![]() |
Quote:
|
Quote:
Nekem most csak 5-ös szinten van elfem...amit épp a változtatások előtt kezdett meg egy szövi...mikor bekerültek a szankciók,akkor már tehetetlen voltam...többekközt ezért is kardoskodtam a változások ellen illetve megoldásának sürgetése mellett -->az akkori hevességemért ezúton is elnézést kérek minden olyantól,akinek esetleg kicsit nyersebben szóltam,hogy olvasson vissza,ne offoljon és személyeskedjen...Azóta sikerült felülkerekednem a szövim mf-ként...:) Szerintem Ati elérte a célját,ugyanis az én mf elfem kitűnő védekező,s bár támadásban nem jeleskedik,önfenntartó és lehet vele turpisságokat csinálni :) Egy szöviben sem állná meg a helyét,ez tény,viszont aki nem akar hadi lenni,viszont mf-ként szeretné folytatni...annak melegen ajánlom :) |
Na ja... tudom én, hogy mf-ként ellennék az elfemmel, de nem szeretném bontani a szövetségemet, mert jó haverok vagyunk, akikkel régóta haladunk együtt, ráadásul mf-ként nem nagyon élvezném a játékot. Unnám, na.
Most még valahogy kihúzzuk, aztán meglátjuk... |
Quote:
Szomorú, hogy ilyeneken el kell gondolkodni. :) |
Quote:
(Nagy a szám, mi? :cool::cool:) |
Quote:
Nos , ez szükségszerű (bár jó megoldás) De az 1/a ban lévő szövis elf most csináljon 1 személyes klánt? Itt úgyis mindenki mf :) Vagy váltsak fajt már megint? De miután önerőből előre mentem 200 helyet, most csak nem fogok újrázni. Inkább csinálom ezzel a szerencsétlennel tovább. A klánunkban még engem is gyakran kérnek (mert feledékenyek), hogy xy varázsló rengetéseire válaszoljak egy nyaknyiszával, vagy játszak a gyufával, én meg csak széttárom a karjaim. A szöviben már csak épületszámlálónak vagyok jó. Persze megcsinálhatom a beton elfet - magam örömére, bár a tolik számát így is magasan kell még tartanom, mert a napokban 2 elf is bekukkantott hozzám tolival , talán ők nem olvasták az új szabályokat :) Bár azt tartja a mondás, hogy minden rosszban van valami jó - de még arra nem jöttem rá. |
Quote:
|
Emberek !! :)
Jelenthetem,hogy az elf kítűnően megfelelt a próbán. Akaratlanul is beton lettem,bár csak 16% tornyot tartottam,mf-ként kítűnőre vizsgázott,mégis,itt az ideje,hogy váltsak :) Kicsit több védelem,kicsivel több tanya és kész a fél-elf orim szintlépéskor ... és bevédve,önellátóan akár még heccből is gyújtogathatok :) De jó is lesz .. mindjárt sírok :) |
Quote:
Gyufát adjak, vagy zsebkendőt ? |
Quote:
Inkább hívd a tűzoltókat,mert mostantól lángolni fog minden ház a nyomomban ... |
All times are GMT +1. The time now is 09:33. |