Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2009-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3388)

Princ 09-02-2009 13:10

Azt mondjuk én sem értem hogy miért kell feltétlenül embernek felismerni és beengedni a játékosokat, pontosabban országaikat, mikor ezek száma, ahogy olvasom, erősen korlátozott ezekben a párbajokban.

Ati 09-02-2009 13:13

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 222749)
Azt mondjuk én sem értem hogy miért kell feltétlenül embernek felismerni és beengedni a játékosokat, pontosabban országaikat, mikor ezek száma, ahogy olvasom, erősen korlátozott ezekben a párbajokban.

Ha még sose indítottál párbajt, és emiatt nem tudod hogy működik, akkor javaslom indíts egyet (ismerősökkel előre lebeszélve, hogy ne bukj rajta). Egyből látni fogod, hogy nem előre kell megadnod, hogy kik jöhetnek, hanem a jelentkezők fel vannak sorolva, és mint a párbaj szervezője, Te magad dönthetsz arról, hogy kit veszel be, és kit utasítasz vissza.

Ez a párvbajsorozat semmiben nem különbözik a többi párbajtól,. amit akár Te magad is indíthatsz, a jelentklezési kritériumokat leszámítva. Te magad is bármikor csinálhatsz ugyanilyen párbajsorozatot, saját kritériumok szerint. Ez is ugyanúgy működik, mint az működik/működne.

Princ 09-02-2009 13:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 222750)
Ha még sose indítottál párbajt, és emiatt nem tudod hogy működik, akkor javaslom indíts egyet (ismerősökkel előre lebeszélve, hogy ne bukj rajta). Egyből látni fogod, hogy nem előre kell megadnod, hogy kik jöhetnek, hanem a jelentkezők fel vannak sorolva, és mint a párbaj szervezője, Te magad dönthetsz arról, hogy kit veszel be, és kit utasítasz vissza.

Ez a párvbajsorozat semmiben nem különbözik a többi párbajtól,. amit akár Te magad is indíthatsz, a jelentklezési kritériumokat leszámítva. Te magad is bármikor csinálhatsz ugyanilyen párbajsorozatot, saját kritériumok szerint. Ez is ugyanúgy működik, mint az működik/működne.

fogadni mertem volna :D:D

Andrew 09-02-2009 13:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 222750)

Távol álljon tőlem, hogy bárkinek is szemrehányást tegyek, pusztán kíváncsiságból kérdezem: az nem megoldható, hogy egy program bírálja el, hogy ki jöhet és ki nem? Azért kérdezem, mert ahogy látom ez egy speciális eset, azaz előre lehet tudni, hogy kik jöhetnek, és kik nem.
Nem azért mondom, hogy még több terhet akasszak a nyakadba :D De ne csodálkozz, hogy nyaggatnak, mert mégiscsak egy több ezer embert szórakoztató játékot üzemeltetsz. Van egy ismerősöm, aki írt egy mmo fps-t, azzal csak 2-300-an játszanak rendszeresen, de őt is folyamatosan zaklatják, hogy ezt csinálja, azt csinálja - az emberek már csak ilyenek :p

Pool 09-02-2009 14:11

Ati, én azért továbbiakban is elvárom, hogy gépnél legyél, ha kereslek...:)
Sztem ezt a kis semmiséget meg tudod tenni a kedvemért :D:D:D:D:D:D:D:D

Ati 09-02-2009 19:42

Aki holnap jönni szeretne, az most jelentkezzen. :)

Pepa 09-03-2009 18:33

Ma újat tanultam párbajból: nem elég a jelentkezésre gondolni, a gombot is meg kell nyomni.

Von 09-03-2009 18:36

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 222801)
Ma újat tanultam párbajból: nem elég a jelentkezésre gondolni, a gombot is meg kell nyomni.

Tévedsz, csupán pár szintet még lépni kell hozzá :p

J.Ati 09-03-2009 18:42

Én meg élvezem a játékot:D

Pool jó arc nagyon,csak bontani nem akar:(

J.Ati 09-03-2009 18:43

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 222801)

Szerintem kérd meg Atit,hogy autómatikusan tegyen be téged mindig:D

All times are GMT +1. The time now is 19:29.