Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Rúnatermelés módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1005)

Bea Baba 02-08-2007 14:41

Hát nemtom van 1 vagon rúnám, és ha felfog menni az ára azon én csak nyerni fogok, de valahogy még se örülök ennek az ötletnek még most se:( :(

Peter 02-08-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 72283)
Erről én tehetek? Hidd el, megy az, de 20k hekin is.;) 50%barakkal is. De Goldy, ha nem jelentesz érte megadom a kódokat és megnézheted:D

tarts csak 50% barakkot, legalább meglesz az esélye hogy még 2 sereg is beférjen :D

Steve 02-08-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 72285)
tarts csak 50% barakkot, legalább meglesz az esélye hogy még 2 sereg is beférjen :D

Peti menj arrébb kötözködni, köszi;)

Peter 02-08-2007 14:50

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 72286)
Peti menj arrébb kötözködni, köszi;)

nem kötözködésből mondtam (az a te és Remedy "barátom" szokása :p )
nem értek egyet a javaslatoddal, és a hozzászólásodban szereplő pontatlanságot próbáltam meg kijavítani (mivel A-ról volt szó, ahol a végletekig élezett orik vannak, ott nem hiszem hogy megállja a helyét egy 50% barakkos ori --> termelőnek sok, hadisnak kevés, más fajta ori 20ezer hekin meg nem nagyon van ;))

Steve 02-08-2007 14:56

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 72287)
nem értek egyet a javaslatoddal, és a hozzászólásodban szereplő pontatlanságot próbáltam meg kijavítani (mivel A-ról volt szó, ahol a végletekig élezett orik vannak, ott nem hiszem hogy megállja a helyét egy 50% barakkos ori --> termelőnek sok, hadisnak kevés, más fajta ori 20ezer hekin meg nem nagyon van ;))

Leírtad hogy miért nem írtad egyet oké, nyiss egy As topicot és oktass ki hogy egy 50% barakkos orihoz hogy fér be két sereg azonos katmorálnál. Azért mondtam mert kezdünk elmenni a témától.

Bea Baba 02-08-2007 14:58

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 72287)

hahóóó szerintem A csopit érinti ez a legkevesebbet:o mert mondjátok h igy taktika ugy taktika, de hosszútávon szerintem elég költséges lessz... és ez jóval több embert érint mint ahányan vannak összesen A ban..

Peter 02-08-2007 23:04

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 72290)
hahóóó szerintem A csopit érinti ez a legkevesebbet:o mert mondjátok h igy taktika ugy taktika, de hosszútávon szerintem elég költséges lessz... és ez jóval több embert érint mint ahányan vannak összesen A ban..

támadó: ork tudós-tábornok, 100% katmorál, 2*217ezer lovas
védő: óriás tudós, 75% morállal (kevés kocsma, sereg bent tartása mellett), 10% torony...
befér két sereggel az ork... (azonos katmorált csak most irtad, korábban amire reagáltam, ott nem ;))
ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindig lehet, csak azt irtam, lehetséges-megeshet stb...)
"legalább meglesz az esélye hogy még 2 sereg is beférjen" ;)

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 72289)
Leírtad hogy miért nem írtad egyet oké, nyiss egy As topicot és oktass ki hogy egy 50% barakkos orihoz hogy fér be két sereg azonos katmorálnál. Azért mondtam mert kezdünk elmenni a témától.

nem én hoztam szóba az A-t, csak válaszoltam egy olyan postra :)

Steve 02-11-2007 09:10

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 72409)
"legalább meglesz az esélye hogy még 2 sereg is beférjen" ;)

Ok, ezzel a gondolatmenettel arra is megvan az esélye hogy nyolc sereggel megy be;)

Peter 02-11-2007 11:44

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 72973)
Ok, ezzel a gondolatmenettel arra is megvan az esélye hogy nyolc sereggel megy be;)

persze, de a 2nek lényegesen nagyobb :D

Steve 02-11-2007 12:34

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 72987)
persze, de a 2nek lényegesen nagyobb :D

Az egynek meg mégnagyobb.

All times are GMT +1. The time now is 03:32.