![]() |
Még ha poénra is vesszük, szerintem (persze elég savanyú figura vagyok bizton:)) könnyen idiótaságba és céltalan agyatlanságba fajulhat.
Egyszer, egyik szerepjáték táborba láttam ebből egy rövid részletet (lehet túl rövid volt) de nekem ott nem jött be. Olyan ez, mint a licitálás, ha csak kis léptékkel halad a tét, akkor izgalmas, de ha valaki nagyott ugriik, akkor hipp-hopp érdektelenségbe hull. |
Massza Rex: Tudod mit, hétfőn így is - úgy is mesélni akartam, szóval bevállalom, hogy a barátoknak lemesélek egy ilyen sztorit, aztán majd élménybeszámolok. A puding próbája az evés... :D
|
Chris!
A végén nehogy úgy végződjön, hogy a nyakadba kapsz egy vödör vizet, mivel a számításaikat mindig keresztbe fogod húzni :D :D :D :D :D (No meg úgy locsolás képpen) |
Quote:
|
Nah szóval élménybeszámoló... :D
A DnD3 alapokat e szerint a cikk szerint módosítottuk: http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4450 Két játékosom volt: Aúú, és egy barátunk. Mivel elég "Korongvilágosra" vettük a figurát, hagyományostól eltérő fajokat is engedtem játszani, így lett mind a két kari pixie (az egyik druida, a másik bárd). Eleinte volt egy-két kissé elszállt ötlete a játékosoknak, de aztán megállapodtunk mi az, amit nem kérhetnek ténynek, és onnantól kezdve nem volt baj. Mesélőként nehezebb dolgom volt, mint a "hagyományos" játékoknál, és szinte végig csak improvizálásból állt a mesélés. Előre tervezni csak nagyon nagy vonalakban tudtam. De azt vettem észre, hogy a játékosok agytekervényeit is megdolgoztatta az, hogy tényeket kellett kitalálniuk. A játék jó hangulatban telt, sokat nevettünk, de ez többnyire nem a rendszer adta lehetőségekből adódott, hanem a mókás karakterekből. Pozitív élmény volt, hogy a poénos helyzetek ellenére nem fulladt röhejbe és agyatlanságba a játék. A végén megállapodtunk, hogy folytatni fogjuk ezt a játékot :) ui: ha szeretnétek egy játékos véleményét is hallani, kérdezzétek Aúú-t... :D |
Quote:
|
Quote:
Szóval én jól szórakoztam..:) |
Quote:
Munchkin-t játszottál már? Ha nem, próbáld ki... ;) :D |
Fordított szerepjáték 2.
Böngészgetés közben ma olvastam egy másfajta fordított szerepjátékról is. Ennek kb annyi a lényege, hogy a játékosok igyekszenek "megöngyilkolni" a karaktert, a KM meg igyekszik megmenteni őket.
Nem tudom az ilyen játékot lehet-e komolyan venni... (kell-e egyáltalán?) :rolleyes: Szerintetek mit lehet azzal kezdeni ha egy JK ilyen esetben azt mondja: "...és akkor átvágom a torkomat"? :confused: Mi a véleményetek erről a fajta játékról? Próbáltátok már? |
Hosszan:
KM: Hirtelen hatalmas földrengés rázza meg a várost... Elfeledkezvén eddigi cselekedeteidről, figyelmed a megnyíló betoncsíkra helyezed, amiből hatalmas, nyáladzó, lila szörny mászik ki. Nagy meglepődésedben észre sem veszed, hogy a késed kicsúszik a kezedből. Röviden: Sebezhetetlen vagy:D :D :D |
All times are GMT +1. The time now is 08:43. |