![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
-Dragon -Gee -Synkel -Andrew -Pepa |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Bár most nem valami nagy a szervezés szóval lehet elmarad:( |
Quote:
|
Quote:
Téged? Eltenni?:D:D |
Quote:
|
Quote:
Akkor az már nem is lesz igazi Harcos tali:rolleyes: |
Quote:
amúgy hogy áll a szervezés? ;) |
Quote:
A többieket megkérdezem megint ,hogy akkor mi a helyzet:) Szóval -Dragon -Gee -Synkel -Andrew -Pepa Szerda este mondjuk 18:00-tól kifulladásig:D találkozás pl. a blaha vagy a keleti és onnan egy kocsma:) Az Akácfa söröző ott van blahán ahol jártam már,de közös megegyezés alapján lehet bárhol csak írjatok ötletet! |
Azért aki gondolja még jöhet:)
pár ember még jöhetne:) A lényeg,hogy sört inni kötelező;):D:D |
Quote:
Úgyhogy neki minden körben kettő sört kell adni:D:D |
Quote:
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRGH!!!!!
(Részletesebben dühöngőben...) |
Quote:
|
:'(
Én nem tudok eljutni holnap Pestre, pedig többen is hívtak.... (Meg is fenyegettek, hgoy ha nem megye, akkor....):D De sajnos nem tudok :'( Kevés az ebmr, a főnök nem ad szabadnapot. :'( Ettől teljes mértékben letargiába estem, és most tök depressziós vagyok, hetek óta készülök erre, és már szóltam is neki pár hete, hgoy "majd pár hét mulva kéne egy nap.." azt mondta oké. Ma meg közli, hogy nem oké, mert akkor senki nem lesz itt.... (Pocsék idő miatt csomó táppénzes van most nálunk) :(:(:(:(:(:(:(:(:( Nagyon szomorú vagyok miatta: ( |
Anyáááám, most tudatosult bennem hogy holnap lesz... nem szeretnétek áttenni péntekre? :D:D
holnap jön haza egyik kedvenc rokonom, és fél4-re Ferihegyen kell érte lennünk... a világért sem mulasztanám el a történeteit a holnap délutáni ebéd közben :o (háthha Gee is ráér;)) |
Ditke nem akar jönni,mert egyébként nem jön:(
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
-Dragi -Pepa Egyenlőre a Harcosok tali résztvevőinek a számát tekintve döntés képtelen vagyok,de összehívom a tanácsot és a delegáció megérkezése előtt a legfelsőbb bíróság fogja eldönteni a jelen kor helyzetének állapotát amit felhevítve is alkotmányos jognak tekinthetünk és provokáció mentesítés nélkül elfogadtatunk a helyi választó bizottsággal akik kimondják a helyes választ…a nép nevében ámen! most mit írtam azt nem tudom ,de nagyon jól hangzott:D |
Szólj ha megyünk.
|
Quote:
(rövid) |
Elmaradt a tali? :)
|
Quote:
Épp az egészségére vedelek:D Komolyra fordítva a szót:igen sajna,mert kevesen lettünk volna:( |
Quote:
|
Quote:
Esetleg meg jobb lett volna, hogy mindenki odamegy, o is megigeri, aztan epp nem lesz ott, mert beteg lett a macskaja... :) |
Quote:
Most ez egy harcosok tali harcosok nélkül és nem miatta marad el:rolleyes: ő ott se lett volna:) |
Quote:
|
Quote:
:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Áh még régebben Csofika két tűzgolyó között említette, hogy a macskáját hívják így és nagyon gáz egy macska. És reggelt is valaki egy orit csofika a gázmacska néven. ON |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
azért ez túlzás, max. tájékozottabb :D |
Quote:
|
Qqcs
Vajon hová tűnt Harcosok?:confused:
|
20 447971 [SZ] Megesik, hogy a kigyó is elesi 32.670 - 5.607
22 406496 [SZ] Vae victis! 32.160 7.511 Pedig mint mondják türelem, tornaterem, és meghozza gyümölcsét. Páratlan technikája Harcosokat végül Andrew fölé jutatta... |
Madmaiselle Hm-öt Harcosok szövijébe!!!!!!!! :):):):):)
|
Harcosoknak van szövije? :O
|
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |