Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Tsobi 05-24-2007 00:32

Quote:

Originally Posted by Tomas-bpm (Post 97986)
van megoldás...úgy hívják újraindulás...máshogy asszem nem lehet fajt választani...

De..szintlépéskor és kezdésnél illetve lefordulásnál növekvő kék számmal... :D

Tsobi 05-24-2007 00:42

Quote:

Originally Posted by laci (Post 97930)
No, anélkül hogy újra akarnám gerjeszteni az indulatokat, halkan közlöm, hogy most kezdem érezni magamon (illetve a szövetségemen), mire jó (illetve nem jó) ez az "új" elf. Egy szövetség nekünk állt, és sajnos nálunk 2 elf is van, amelyekkel néhány nappal ezelőtt szétszedtük volna őket, de most csak nézzük és számoljuk a veszteségeket. Az elfeink egyszerűen használhatatlanok ebben az esetben, a másik két tag meg kevés egy egész szövetség ellen.
Azaz amitől eddig tartottam, az most beigazolódni látszik.

Bár nyilván az is lehet, hogy mi nem vagyunk elég rugalmasak, találékonyak vagy ügyesek, de ez van.

Laci...ezt hiszem a legkevésbé,hogy a rugalmasságotokkal és a tudásotokkal van a gond...:)
Nekem most csak 5-ös szinten van elfem...amit épp a változtatások előtt kezdett meg egy szövi...mikor bekerültek a szankciók,akkor már tehetetlen voltam...többekközt ezért is kardoskodtam a változások ellen illetve megoldásának sürgetése mellett -->az akkori hevességemért ezúton is elnézést kérek minden olyantól,akinek esetleg kicsit nyersebben szóltam,hogy olvasson vissza,ne offoljon és személyeskedjen...Azóta sikerült felülkerekednem a szövim mf-ként...:)

Szerintem Ati elérte a célját,ugyanis az én mf elfem kitűnő védekező,s bár támadásban nem jeleskedik,önfenntartó és lehet vele turpisságokat csinálni :)
Egy szöviben sem állná meg a helyét,ez tény,viszont aki nem akar hadi lenni,viszont mf-ként szeretné folytatni...annak melegen ajánlom :)

laci 05-24-2007 08:15

Na ja... tudom én, hogy mf-ként ellennék az elfemmel, de nem szeretném bontani a szövetségemet, mert jó haverok vagyunk, akikkel régóta haladunk együtt, ráadásul mf-ként nem nagyon élvezném a játékot. Unnám, na.
Most még valahogy kihúzzuk, aztán meglátjuk...

Valezius 05-24-2007 08:19

Quote:

Originally Posted by laci (Post 98044)
Na ja... tudom én, hogy mf-ként ellennék az elfemmel, de nem szeretném bontani a szövetségemet, mert jó haverok vagyunk, akikkel régóta haladunk együtt, ráadásul mf-ként nem nagyon élvezném a játékot. Unnám, na.
Most még valahogy kihúzzuk, aztán meglátjuk...

Ilyenkor elgondolkodnék, hogy nem lenne-e jobb mindenkinek, ha az elf mf-re váltana, a szövik pedig fellépésig keresnének valakit. Aztán köv. szitnen fajváltás után újra össze lehetne állni.

Szomorú, hogy ilyeneken el kell gondolkodni. :)

laci 05-24-2007 13:11

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 98045)
Ilyenkor elgondolkodnék, hogy nem lenne-e jobb mindenkinek, ha az elf mf-re váltana, a szövik pedig fellépésig keresnének valakit. Aztán köv. szitnen fajváltás után újra össze lehetne állni.

Jobb lenne, és meg is kérdeztem a srácokat róla, de hallani sem akarnak arról hogy külön menjünk. Ez van, legrosszabb esetben újrázok, átállok orkra, és kinyírom ezeketa nyikhajokat :D
(Nagy a szám, mi? :cool::cool:)

jura 05-29-2007 20:44

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 98045)

Nos , ez szükségszerű (bár jó megoldás)
De az 1/a ban lévő szövis elf most csináljon 1 személyes klánt? Itt úgyis mindenki mf :)
Vagy váltsak fajt már megint?
De miután önerőből előre mentem 200 helyet, most csak nem fogok újrázni.
Inkább csinálom ezzel a szerencsétlennel tovább.

A klánunkban még engem is gyakran kérnek (mert feledékenyek), hogy xy varázsló rengetéseire válaszoljak egy nyaknyiszával, vagy játszak a gyufával, én meg csak széttárom a karjaim.
A szöviben már csak épületszámlálónak vagyok jó.
Persze megcsinálhatom a beton elfet - magam örömére, bár a tolik számát így is magasan kell még tartanom, mert a napokban 2 elf is bekukkantott hozzám tolival , talán ők nem olvasták az új szabályokat :)

Bár azt tartja a mondás, hogy minden rosszban van valami jó - de még arra nem jöttem rá.

Kutyuleee 05-29-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by jura (Post 99586)

Bár azt tartja a mondás, hogy minden rosszban van valami jó - de még arra nem jöttem rá.

Kevesebb vaktában támadó ork menne át rajtad ha beton lennél, de így is növelted a klánod védelmét kb 1-2%-al:p

Tsobi 05-29-2007 22:16

Emberek !! :)
Jelenthetem,hogy az elf kítűnően megfelelt a próbán.
Akaratlanul is beton lettem,bár csak 16% tornyot tartottam,mf-ként kítűnőre vizsgázott,mégis,itt az ideje,hogy váltsak :)
Kicsit több védelem,kicsivel több tanya és kész a fél-elf orim szintlépéskor ... és bevédve,önellátóan akár még heccből is gyújtogathatok :)
De jó is lesz .. mindjárt sírok :)

jura 05-30-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 99614)
... és bevédve,önellátóan akár még heccből is gyújtogathatok :)
De jó is lesz .. mindjárt sírok :)

Gyufát adjak, vagy zsebkendőt ?

Tsobi 05-30-2007 11:31

Quote:

Originally Posted by jura (Post 99696)
Gyufát adjak, vagy zsebkendőt ?

Gyufával nem szeretek játszani :)
Inkább hívd a tűzoltókat,mert mostantól lángolni fog minden ház a nyomomban ...

All times are GMT +1. The time now is 09:33.