Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Hex 05-10-2010 06:35

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 251418)
Speciel azt, hogy a nem működő bankok ne védjék a pénzt, csak Ati ellenezte, de látom, nektek is marhára sikerült elolvasni a topicokat. :)

Taszi: mi abban a hülyeség, hogy a nem működő bankok ne működjenek?? :)

mondjuk annyi a hülyeség, hogy teljesen az.

szerinted egy igazi bankban az értéktárban nincs semmi érték? és képzeld napzárás után a bankban sem tartózkodnak emberek és még is biztonságban van a pénz az értéktárban :D

gondolhatnátok az anarchosokra is. Te sem szoktál hsz-eket olvasni

ELLENZEM

Az okát már leírtam egyszer

Padlócsempe 05-10-2010 16:33

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 251422)

szerinted egy igazi bankban az értéktárban nincs semmi érték? és képzeld napzárás után a bankban sem tartózkodnak emberek és még is biztonságban van a pénz az értéktárban :D

ELLENZEM

Szerintem az ilyen páncélszekrényes, értéktáras érvelés a hülyeség. Mi köze ennek a játékhoz?

A nem működő bankok működése pedig ugyanúgy érinti az anarchosokat, mint mindenki mást, azaz szinte sehogy.
Tényleg annyi történne, hogy mindenki feltolná az intézőben, ezért a gyakorlati haszna kevés, de ettől én még szívesen látnám, hogy egy nem működő épület nem látja el a feladatát.

none 05-10-2010 16:43

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 251479)
Szerintem az ilyen páncélszekrényes, értéktáras érvelés a hülyeség. Mi köze ennek a játékhoz?

A nem működő bankok működése pedig ugyanúgy érinti az anarchosokat, mint mindenki mást, azaz szinte sehogy.
Tényleg annyi történne, hogy mindenki feltolná az intézőben, ezért a gyakorlati haszna kevés, de ettől én még szívesen látnám, hogy egy nem működő épület nem látja el a feladatát.

nem látja el.. nem termel pénzt..;)

Padlócsempe 05-10-2010 16:47

Quote:

Originally Posted by none (Post 251483)
nem látja el.. nem termel pénzt..;)

"Bank: A bank az országod pénztartalékainak megóvását szolgálja. Minél több bankod van, annál kevesebb pénzt tudnak országodból ellopni az ellenséges tolvajok." Súgó

Olasz 05-10-2010 18:58

Ez is a súgóból van:

"Minden épület csak és kizárólag akkor működik, ha a foglalkoztatottsága maximális."

Akkor ez nem igaz?

Ati 05-10-2010 19:24

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 251500)
Ez is a súgóból van:

"Minden épület csak és kizárólag akkor működik, ha a foglalkoztatottsága maximális."

Akkor ez nem igaz?

De igaz:

"Egy bank 5% kamatot hoz körönként, de maximum 150.000 aranyat kezel."

H anem működik a bank, akkor nem hoz egyetlen arany kamatot se.

(Kereskedő személyiség.)

Olasz 05-10-2010 20:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 251504)
De igaz:

"Egy bank 5% kamatot hoz körönként, de maximum 150.000 aranyat kezel."

H anem működik a bank, akkor nem hoz egyetlen arany kamatot se.

(Kereskedő személyiség.)

Na ja, de ez csak a kereskedő szemnél van, de a súgó nem ott említi, sőt sztem ez már akkor is ott volt a súgóban, amikor még nem is volt személyiség.:)

[HTPA]GeeForce 05-10-2010 23:12

szerintem meg nem volt ott akkor.. :D

Fefe013 06-06-2010 17:18

Nem értem az embereket... még mindig nem..:-)
Vmelyik nap bevertem egy orit fosztásra (hullával), másnap visszajön 2 sereggel mindkettő pattan, gondoltam kezdő a két seregből és tudtam, h nem hulla a veszteség miatt, hát írtam neki egy üzit, h húzzon fel pár kórházat meg az intézőre is figyeljen, meg figyelmébe ajánlottam a súgó ide vonatkozó részeit... szó szót követett megköszönte, és kérdezte, h nem szövizünk e... mondom, h nem de ha kell segítség esetleg és tudok, akkor szívesen és ennyi...
aztán másnap jött egy sereg tőle, persze pattant pár órával később meg egy mnt ajánlat....
érdekes... Na most akkor mit akar szövit? Háborút? V mnt?
Nem dühít különösebben, csak fortyogok még néha az ilyenek miatt...

RRRrrr 06-06-2010 18:02

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 251422)

ELLENZEM

Ez annyira teljesen hülye hasonlat, mindig ezzel vagdalkoznak azok, akik meg akarják tartani a mostani állapotot. Tőlem maradjon, nem érdekel csak ezt az idióta hasonlatot kéne hanyagolni, mert nagy hülyeség.

All times are GMT +1. The time now is 06:54.