Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Goldy 01-21-2008 11:21

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 153196)
Na akkor veszek neked egy aggregátort.... Belegondolni is rossz, hogy ha elmegy nálad az áram, akkor örökre eltűnik az internet a bolygóról... :mad:

(Boccs. Igen magas labda volt. :D:D:D)

Ez miért lett volna magas labda? Te ezt hogy fogalmazod meg ha elmegy NÁLATOK a net? mindig kiírod? Szerintem nélküle is egyértelmű csak te most kötözködöl, ennyi :)

[HTPA]GeeForce 01-21-2008 11:22

És a padödööö miért lett sztár? :O
Ha erre válaszolsz, válaszolok a Te kérdésedre. :D

És szerintem nem ugyanaz, hogy itthon fillérekből álltanak elő mergát, külföldről meg behozzuk ugyanazt a szinvonaltalan mergát, csak annak az előállitásáre dollármilliókat (milliárdokat?) költenek. Egyik se jobb a másiknál (produktivitás szempontjából), de az egyik többe kerül.

[HTPA]GeeForce 01-21-2008 11:24

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 153200)
Ez miért lett volna magas labda? Te ezt hogy fogalmazod meg ha elmegy NÁLATOK a net? mindig kiírod? Szerintem nélküle is egyértelmű csak te most kötözködöl, ennyi :)

Kötözködök. :D

De hogy dühöngjek is: utálom a hétfőket, mert a hétvégéi csodás 12 órás alvások helyett ilyenkor éles a váltás...
Hulla vagyok. :(

Goldy 01-21-2008 11:27

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 153201)
És a padödööö miért lett sztár? :O
Ha erre válaszolsz, válaszolok a Te kérdésedre. :D

És szerintem nem ugyanaz, hogy itthon fillérekből álltanak elő mergát, külföldről meg behozzuk ugyanazt a szinvonaltalan mergát, csak annak az előállitásáre dollármilliókat (milliárdokat?) költenek. Egyik se jobb a másiknál (produktivitás szempontjából), de az egyik többe kerül.

Abból az egyik legalább képzett zenész :) nem beszéd hibás egyik sem. A dal szövegeik elég tinglitanglik a zene világ is de ez a szikorpáról is elmodható :)

Szal ha választani kell inkább a padödö :p

belas 01-21-2008 11:30

Vazzze új sorszámot nyertem és a régire küldtem a vipet:(:(

[HTPA]GeeForce 01-21-2008 11:33

Na most erre mondanék valamit, de ha kimondom, repülök a politika topikba, utána meg büntibe... Én mindenesetre betiltatnám azt a balliberális fröcsögést, amit az a két hölgy produkál. És valóban, az egyik tehetséges (volt!!), de a szoclib hátszél érdekében pénzre váltotta azt. Ez külön unszimpatikus egy lépés volt tőle.

Nem szeretem az olyan "művészt", aki a nagyobb bevétel érdekében köpönyegforgató módon ide-oda ugrál a politikai irányzatok között, hogy épp hol kap nagyobb publicitást.

Padödö off!
(ezzel nem állok szikora mellé, öszintén szolva talán életemben ha 1x hallottam.... nem tett mély benyomást, tehát nem érdekel, nem favorizálom)

Ati 01-21-2008 11:42

Quote:

Originally Posted by belas (Post 153207)
Vazzze új sorszámot nyertem és a régire küldtem a vipet:(:(

Nem is baj az, hiszen még nincs átírva. Sőt, még nem is küldted el a szükséges adatokat. Leveled van! ;)

belas 01-21-2008 11:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153210)
Nem is baj az, hiszen még nincs átírva. Sőt, még nem is küldted el a szükséges adatokat. Leveled van! ;)

Ati:) De a régi,régire ment:)

belas 01-21-2008 11:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153210)

de már reggel elküldtem:) jahhh és ezzel az orival most nyertem a második számot,és az eredetire ment tegnap egy vip:(

Ati 01-21-2008 11:46

Quote:

Originally Posted by belas (Post 153212)
Ati:) De a régi,régire ment:)

Akkor is van egy leveled. :) Ha sietsz, akkor ma még akár új sorszámod is lehet. :)

All times are GMT +1. The time now is 07:55.