![]() |
Quote:
Sorry érte.. Ezzel szemben nem kell elküldeni a k...a anyámba miatta... bocs :D Mert kb a stílusod olyan volt és azt baromira nem szeretem! Ha kitámadsz, és minimális védelmet hagysz, amin át tudnak menni 5x, akkor megérdemled... Nekem a kockáztatás az, hogy mondjuk 2-3 sereg befér hozzám... Ami elég nagy kockázat... :) És ha jönnek 3-an rám és nem tudok kitalálni semmit, akkor csak magamat szidom, és nem a rendszert... |
Quote:
:D ..de te kezdted.. :D De nekem a 17 vs 1 szavazat eldöntötte, hogy akkor most miről is beszélünk :) |
A hadis épp bent van épp 3 hadis van, ez nem épp egy klasszikus szövi...
Számomra nem életszerű példa, de látványos. A tolis meg csak ölbetett kézzel vár hogy elütik az összes támadóját? Ezzel még nem vagyok meggyőzve hogy ez annyira rémes változtatás lenne. Magam is többnyire hadist játszom, értem a felzúdúlást, de ez így fair. |
Quote:
Kértelek hogy olvasd el mielőtt idézgetsz ennyi... Jah szal egy erős csoport topjában senki soha ne menjen sehová... |
Quote:
|
Quote:
Ha Te hadist játszottál és jó hadist, akkor tudod, hogy mennyi védelmet kell otthon tartani (persze, ha van pénzed, akkor...), hogy ne jöjjenek 5-en keresztbe. Ha ennél erősebb védelem ellen szeretnél menni, akkor te is vállaltad azt a rizikót, hogy leütnek, vagy mentél hajnal 3-kor, stb, stb... De így napközben is mehetsz minden további nélkül, max pénz az ablakban vesztítek... Ez így nem fair... szerintem... |
Quote:
|
Azért szavaztam a mostani változatra, mert így nem lehet (illetve nem olyan egyszerű) egy mf országot egyetlen elhibázott lépés után pillanatok alatt összezúzni. Kap egy kis esélyt a javításra ;)
|
Quote:
Minél feljebb mész a csoportban annál inkább 24 órában ügyelnek egy szövire... És igen rizikót vállalok, pont ezért fair ha nem vernek le a csopi aljára ezért |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:08. |