![]() |
Nyuszika találkozik a farkassal. A farkas olyan fáradt, hogy majd' összeesik, izzad, az inge cafatokban lóg, stb...Megkérdi a nyuszika:
-Farkas, hát veled meg mi van? -Jaj, nyuszika! Ne is kérdezd. Egész éjszaka Kevin Costner-rel táncoltam... |
|
sör?
Azt beszélgettük éjszaka vicces kedvű kollégámmal, hogy milyen klassz nyelv a magyar. pl. egy szónak hány féle jelentése van és ilyenek.
Hogy milyen sokféleképpen lehet magyarra fordítani valamit, és tök jókat lehet játszani a szavakkal. Mondott is rá rögtön példát: Milyen csodálatos szó például a mama! Ha elveszel belőle egy betűt, és hármat megváltoztatsz, akkor sör lesz belőle! :D |
Bölcsességek
A kutya a férfi legjobb barátja: nem ad tanácsokat, nem kér kölcsön és nincs rokonsága. A legveszélyesebb sütemény az esküvői torta. A nő olyan, mint egy költői hasonlat: Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme. A pesszimista azt hiszi, hogy minden nő könnyelmű, az optimista: reméli. Egy francia hetilap férfiak részére pályázatot hirdetett: "Egy reggelem leírása" címmel. Az első díjat a következő műnek ítélték: "Felkelek, reggelizem, öltözködöm és indulok haza!" Ha a férfiak menstruálnának, állandóan a tamponjuk méretével hencegnének! A boldogság az, ha egy gyönyörű nő segítő kezét nyújtja. Az extázis, ha csatolja a többi testrészét is. Ha valamiről kiderül, hogy érdemes volt, akkor majdnem biztos, hogy kiderül, hogy köze volt a szexhez. Megpróbáltam szex és drog nélkül élni. Életem legnehezebb órája volt... Mindent tud a szexről, kivéve azt, hogy hogyan élvezze. Nagyon erős vágyat érzek, hogy visszatérjek az anyaméhbe. Akárkiébe... A 'biztonságos szex' azt is jelenti, hogy zárd kulcsra az iroda ajtaját. Orgazmust színlelni könnyű, erekciót színlelni nehezebb. A perc hossza attól függ, hogy a WC ajtó melyik oldalán tartózkodsz. A pulóver az a ruhadarab, amelyet a gyereknek haladéktalanul fel kell venni, ha fázik a mama. A teve olyan ló, amit egy bizottság tervezett. Amikor megszülettem, annyira meglepődtem, hogy másfél évig meg se szólaltam. Az is hülye, aki taxival megy autósmoziba... |
van benne néhány kisebb káromkodás, de nem több, mint fiatalok egymás közötti beszédében, de azért kicsillagoztam.
szövipiac megbeszélése közben történt az eset: Arden: ok Arden: **** Arden: vki segítsen nyakkendőt kötni plz :D Arden: egy ki**** guglis képről nem tudom megtanulni :( LotR: Ardi vazze**** egyszerű :) LotR: de én csak extrát tudok Arden: hát ha el tudod magyarázni itt h h kell :) LotR: pfff... nehéz mer ha megvan a folyamat akkori a hoszt belőni ... . Arden: leszarom,a folyamat lenne meg :D LotR:: igazából amit tudok az egyszerű naon LotR:: rakd a nyakadba Arden: megvan LotR: rajobb oldalon a vastag LotR: kb úgy h a vastag oldal legyen a hosszabb Arden: ja LotR: fogod a vastagat és keresztberakod a vékony felé Arden: ja LotR: Xbe áll felüll a vastag.. Arden: ja LotR: fogod a vastagot. Arden: írjad csak,csinálom közben LotR: és aládugod és felül kihuzod LotR: tehát a vastagot alárakod és a X rész felett a nyakadnál középen kihuzod LotR: még nincs kész.. Arden: ja LotR: eddig megvagy? Arden: ja LotR: most a vastag felül van és log le Arden: ja LotR: alatta van 1 hurok körbe a vékony körül LotR: fogodo a vastagot és abba a hurokba bedugod Arden: várjá LotR: huh elb***** LotR: most nézem Arden: sztem is :) LotR: nyakamba a nakkendő Arden: nem keletkezett a lyuk,amin a végén a vastagot át kell nyomni LotR: 2 x tekerni Arden: annál a résznél b*** el,mert nem tudom sose rendesen kihúzni Arden: pedig 20 perce szarakodok ezzel :) LotR: megvan LotR: X- felül a vastag LotR: utána Arden: ja LotR: körbetekered a vékonyat LotR: h felül legyen a vastag és a végén alul bedugod LotR: no hívj fel... LotR: talán úgy megy.. Arden: és h fogom a telefont,miközben 2 kézzel dolgozok ezen a szaron? :D Arden: a mechanika megvan,köszi,most már csak meg kellene valósítani,az meg rajtam múlik :) LotR: pedig élőbe navvigálok akkor job lenne LotR: mer nekem se tul érthető aogy leírtam :) peti: gratulálok fiúk, este beraklak titeket a vicces topicba :) Arden: :P LotR: Akkor felhívlak én ... Arden: ne,hagyjad LotR: nem valhatsz kudarcot! Arden: anyum felhívtam,ő szokott otthon segíteni LotR: a lényeg h a vékony körül legyn körbe 36 fokkal tekerve a vastg és picit spirálisan néz ki.. LotR: elől a vastag rész..utána LotR: jah oké :) LotR: mrá itt röhögök magamon mert nyakkendő a nyakamba) remélem most már minden fiú megtanulta :D |
Wáááá Grabi szólj rám, hogy lógok egy zöldel, mert most még nem megy:D:D
|
- Mi a külömbség magyarország és Japán között???
- ??? - Japán a mosoly országa, magyarország pedig kész röhely!!! - Tábornok úr, felakaszthatom a kabátját? - Felőlem agyon is lőheti! Egy olasz,egy marokkói és egy amerikai playboy sétál a casablancai főutcán. Előttük elsétál Amerika legszebb nője. - Jupiterre! - csettint az olasz. - Allahra! - sóhajt az arab. - Fél tízre...-súgja oda az amerikai. Ferikém, úgy hallottam, hogy te gázálarcot húzol a feleségedre, mikor akcióztok - Igen, így van. - Mi a jó ebben? - Hát először is úgy sokkal szebb. Másodszor pedig, mikor befogom a légzőnyílást a gázálarcon, úgy ficánkol az asszony, mint egy húszéves!! A sörben állítólag női hormonok vannak. - Miért? - Ahogy a férfi sört iszik, csak hülyeséget beszél, sopánkodik és nem tud autót vezetni. - Melyik a legfeleslegesebb tárgy a világon? - Hát a sorompó! Ha nem jön vonat, akkor minek. Ha meg jön, akkor úgyis elállja az utat. - Hogy hívják a csillagok háborúja orosz feldolgozását? -??? - A vöröscsillagok háborúja. Jean, látja azokat a legyeket a falon? - Látom, uram. - Akkor menjen oda hozzájuk, és közölje velük, hogy hess! Őrmester: -Közlegény, maga nem jelent meg az álcázási gyakorlaton: Közlegény: -Honnan tudja? - Mivé varázsolja a gonosz boszorkány a villamost? -??? - békávé - Monica, miért olyan nagy a szád? - Hogy jobban bekaphassalak. - Mit mond a kanos vadász, ha meglát egy rókát? -??? - Na, meghúzom a ravaszt... Miért kapott Ceaucescu fizikai Nobel-díjat? -??? - Mert bevezette az emberek közé a feszültséget, a boltokba a voltot, és a föld alá az ellenállást. |
- Mit vet a kövér paraszt?
- Jó nagy árnyékot. Két barát beszélget: - Nekem minden nőnek sikerül elcsavarnom a fejét! - mondja az egyik. - Hogyan? - Nem tudom, de amikor rájuk nézek, mind elfordítják a fejüket. A süketnéma házaspár mutatogatva beszélgetnek. - Hol a macska? - kérdi a férj. - Megfojtottam az éjjel! - mutogatja a feleség. - Dehát miért? - vonja kérdőre a férj. - Egész éjjel nyávogott! - mutogatja a feleség. - Te teljesen hülye vagy, nem is hallhattad! - mutatja a férj. - Leolvastam a szájáról. - Hogy nevezik, amikor valakiért tűzbe teszed a kezed? - Értesüles. - Miért kell óvatosan kinyitni a Nemzeti Sportot? - Hogy ki ne essen a Fradi. :D:D Egy tudós professzor találkozik két indiánnal: - Elnézést uram, maga milyen indián? - Inka. - És a barátja? - Ő méginkább. |
madridista.hu kishírek egyik gyöngyszeme:
14:47 - Adán, a Real Madrid Castilla kapusa súlyosan megsérült bal térdén, így szerdán sajnos operáció áldozata lesz. |
- Mi a különbség az elütött kutya, és az elütött politikus között?
- A kutya előtt van féknyom... |
All times are GMT +1. The time now is 07:40. |