![]() |
Quote:
|
Quote:
Szerintem ne ragozzuk ezt a témát, nem ez a megbeszélés tárgya. Engem sértett az a bejegyzés, hogy a kedvezményes lefordulás zsír idiótáknak lett kitalálva, erre reagáltam, de nem szeretném ezt nyújtani a végtelenségig. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont en azt szeretnem es szerintem sokan mas forumozo, hogy a szamok leszogezese szulessen meg. Ha jol latom nagyon nincs mit targyalni a javaslatokon csak eppen a hekiszamokat, szoval miert nem erre koncentraltok? Ha 2-3 oldalon keresztul elterunk a targytol akkor sosem fog ez megszuletni, csak ha meg nem sokalja Ati es azt fogja mondani h ez van es kesz. :D |
Nem szeretném én sem folytatni a személyeskedést, utoljára ebben a témában:
elnézést kérek mindenkitől akit sértett a zsír idióta kifejezés, lehet kicsit erős volt a megfogalmazás. Lényeg szerintem akkor is az, hogy az új kedvezmények ismét azoknak hoznak előnyt akik játszani nem akarnak, nem érnek rá..stb, aki ezekkel a kondíciókkal játszik az a 4000 hekit sem fogja orkal vagy más hadisabb fajjal célba venni marad az elf neki . Jelenleg is található több olyan 2-3 szemes a játékban akről elképzelni nem tudom , hogyan sikerült hozzájutni a személyiségeikhez mert a játéktudásuk igen csak megmosolyogtató, ezzel a 2x4000 hekivel ezek az orik fognak csupán szaporodni. A 9000 hekit viszont soknak tartom továbbra is habár az elv jó, hogy fixáljuk le a top határát, sajnos elég magas árak vannak a piacon , és ezt nehezen lehet pénzel bírni annak aki el szeretné érni 1000 kör alatt mondjuk a 9000 hektárt a forduláshoz. egy átlag 2100 hekis orit ha nézek akkor 4-5-6-7000 hekit kell beépíteni , etetni kell az egyre duzzadó sereget amit meg is kell venni, a probléma főleg pénzügyi ezt nem lehet napi 24 órás jelenléttel sem kiegyensúlyozni. Okulva az előzőekből még ideírnám, hogy ez a probléma jelenleg engem nem érint, nem a saját nyavalyámmal gyötröm a fórumozókat, egyszerűen ez a véleményem. |
Quote:
2-3 szemes orik gazdája A-ban a topban van nem? Legalább is nagy százalékban. Akkor nemértem! A-ban a topban van mégsem tudnak játszani? Ergo nem biztos, hogy attól lesz több "megmosolyolyogtató ország" ha 4000 hekiről fognak fordulni. Pláne nem több szemes hiszen nekik kétszer kell körbe menni 1 szemért |
Quote:
Akkor szerinted akik az A top-ba vannak tudnak játszani? na ez tuti megmosolyogtat.... |
Quote:
Mint azt írtam már, nem volt drágább a piac, nem volt kevesebb ország, de kevesebb elfet láttam és több országot, a nyersanyag lényegesen olcsóbb volt... És 4200hektáron tudtam fordulni... de mindegy, már könnyítés, ha fixáljuk a jelenlegit. |
Quote:
ez persze nem azt jelenti hogy a több szemesek zöme ilyen lenne, de ezek valószínűleg sokat nem játszhattak aktívan, gondolom fedezek-építek....és zene. erre gondoltam. Természetesen ennek az ellenkezője is lehet igaz , az is lehet jó játékos aki így játszik. Ez a jó a hódban mindenre van példa..és ellenpélda is :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:27. |