Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Személyiségek vs 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1139)

Kisbér 12-06-2006 17:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51790)
Te is remekül elolvastad mind a szavazás kérdését, mind a hozzá tartozó magyarázatot.

Jóvan, jóvan, már reggel sem értettem -tudat alatt-, hogy miért van igen, meg nem, meg igen, de csak 30%.. :D
Szóval alapból nem hoztad át szavazatra, hogy a reggeli állapot maradjon...
Értem! :D
Bocs... :D

Tehát benn maradt a
könnyítsünk (30% maradjon)
még jobban könnyítsünk (kihagyható - x-szeri újraindítás mellett)
leginkább könnyítsünk (kihagyható, de ha mégis felmész, akkor 30% a tophatár)

Vágom :)

Everlasting 12-06-2006 23:22

mint azt sokszor le lett írva az A teljesen más játék mint a többi. Ezért én úgy vélem hogy akinek nem tetszik annak legyen lehetősége másképp játszani, nem biztos hogy mindenki a legnagyobb ország létrehozásáért játszik a hódon.
Viszont az A kellően nehéz ha vkinek kevés ismerőse van,tehát nem kellene külön nehezíteni.

Az egészben kicsit azt sajnálom, hogy bár szükségesek lehetnek egyes változatások a több személyiségű orik helyzetén, ez azt fogja eredményezni hogy az új oriknak tovább tart elérni a kék számokat mint tartott valamikor a jelenlegieknek.
És ha egy szöviben van ilyen olyan személyiség akkor egy esetleg hosszú ideje működő szövi oszolhat fel miatta vagy állíthat teljesíthetetlen helyzet elé kis orikat.

Hóhér 12-06-2006 23:48

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 52077)
mint azt sokszor le lett írva az A teljesen más játék mint a többi. Ezért én úgy vélem hogy akinek nem tetszik annak legyen lehetősége másképp játszani, nem biztos hogy mindenki a legnagyobb ország létrehozásáért játszik a hódon.
Viszont az A kellően nehéz ha vkinek kevés ismerőse van,tehát nem kellene külön nehezíteni.

Az egészben kicsit azt sajnálom, hogy bár szükségesek lehetnek egyes változatások a több személyiségű orik helyzetén, ez azt fogja eredményezni hogy az új oriknak tovább tart elérni a kék számokat mint tartott valamikor a jelenlegieknek.
És ha egy szöviben van ilyen olyan személyiség akkor egy esetleg hosszú ideje működő szövi oszolhat fel miatta vagy állíthat teljesíthetetlen helyzet elé kis orikat.

:confused: :confused: :confused:

pont ugyan annyi idő lesz megszerezni az első kis kettesedet , mint régen...

ha ez meg van , akkorra már nem fogsz ekkora sületlenségeket írni...

( bár mondjuk nekem is van már kettesem, és mégis írok sületlenségeket néha, de én az külön eset :D )

TDK 12-07-2006 00:07

résztvettem az elsö megbeszélésben, aztán a második megbeszélésen ami a modositás modositásra vonatkozott, erröl viszont lemaradtam, mert nem néztem ide másfél napig.
A döntés viszont tetszik, szerintem is ez a puhitás a legideálisabb változtatás, ha lettem volna, erre szavaztam volna:)

Smooth Scroller 12-07-2006 00:21

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 52084)
résztvettem az elsö megbeszélésben, aztán a második megbeszélésen ami a modositás modositásra vonatkozott, erröl viszont lemaradtam, mert nem néztem ide másfél napig.
A döntés viszont tetszik, szerintem is ez a puhitás a legideálisabb változtatás, ha lettem volna, erre szavaztam volna:)

mostmar csak a 5,4,3,2 csopikon kene - a kek szamok fuggvenyeben persze - konnyiteni a tul szigoru %-okon. erre gondolok:

2 336 kör a top22%-ban
3 336 kör a top15%-ban
4 336 kör a top10%-ban
5 336 kör a top8%-ban
6 336 kör a top6%-ban
7 336 kör a top4%-ban
8 336 kör a top1%-ban
9 és több 336 kör a csoport első helyén

az en javaslatom a kovetkezo lenne:
2 336 kör a top25%-ban
3 336 kör a top22%-ban
4 336 kör a top19%-ban
5 336 kör a top16%-ban
6 336 kör a top13%-ban
7 336 kör a top10%-ban
8 336 kör a top7%-ban
9 és több 336 kör a top4%-ban

ez nem annyira huzos lazitas a kovetelmenyeken, inkabb epp hogy csak, de sztem nehezen, de teljesitheto. sztem azt semmikeppen ne kerjuk mar 1 orszagtol, hogy legyen az 1. helyezett, akarhany kek szama is van.

kerek mindenkit tisztelettel, hogy komolyan vegye fontolora a dolgot.

Hóhér 12-07-2006 00:49

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 52086)
mostmar csak a 5,4,3,2 csopikon kene - a kek szamok fuggvenyeben persze - konnyiteni a tul szigoru %-okon. erre gondolok:

2 336 kör a top22%-ban
3 336 kör a top15%-ban
4 336 kör a top10%-ban
5 336 kör a top8%-ban
6 336 kör a top6%-ban
7 336 kör a top4%-ban
8 336 kör a top1%-ban
9 és több 336 kör a csoport első helyén

az en javaslatom a kovetkezo lenne:
2 336 kör a top25%-ban
3 336 kör a top22%-ban
4 336 kör a top19%-ban
5 336 kör a top16%-ban
6 336 kör a top13%-ban
7 336 kör a top10%-ban
8 336 kör a top7%-ban
9 és több 336 kör a top4%-ban

ez nem annyira huzos lazitas a kovetelmenyeken, inkabb epp hogy csak, de sztem nehezen, de teljesitheto. sztem azt semmikeppen ne kerjuk mar 1 orszagtol, hogy legyen az 1. helyezett, akarhany kek szama is van.

kerek mindenkit tisztelettel, hogy komolyan vegye fontolora a dolgot.

ez nem jó helyre jött, tedd be a megbeszélésekbe újra, ha gondolod, itt a már bevezetett javaslatok vannak ...

Lion 12-07-2006 01:24

Sziaztok az en velemenyem is a kovetkezo h ne legyen kihagyhato az A. Hisz teljesen mas arculatat mutatja meg a jateknak Es teljesen mashogy kell jatszani. Mindazok mellett a Csoportletszam megnovekedesevel ami az A ba valo fellepes eredmenyez Az ugyesebb jatekosok konnyebben ervenyesulhetnek.Es rengeteg ujj dolgot tanulhatnak .

Lion

laci 12-07-2006 07:25

Quote:

Originally Posted by Lion (Post 52091)
Sziaztok az en velemenyem is a kovetkezo h ne legyen kihagyhato az A. Hisz teljesen mas arculatat mutatja meg a jateknak Es teljesen mashogy kell jatszani. Mindazok mellett a Csoportletszam megnovekedesevel ami az A ba valo fellepes eredmenyez Az ugyesebb jatekosok konnyebben ervenyesulhetnek.Es rengeteg ujj dolgot tanulhatnak .

Lion

Könyörgöm, el van döntve, hogy nem lehet kihagyni, semmi értelme tovább érvelgetni :p

Gézi 12-07-2006 14:16

Az 1/A-ba való fellépés jó, szerintem csak annak kéne kis kék számot adni aki 1/A top 30-bol fordul.
Viszont a kék számokhoz rendelt top% követelményt kicsit eltúlzottnak találom, mert kis létszámu csoportokban ezt sokkal nehezebb teljesíteni.Például freemailes csoport 5-ös szinten a top30 már 300 heki alatt kezdődik ameddig egy kislétszámu csoportban 300 heki alatt még messze vagy a top30-tol. Akkor hogy lehessen a top 1%-ot teljesíteni? Ez nagyjábol azt jelenti, hogy a maximálisan felvihető terület fölé kell menjen amit különben nem tenne meg.

Kisbér 12-07-2006 19:27

Quote:

Originally Posted by Gézi (Post 52219)
Az 1/A-ba való fellépés jó, szerintem csak annak kéne kis kék számot adni aki 1/A top 30-bol fordul.
Viszont a kék számokhoz rendelt top% követelményt kicsit eltúlzottnak találom, mert kis létszámu csoportokban ezt sokkal nehezebb teljesíteni.Például freemailes csoport 5-ös szinten a top30 már 300 heki alatt kezdődik ameddig egy kislétszámu csoportban 300 heki alatt még messze vagy a top30-tol. Akkor hogy lehessen a top 1%-ot teljesíteni? Ez nagyjábol azt jelenti, hogy a maximálisan felvihető terület fölé kell menjen amit különben nem tenne meg.

no comment :D

All times are GMT +1. The time now is 13:41.