![]() |
én továbbra is 2200-2400 hekit mondok ...
meg akkor a körszámokat se ugorjuk át.. H-ból kláncsopiba lépéshez: 1000 kör + 336 topkör D-ből fordulás: 2000 kör + 500 topkör H-ból fordulás: 2500 kör + 1000 topkör |
Quote:
összevonás lesz, s egy üres D csoport, akkor az üres D csopiba 1700 hekin lehet majd lépni. S szavazás arról külön csopi, vagy a mostani D. Mán ha ezt elfogadtuk... ? |
Nem a fellépési korlátról beszélek,hanem arról,hogy az összevont csopiból honnan lehet majd fellépni.Ha marad a top30,akkor sok értelme nem lesz,ugyanolyan tempóban fognak felérni az orik a klánosba,amilyen tempóban lefordulnak mostanában az orik y-ba.
|
egyetertek Neverrel, ez a legnagyobb problema, amire celoztam
tovabb neheziti a kis szamos.... ugyanugy vagy 4milla ertekre kene felmennem a 4esemmel, ami eleg nagy lol, fedezes meglove, hat ussek? azis elegge lehetetlen perpill |
ez igaz...
mert megtippelem hogy az összevont csopiban 1700 hekin, vagy amit megbeszélünk, ott nem leszel top30%-ban.. erre ki kellene vmit találni... mi lenne ha csak 1000 kör kellene a kláncsopiba lépéshez? H-ból forduláshoz értelemszerűen kellene top30%, vagy ahány személyiséges ori,kevesebb, de kláncsopiba lépéshez nem kellene top30... |
Quote:
Ha anarchban is egy "klánszint" lenne a csúcs, akkor nem látok nagyon okát, hogy miért kéne lentebb magasabb hektárokon szabizgatni. Így a 30% is elérhető lenne mindenkinek. No de nem akarok beleszólni. :D |
először szavazzuk meg a jelenlegi kérdést utánna ha ati belemegy megszavazhatjuk a többit is, de ahogy a szaviból kivettem egyenlőre eldöntött a többi számára
|
Quote:
Én csak azt mondom,hogy ne top30 kelljen a fellépéshez,hanem mondjuk top50.Vagy erről kár is beszélni? A "csak 1000 kör,és léphetek" sztem nem jó,mert akkor az lenne,mint régen az Aból,hogy vki fellép,eltölt 1000 kört,de közben nem csinál semmit,és fellép. |
Quote:
|
Never,arra értettem a top30 nélkülözését, hogy vki lép H-ból a kláncsopiba.
ha visszaolvasod amit írtam, láthatod h a H-ból való forduláshoz sztem is kell top30%-as kör. |
All times are GMT +1. The time now is 23:52. |