![]() |
Quote:
Szóval alapból nem hoztad át szavazatra, hogy a reggeli állapot maradjon... Értem! :D Bocs... :D Tehát benn maradt a könnyítsünk (30% maradjon) még jobban könnyítsünk (kihagyható - x-szeri újraindítás mellett) leginkább könnyítsünk (kihagyható, de ha mégis felmész, akkor 30% a tophatár) Vágom :) |
mint azt sokszor le lett írva az A teljesen más játék mint a többi. Ezért én úgy vélem hogy akinek nem tetszik annak legyen lehetősége másképp játszani, nem biztos hogy mindenki a legnagyobb ország létrehozásáért játszik a hódon.
Viszont az A kellően nehéz ha vkinek kevés ismerőse van,tehát nem kellene külön nehezíteni. Az egészben kicsit azt sajnálom, hogy bár szükségesek lehetnek egyes változatások a több személyiségű orik helyzetén, ez azt fogja eredményezni hogy az új oriknak tovább tart elérni a kék számokat mint tartott valamikor a jelenlegieknek. És ha egy szöviben van ilyen olyan személyiség akkor egy esetleg hosszú ideje működő szövi oszolhat fel miatta vagy állíthat teljesíthetetlen helyzet elé kis orikat. |
Quote:
pont ugyan annyi idő lesz megszerezni az első kis kettesedet , mint régen... ha ez meg van , akkorra már nem fogsz ekkora sületlenségeket írni... ( bár mondjuk nekem is van már kettesem, és mégis írok sületlenségeket néha, de én az külön eset :D ) |
résztvettem az elsö megbeszélésben, aztán a második megbeszélésen ami a modositás modositásra vonatkozott, erröl viszont lemaradtam, mert nem néztem ide másfél napig.
A döntés viszont tetszik, szerintem is ez a puhitás a legideálisabb változtatás, ha lettem volna, erre szavaztam volna:) |
Quote:
2 336 kör a top22%-ban 3 336 kör a top15%-ban 4 336 kör a top10%-ban 5 336 kör a top8%-ban 6 336 kör a top6%-ban 7 336 kör a top4%-ban 8 336 kör a top1%-ban 9 és több 336 kör a csoport első helyén az en javaslatom a kovetkezo lenne: 2 336 kör a top25%-ban 3 336 kör a top22%-ban 4 336 kör a top19%-ban 5 336 kör a top16%-ban 6 336 kör a top13%-ban 7 336 kör a top10%-ban 8 336 kör a top7%-ban 9 és több 336 kör a top4%-ban ez nem annyira huzos lazitas a kovetelmenyeken, inkabb epp hogy csak, de sztem nehezen, de teljesitheto. sztem azt semmikeppen ne kerjuk mar 1 orszagtol, hogy legyen az 1. helyezett, akarhany kek szama is van. kerek mindenkit tisztelettel, hogy komolyan vegye fontolora a dolgot. |
Quote:
ez nem jó helyre jött, tedd be a megbeszélésekbe újra, ha gondolod, itt a már bevezetett javaslatok vannak ... |
Sziaztok az en velemenyem is a kovetkezo h ne legyen kihagyhato az A. Hisz teljesen mas arculatat mutatja meg a jateknak Es teljesen mashogy kell jatszani. Mindazok mellett a Csoportletszam megnovekedesevel ami az A ba valo fellepes eredmenyez Az ugyesebb jatekosok konnyebben ervenyesulhetnek.Es rengeteg ujj dolgot tanulhatnak .
Lion |
Quote:
|
Az 1/A-ba való fellépés jó, szerintem csak annak kéne kis kék számot adni aki 1/A top 30-bol fordul.
Viszont a kék számokhoz rendelt top% követelményt kicsit eltúlzottnak találom, mert kis létszámu csoportokban ezt sokkal nehezebb teljesíteni.Például freemailes csoport 5-ös szinten a top30 már 300 heki alatt kezdődik ameddig egy kislétszámu csoportban 300 heki alatt még messze vagy a top30-tol. Akkor hogy lehessen a top 1%-ot teljesíteni? Ez nagyjábol azt jelenti, hogy a maximálisan felvihető terület fölé kell menjen amit különben nem tenne meg. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:41. |