![]() |
Quote:
Ha legalább ezt a 4500 kört komolyan gondolod, lehet én is nekiindulok. |
Quote:
|
Quote:
Ha jól emléxem ugy igértem,hogy max 4500óra amig lépek lehet 3000 de lehet 4499:) |
Quote:
Na,majd megyek nemsokára és jajj nektek:p:D:D |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 5. szinten:
2007-10-20 00:41:50 Vésd az eszedbe! (#147434) elfoglalt 92 hektárt Megesik, hogy a kigyó is elesi (#447971) országától. híres lettél:) a maradék párezer kört szabin töltöd?:) |
Quote:
|
447971 5/X [SZ] Megesik, hogy a kigyó is elesi 58.055
valaki szóljon 4k óra múlva hogy Harcosok még mindig szabin van-e :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne még ne lépjen fel!
Tartozok neki egy árulással és egy leveréssel.... Csak még nem tudom, hgoy megyek X-be, mert V-ben vagyok... Ati! Ezt a hozzászólást meg ne olvasd el légyszi. Köszi. :D:D:D:D:D |
(Rossz az, aki rosszra gondol. Hát persze, hogy Zéróstarttal.:p:D)
|
Quote:
|
Felőlem léphet, én utánamegyek, és felkoncolom minden országát amit megtalálok, és mindenki mást is, akinek köze van hozzá. (szövi, mnt, ilyesmi)
Tartozom neki egy aljas hátbaszúrással. És én útálok tartozni bárkinek is. Igyekszem mielőbb visszaadni amit kaptam!.. |
Quote:
Mivel szúrt hátba? |
Az nem fórumtéma.
De ha előbb tudom, hogy ő az, nem jutott volna 200 hekinél feljebb.... Senkire nem tartozik, hogy mi a problémám vele, de eddig nem foglalkoztam ezzel a témával. Unalmamban kezdtem el olvasgatni ezt a topicot... Játékon belül volt egy elég gennyes húzása... Nem is egy... Az ADMIN megadta neki ami járt, de én azt keveslem azért cserébe amit én utána összeszenvedtem... Úgyhogy kicsit megtoldom az ADMIN döntését ,és ha utolérem addig verem amíg még mozog. És ha több országa van, azokkal is ez lesz. |
A dologból annyi mgéis ide tartozik, hogy egy kis gennyes JKSZ-es aljas égetett agyagedény. Csak azért, hogy aki esetleg még nem tudta, az most tudja meg. A többi meg személyes és mint ahogy írtam, nem írom ide ki.
De majd ha egyszer valaki megtapossa lovakkal, érezze, hogy azt a lovasságot én vezéreltem. |
nyeeeee mááá :) Feltűnt a konkurencia :)
|
Eddig nem érdekelt a kölöyk, mert egész egyszerűen nem értettem vele egyet, így hagytam a fenébe ezt a topicot...
De msot már hgoy tudom, játékon belül kicsoda, most aztán... "Kilehelem a tüzet mindenre, ami harcosok..." Tessék srácok, aktív ország: 4108 ANARCH 5 Megesik,hogy kigyó is elesik 12.703 itt elérhető: www.cuceritor.ro Az egy 5/V-s ország volt, de csalás miatt át lett dobva. |
Jééé mik vannak már megint:rolleyes:
Én meg üzenem mindenkinek aki az utamban van,hogy elkenem a száját és megetetek az illetővel 2 hamburgert aztán meg megitatok vele egy pohár sört;) |
Quote:
|
Quote:
de könyörületes vagyok és lehet választani az elkenés módjai között:p |
Quote:
|
Quote:
Annyit most nem tudnék megvenni,de csak szólj és akkor csinálunk egy Harcosok találkozót és ott megadom a sört;) |
Quote:
|
Quote:
|
a 2 hambit be lehet váltani 1 sörre? :D
|
Quote:
Ne turbózzad magad úgy se fog visszajönni szabiról párezer körig:) |
Valahol csak játszik az a kedves úriember....
Pl mintha valami Q csoport is az emlékeibmen élne, csak másfajta országnévvel... Többek között azért is bele fogok lépni az országába, ha elő mer jönni egyáltalán... Kicsit felkaptam a vizet azon, hogy ő osztott le engem mekkora nyomorult vagyok, aztán ő itt a csalók királya akkora infókiadós jksz-es (gondolom multis is) gerinctelen játékos... |
Quote:
Ha gondolod, én nagyon utállak téged, és megitathatsz velem egy nagy csomó sört:D Annyiban egyetértek Gee-vel, hogy a hambikat én is becserélném könnyebben emészthető kenyérre. |
Oké emberek akkor szerdán ráérek:D
vagy akár ma délután:rolleyes: Tehát az eddigi jelentkezők a Harcosok fesztiválon: -Ditke -Dragon -Gee -Synkel Viszont ultra csoró lettem szóval a sör csak Draginak jár és neki is korlátozott számban;)sorry:( |
Quote:
csak mondjátok meg, hogy hol lesz (őőőőő, Harci lesz? :o) |
Quote:
Valami baj lehet a gépével megint:( Ma már nem lesz amint látom ,mert nem volt ma nagy az érdeklődés és Harcosok egyelőre nem elérhető:( Meglesz szervezve csak idő kérdése:D Eddigi jelentkezők listája: -Ditke -Dragon -Gee -Synkel -Andrew |
és hol lesz ?:) ha lesz ?:)
|
Quote:
Még én se tudom,de lehet javaslatot tenni erre is:) Valahol a belvárosban kéne:) valami kocsmában vagy egyéb helyen. És mondjuk a jövőhét szerda ,ha megfelel nektek;) |
Quote:
se suli, se ivás nincs akkorra tervezve... mint mára :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:45. |