![]() |
Grat. Vale!
Azt hittem Pool az F, a sok tolijával:) |
ismét 15 eseményben voltam benne :)
|
Quote:
De úgyse azon múlik... Nem is volt sok tolim :p Csak amikor leloptam zoommot, utána újra vari lett belőlük :) |
Quote:
Ekkor nem csináltam védő egységeket, reméltem, hogy E-betűvel nem fognak kijönni rám az első körbe. Aztán amikor csináltam az íjakat, mielőtt beért volna, megkaptam az első adag lovat. Amikor a második nagy kupac íjászt csináltam, és 1 kör volt belőle, megkaptam a 2. éppenhogy nem védem lóadagot... A végére 1600körüli hadi egységem volt, ebből 540 íjász, 600feletti paci meg 500körül támadó. Ezek az egységek összesen nem voltak elegendőek a végén átütni Tuvalut, bár csak random nyomtam egy sorszámra a pontlistán. Kevés fém, kevés fegyver.... Egyébként nem tudom, hogy kell népre gyúrni... Vale-nak több, mint 7k embere volt, nekem 4... Mindig volt megfelelő mennyiségű kórházam, mindig fenn volt a morál, nem volt adó, nem volt rajtam vihar, nem éheztem egyszer se, nem loptak embert, mégse lett több... |
Quote:
Adó 0%, pénzosztás, kórházak, és legyen mindig helye a népnek. Valszeg te ott rontod el, hogy sokat képzel az elején is. Az első jó pár körben nem szabad maxokat képezni, hogy meginduljon a nép befelé, mert ha mindig maxot képzel, akkor nincs idejük bejönni a házaidba. Én az első 4 óráson 8k népnél többet hoztam össze :) Ezután még volt két körváltás:cool: Quote:
|
Ha sosem volt viharod, akkor minél több házat kell építeni Meg persze, megírni 30% lakitekit. (Én fullra írom mind a 6 félét.)
A végén ugye már nem kell se a könyvtár, se a kovács, azokat is át lehet építeni házzá. 4K embernél is körönként 200ember vándorol be, szóval ami házat felhúzol az jó eséllyel meg is telik. Meg persze figyelni kell, hogy legyen elég tanya annak a sok embernek :) A végén már nagyon nehéz ütni 600íj azért szokott lenni az embereknél, de inkább több. Ráadásul a védelmet is fel tudja rakni mindenki. A párbaj első felében kell ütni. Utána meg beíjazni azok ellen, akik ezt nem tudják :) |
Grat nektek!
Ha így marad az állás forduló végére, máris hoztam 1 pontot az elsőn... Jó lesz ez :D |
Remélem mindenki kialudta magát az esti/éjszakai párbaj után. :)
Ha nem, akkor nyomás vissza az ágyba/melóhelyre pihenni. :D Ha igen, akkor pedig jöhetnek is az időpontigények a hétvégi párbajra! :) |
Quote:
szombaton meg ballagás a suliban (VÉGRE:D:D), 13.30-tól meg Dél-Korea-Görögország meccs :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:53. |