![]() |
Quote:
Minden osztálytársam sír, hogy milyen szar a programozás... És ha unatkozom, vagy csak szimplán nem tudom mit csináljak nézek egy emelt érettségis feladatot, vagy kérek az ofőmtől párat, és azokat csinálom meg. Persze ne gondoljatok hűde nagy feladatokra, de engem még igen elgondolkodtat :) |
Quote:
Majd elmész egy egyetemre, beköltözöl egy koliba, és eljön az az idő, amikor ha unatkozol, embereket keresel sörözni, aztán hamar eljön az, hogy akkor is menni kell, amikor nem is unatkozol! :D |
Quote:
Amúgy én Óbuda Egyetem - NIK mérnök infó:) |
Quote:
Most tanulsz infót meg matekot. Ez így lesz később is, csak lesz 3-4-5-6 féle matekod (dimat, analízis, lingalg, valszám, stat, opkut) és emellett lesznek még az igazi infós tárgyak, ami nem feltétlen programozás, pl számítógépes architektúrák, automatizálás, robotika... valamit az igazi programozós tárgyak, bezárva a gondolkodtató tárgyakkal, pl mestint. És hiába érdekel egyik vagy másik nagyon, nem jut annyi időd rá amennyit szeretnél mert van sok más. Ezek az én tapasztalataim, lehet más jobban csinálja:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pedig szerintem benne van a nevében: BTK = Büfé Tudományi Kar |
Quote:
Nálatok az infó a ttk része? (valami rémlik, hogy beszéltünk már róla itt valahol...) |
Quote:
(az előbb a számomra majdnem legundorítóbbat kihagytam: Logika, Bonyolultságelmélet) |
All times are GMT +1. The time now is 14:00. |