Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Statisztikák... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1072)

Kutyuleee 03-22-2007 22:26

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 80890)
hát max egy napi átlagot lehetne megmondani, hogy mennyit ingadozik felfele vagy lefele az adott pénz mennyiség

tul nagy ingadozás nincs, mert attól hogy neked van 4.2mrdod tekiben attól pénzed csak x millió van, és azt ami tarcsiban van a piacon kapod meg mástól magyarul a kp ugyanannyi a csoportban, ez a szám csak fellépésekkel, újrázással, drágakőeladással vagy kereskedőnél a bankokból nő

LotR 03-23-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 81952)
tul nagy ingadozás nincs, mert attól hogy neked van 4.2mrdod tekiben attól pénzed csak x millió van, és azt ami tarcsiban van a piacon kapod meg mástól magyarul a kp ugyanannyi a csoportban, ez a szám csak fellépésekkel, újrázással, drágakőeladással vagy kereskedőnél a bankokból nő

ezért lenne érdekes látni felsőbb csopikba is ezt az arányt...
Pl.: megnézni a L-G-s csopikba is
Mármint megnézni ,azokba a csopikba az átlagos pénzmennyiságet melyekből L-be lehet lépni, és mellette meg az L-be lévő pénzmennyiséget:)
Érdekes lenne:O
Ujrázássok mennyivel növelik a csopiba lévő pénzmennyiságet? :rolleyes:

Kutyuleee 03-23-2007 09:51

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 82004)
ezért lenne érdekes látni felsőbb csopikba is ezt az arányt...
Pl.: megnézni a L-G-s csopikba is
Mármint megnézni ,azokba a csopikba az átlagos pénzmennyiságet melyekből L-be lehet lépni, és mellette meg az L-be lévő pénzmennyiséget:)
Érdekes lenne:O
Ujrázássok mennyivel növelik a csopiba lévő pénzmennyiságet? :rolleyes:

ez nekem is teccene, legalább ebből lenne egy egész korrekt közelitő érték hogy mennyi pénzt újráznak L-ben, Ati lehet szó arról hogy lesz ilyen megint hogy mennyi az átlag kp?

Ati 03-23-2007 09:53

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 82005)
ez nekem is teccene, legalább ebből lenne egy egész korrekt közelitő érték hogy mennyi pénzt újráznak L-ben, Ati lehet szó arról hogy lesz ilyen megint hogy mennyi az átlag kp?

Hajajj, elvileg lehetne, csak már egy ideje kezd zavarni, hogy totál szét lett offolva ez a téma. :D Eredetileg fórumstatisztikáról szól. :D:D:D

Valezius 03-23-2007 09:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82006)
Hajajj, elvileg lehetne, csak már egy ideje kezd zavarni, hogy totál szét lett offolva ez a téma. :D Eredetileg fórumstatisztikáról szól. :D:D:D

Akkor miért nem fórum statisztikák a címe :D :D :D
Na Ati muti már meg, mindenki olyan kíváncsi. :D

Ati 03-23-2007 10:00

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 82008)

Eredetileg azt gondoltam, hogy ha a "fórumról..." témában van, valamint arról kezdtem el beszélni az első (pár) beírásban, akkor egyértelmű lesz. :D

Kutyuleee 03-23-2007 10:02

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 82008)
Na Ati muti már meg, mindenki olyan kíváncsi. :D

Furcsa mód lehet azért mert az Az új fórumról alatt van???
Hmm megtisztelve érzem magam, idáig kétszer kérdeztem kifejezetten Atit fórumon és 2x egyből választ kaptam:p

LotR 03-23-2007 10:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82009)
Eredetileg azt gondoltam, hogy ha a "fórumról..." témában van, valamint arról kezdtem el beszélni az első (pár) beírásban, akkor egyértelmű lesz. :D

öö jogos:D
hm a belső forumnak volt régen vmi kimutatása, hogy melyik időben mennyien használják...
Lehetne egy ilyet megnézni? :D
Vagy az egész hodra volt? :confused:

LotR 03-23-2007 10:05

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 82010)
Furcsa mód lehet azért mert az Az új fórumról alatt van???
Hmm megtisztelve érzem magam, idáig kétszer kérdeztem kifejezetten Atit fórumon és 2x egyből választ kaptam:p

Kivételezik veled:D:D:D

De tény, hogy nekem is tetszik ,hogy megerősödött és megnőtt a kommunikációs kapcsolat a játékműködtető(k) és a userek között..
Legalábbis nekem úgy tünik. Ez pedig mindenképp az új forum áldásos hatása..

Ati 03-23-2007 10:06

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 82011)
öö jogos:D
hm a belső forumnak volt régen vmi kimutatása, hogy melyik időben mennyien használják...
Lehetne egy ilyet megnézni? :D
Vagy az egész hodra volt? :confused:

Külön a belső fórumra szerintem nem volt ilyen.

All times are GMT +1. The time now is 00:49.