![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Hogy lesznek a last minute jelentkezések elfogadva? Mennék, de megyek melózni, és nem tudom, hogy végzek-e addig.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Esetleg tanúkkal bizonyítsam azt is, hogy mikor alszom, vagy mikor megyek postára? :) Ha életem minden egyes másodpercéről be szeretnék számolni, akkor ezt twitteren biztosan megtenném. |
Úgy látom lassan közkívánatra még arról is bizonyítékokat kell szolgáltatnom, hogy hogy merem kitenni a lábam az ajtón. Addig is álljon itt Pool kedvéért némi dokumentáció; szerencse, hogy a papírokat még nem vittem el a gyűjtőbe, így a szemétből, csak a kedvedért elő tudtam szedni:
http://lh6.ggpht.com/_F3eejA0mTQE/Sp...0/IMG_5262.JPG http://lh6.ggpht.com/_F3eejA0mTQE/Sp...0/IMG_5263.JPG Most Ti jöttök! Ki mit csinált az elmúlt fél évben, és mi a napi beosztása a következő egy hónapban? Mikor, kivel, hova megy, mikor alszik, hova jár szórakozni? Mikor késett utoljára a könyvtári könyve visszavitelével, milyen újságra fizet elő, pontosan melyik cikkeket olvassa, milyen weboldalakat látogat, mire használja a bankkártyáját? :-/ De most komolyan......... :-/ |
Azt hiszem erre nem fogok reagálni. Nem ilyesmire voltam kíváncsi, de nem akarok belemenni.
Sajnos akkor a párbajsorozatot ki kell hagyjam a továbbiakban, mert SOSE tudom, hogy mikor dolgozok, és meddig kell ott lennem. Ha aznap nem hívnak, akkor biztos, hogy nem kell menni, egyéb esetekben bizonytalan. És nem fogok VIP-t költeni azért, hogy legyek egy párbajon, ahová be sem lépek... |
Quote:
Ahogyan egy nyereményjátékba sem az utolsó nap küldöd be a részvételi szándékodat, mert lehet, hogy egy hét múlva kézbesítik csak stb. Úgy érzem, hogy azzal, hogy jelzem, hogy mi a jelentkezési határidő, kizárjuk a "vajon el leszek-e fogadva, ha az utolsó másodpercben jelentkezem?" című rizikójátékot, és mindenki biztosabban indulhat a párbajon. Ha addig nem tudod, hogy tudsz-e jönni, akkor nem jössz. Lesz még párbaj bőven még ebben a fordulóban is. Azért van 5, hogy az egyik csak jó lesz. |
Pool miatt én is csinálok,majd pár képet :D
Amúgy szerintem teljesen érthető ,hogy utcsó pillben nem lesz elfogadva a párbajra való jelentkezés,mert valszeg Ati nem gép...:D |
All times are GMT +1. The time now is 01:08. |