![]() |
Quote:
A plusz adalék az volt, hogy én bizony tegnap ott volna a környéken, Dragiékkal buliztunk egy közeli szórakozóhelyen. A nagy tömeg miatt azt mondtam én indulok hazafelé és pont mikor a nyugatihoz értem, özönlöttek ki az emberek.. a rendőrök oldalán siettem megtudni mi történhetett, rengeteg ismerősöm zokogva borult a nyakamba. |
Quote:
|
Quote:
Valaki felvilágosítana? Zöldben is lehet, ha nem akarjátok ide írni. |
Quote:
Quote:
|
Ma este 20 órakor megemlékezés a helszínen (nyugati pu, skála). Én ott leszek, remélem minél többen.
|
Quote:
|
Olvasom, de mi értelme a késelést tagadni, a boncolási jegyzőkönyvből úgyis kiderül...
|
Quote:
|
Quote:
néha megkellmondjam nem értem honnan jonnek eggyeseknek ezek szted aki odamegy azonositani nem fogja megnézni a lányát, testvérét vagy feleségét vagy akárkije is legyen a szerencsétlen akit halálraszurkáltak elhalgatni elszoktak dolgokat a nyomozás érdekében de hogy meghamisitanák az elég nevetséges kovetkeztetés persze biztos gyorsan hivnak egy plasztikaisebészt hogy eltuntesse a nyomokat nem ? |
Quote:
Természetesen nem fogják eltüntetni a nyomokat, mert mindenki hinni fog a papírnak, és legyen úgy hogy nem késelés volt. De ha valaki befolyásosnak nem érdeke hogy kiderüljön az igazság, akkor az nem fog, és hidd el a lányok családja az nem beszélne. De alapvetően nem hiszem azt, hogy itt erről lenne most szó, csak azt mondom hogy nem lepődnék meg egy ilyen ügymeneten sem, és aki ezt elképzelhetetlennek tartja az lég nagy szemellenzőt hord. |
All times are GMT +1. The time now is 09:58. |