![]() |
Quote:
|
Emberek behaltatok ?:D:D:D Vagy hirtelen mindenki arra tanítja a kutyáját hogy ugasson a tv-nek :D
|
Nekem van egy tűzrókám és egy viharmadaram, ez is számít? :D:D:D:D
|
Quote:
|
Sziaszok!
Nekem van egy ritka, egyedi háziállatom! Egy Hangyám van. Majdnem önellátó, sajnos szorgosnak egy cseppet sem mondható, a Hód a mindene . De a szokásostól eltérően neki 2 királynő is parancsol! Nem igényel különösebb törődést. :D Régebben voltak aranyhalaim, de sajnos elpusztultak. A végén csak 2 marad. Aztán az egyik megtámadta a másikat, leakarta nyelni, de túl nagy falatnak bizonyult a számára. Másnap csak aztvettük észre, hogy feldobta a víz és kilóg az uszonya a másik halnak a szájából:) Nagyon szeretnék egy kiskutyát, de sajnos emeletesben lakunk. |
Quote:
|
nekem van egy nagyon aranyos kutyám:)
|
Nekem két kutyám van, egy magyar vizsla meg egy......öööö....egyéb kategória:D :D :D :D :D Pulinak vettem, aztán felhívtam a gazdáját egy év múlva és felvilágosítottam, hogy házasságtörés volt a falujukban:D :D :D
|
Nem akarom végigolvasni a topicot,és bocs ha már meg lett említve,de a coca(közismert nevén disznó vagy malac) kimaradt nem? Pedig milyen rózsaszín...:D:D:D:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:41. |