![]() |
[Nem elfogadható üzenet jelentése] VALAKI (#xxxxxx)
2007 Helyezés: Érték: Ork vagyok! keresek szövetségest akinek nem a háborúzás a legfontosabb! háát én msot ezen jót nevettem :D |
Quote:
Nekem gyorsban volt egy elég különös élményem,mikor egy friss szövi,3 hulla egy óriás varival,mind teljesen kiépítve és feltöltve,fejenként 1 mrd kp-val,ráadásul úgy,hogy mindtől álomhúzásokkal jött a teki .. mindezt úgy,hogy csak pár órája jöttek ki a védelem alól. Időnként naiv vagyok .. biztos mindnek pont bejött a fogója .. |
Quote:
Ezen én is, és épp msot akartam bemásolni, de beelőztél:D:D Ha nem a háború a legfontosabb nekem, tuti orkot indítanék én is:) |
Quote:
|
Quote:
Ha már belekötsz más gépelési hibájába, akkor figyelhetnél a saját post-od helyesírására!:rolleyes: |
Quote:
|
Egyébként emiatt néztem most be:
ő (#) 2007-11-17 15:38:31 Helyezés: felettem Érték: sok Ahoy, zombi szemünk vérbelábad a +6ottságtól, ha hidexemű harcona hadúrként hazánkkal hívod harcba hősi hadaidat, v magasztos mágusként mifelőlünk machinálsz mindenféle misztiqs-mítisqs mágiával! Ha csatlakozol, nem csalatkozol! Remek hangulatú bulik, a ripityomra zúzott ellent a bejárónő felporszívózza! Ha itt vagy a közelben, ki ne hagyd! Ja! Süsü is velünk vadkörtézik... :-) intergalaktiqs üdvözlettel: a menedzsment :-) P.S.: nem látta vlki az ápolókat a gyógyszereimmel? Nem? különös... Gyöngyszem lassúból. Szerintem nagyon jópofa! |
izé (#6jegyűszám)
2007-11-17 06:53:54 Helyezés: ennyi Érték: annyi Üdv! Fekete Komédiásokat keresek akik hulla jól végig verik a csoportot,élőholtak előnybe. Darton legyen veletek :D |
xxxxx (#xxxxxx)
2007-11-19 18:57:27 Helyezés: xxxxx Érték: 21915 Sziasztok! Fél-elf vari vagyok és szövit keresek, vagy alapítanék. Akit érdekel írjon. Hullák kíméljenek! Üdv xxx |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 23:37. |