![]() |
szerintem az, hogy kevesebb nyersi kell és kap is vissza nem lehet eggyütt. tehát vagy a rövid építés és a kevesebb nyersi vagy a rövid építés és az hogy kapsz nyersit.
|
Quote:
Az elfet pl ha ki akarják csinálni akkor rárakják a vihar-szárazat és begyújtják. Ezek ellen a túlélö semmit nem véd. A varázslók meggyilkolása, a katonák meggyilkolása, a tolvajok mérgezése, az emberrablás és a tűzgolyó csak piszkálásra, bosszatásra jó(kivétel talán az eberrablás de az önmagában pótolható). Egy profibb orit nem tudsz ezekkel szétszedni és ha pénze is van akkor meg simán pótolja amint belép. Nyívlán ez csak akkor áll fenn ha varikkal és/vagy tolikkal beférnek hozzá, de a túlélő szem. is ilyenkor védene. A variknál meg a rengés ellen megint csak nem véd. Tehát számomra nincs sok értelme, de attól még másnak lehet jó. Alapvetően csak reagáltam nem akartam a témától eltérni. |
és de akkor is jobban megvédi mint a kereskedő;)
|
Quote:
Sztem is a nyersanyagköltséget a fajokkal járó előny/hátrány határozza meg. ...csak azért írtam le mert összefoglaltam ami eddig elhangzott ezzel kapcsolatban. |
Quote:
|
hát ketten nem jutunk sokra, mert a többiek véleménye is kell.
|
de akkor arányokban jobban véd a dolgok ellen mint a másik;) van amit egyik se véd de van olyan amit az véd.
|
Mellesleg ha nem is személyiség formájában(de akár úgy is)
szívesen látnám azt is h a piac, MINT ÉPÜLET! valamilyen értelmes funcióval bővülne. Jelen felállásban ugye max az 5. szinten a kezdő orikban van meg az a 3 kezdeti piac, amíg rá nem jönnek h nem jó semmire és le nem bontják. |
ez nekem második dolgom:)
|
Quote:
Quote:
2. nem azt mondtam h nincs de nemsok és csak kicsit éheztetős nem fullosak. azért ha összetalálkozna varissal egy éplista után nem lenne nehéz dolog kinyírni...... |
All times are GMT +1. The time now is 17:03. |