megint ment L az 500 paraszt, huha tuti ő is beteg volt gondoltam, ezért őt nem is loptam emberre(nem volt rajta semilyen vari) nehogy kivégezzem az oriját :). De kezdtem előlröl az emberlopkodást, éjszakázást, vekker beállítást. És ezt még így 3 napon keresztül, mikor rájöttem, hogy saját magam fertőzöm meg a kiküldött seregemmel, mert ugyan azt megvártam míg már csak pár ember ment L, de mire kiírta volna, hogy felszámolta a Pestist, a sereg már újra otthon volt...és kezdődött előlről a begsi :D...és nem úgy van, hogy mindenki csak azt a szegény hullát üti a környékemen:D...

Smooth Scroller 01-15-2007 22:36

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 66010)
hát pedig arra is ráfázhatsz hallod-e:p

nem nagyon szoktam. nem kell mindjart feltetelezni, hogy azert eszetlenul tamadok am. :)

Kancsendzönga 01-15-2007 23:48

Most léptem fel az orimmal,4. szintre, és ugye kaptam 72 kör védelmet. nah...ehez képest felraktam 10 kör védelmet, 10kör mágikus pajzst, meg tisztánlátást...nemértem a dolgot, de másnap nézem, még mindig van rajtam mindből, méág este is... najó erre gondoltam mostmár igazán a körmére nézek a helytartómnak:D

tdomo 01-16-2007 06:11

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 66146)
Most léptem fel az orimmal,4. szintre, és ugye kaptam 72 kör védelmet. nah...ehez képest felraktam 10 kör védelmet, 10kör mágikus pajzst, meg tisztánlátást...nemértem a dolgot, de másnap nézem, még mindig van rajtam mindből, méág este is... najó erre gondoltam mostmár igazán a körmére nézek a helytartómnak:D

Legalább nem jönnek ki a varázslóid a gyakorlatból :D

Iron 01-16-2007 08:51

Nekem még a kezdő időszakomban történt, hogy kinéztem egy orit, volt 12 millája, gondoltam kifosztom, de félre küldtem a sereget. Aggódtam, hogy beüssön, azt hoz pár 100 aranyat azt jóvan, mind1. :)
Hozott 56 millát. :)) Igaz azt mikorra haza ért a seregem a pénzzel vissza is lopták, meg restartolnom is kellett, mert nem esett jól a srácoknak az én félresikerült ütésem :)

All times are GMT +1. The time now is 01:49.