Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

Tsobi 11-14-2007 20:52

sziastok!!
szövetség vezére vagyok!!!kemeny elites szovit akarnek alapitani!!meg van 2 hej a szovinkben!!akvit kel legyel ahoz hogy legyel velunk 1 szoviben!!nem kel felcsed a katonaid mikor haborul van a szo!!!

Nekem meg a helyesírás a halálom :)

J.Ati 11-15-2007 01:43

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 135625)
Én az egész hirdetésben csak a feladó értékét meg helyezését nem értem :)

Biztos nem akart csillagozni meg yyyxxx-eket írni:):D

J.Ati 11-15-2007 01:47

Helyezés: 214
Érték: 17066

4. számú szövinek keresnék egy jó
nagy haderővel (beleértve tolvajok
és varázslók) rendelkező országot.
Jelentkezni nálam lehet.
Akit érdekel, írjon.

Szóval szükséges a jó nagy haderő és a sok toli/vari :cool::)
Egy giga erős orit akar az emberünk:D

BeeLord 11-15-2007 11:52

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 135334)
1 kocsmás orik hullákat szoktak lopkodni. :)

Tényleg kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hülye. Tehát az oké, hogy az egyetlen kocsmával rendelkező óriás csak hullától tud esetleg lopni(vagy 0 kocsmás óriástól, de annak még annyi értelme sincs). Én csak azt nem értem, hogy miért lop?

Azt még elképzelhetőnek tartom, hogy az egy kocsmás óriás mondjuk pestises lett és valahonnan embert kell szereznie, de ez egy viszonylag specifikus eset. Ezen kívül mit lehet lopni egy hullától? Átlagos esetben se tekercse, se rúnája, se nyersanyaga. És ha van pár bankja, akkor pénzt se lehet tőle hozni. Tehát oké, hogy a történetben szereplő óriás a diplomáciában keresett magának hullákat lopás céljából, de mi haszna származott ebből?

Fefe013 11-15-2007 12:31

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135748)
Tényleg kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hülye. Tehát az oké, hogy az egyetlen kocsmával rendelkező óriás csak hullától tud esetleg lopni(vagy 0 kocsmás óriástól, de annak még annyi értelme sincs). Én csak azt nem értem, hogy miért lop?

Azt még elképzelhetőnek tartom, hogy az egy kocsmás óriás mondjuk pestises lett és valahonnan embert kell szereznie, de ez egy viszonylag specifikus eset. Ezen kívül mit lehet lopni egy hullától? Átlagos esetben se tekercse, se rúnája, se nyersanyaga. És ha van pár bankja, akkor pénzt se lehet tőle hozni. Tehát oké, hogy a történetben szereplő óriás a diplomáciában keresett magának hullákat lopás céljából, de mi haszna származott ebből?

Azért én találtam nem egy termelő hullát 5. 4. 3. szinten egyaránt és volt mit lopni tőlük, mikor óriás voltam, igaz én a gömbözést részesítettem előnyben és nem a dipiben való, aljas módszereket, mint az említett egyén......

[HTPA]GeeForce 11-15-2007 13:18

Csatlakozom, van egy rakás termelő hulla az alacsonyabb szinteken. meg aztán nem utolsó infó az sem, hgoy ki hulla.... Egy jópár rúnát meg készültséget meg lehet spórolni ezen az infón.... És akkor már csak azt kell meggömbözni, vagy szövifelmérni, aki a legszimpatikusabb a sok közül. :D Mondjuk a friss sorszámúak, akik nagy valószínűséggel kezdők, és még megvan a 14 raktáruk. Vagy még több is... :D

J.Ati 11-15-2007 13:31

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135768)
Mondjuk a friss sorszámúak, akik nagy valószínűséggel kezdők, és még megvan a 14 raktáruk. Vagy még több is... :D

Friss sorszámmal a 2. szinten 14 rakival:D
Ez max 5. szinten megy bár nem próbáltam feljebb keresni ehez hasonló orikat,mert nem vagyok egy lopós fajta.

Peti 11-15-2007 13:43

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135748)

lényeghez az is hozátartozik hogy ez 200 hekin volt egy sűrű csoportban ahol a csopi nagy része 200 hekis ori volt vagy picit több illetve kevesebb, s mi ott 1 óriás full vari, 2 fél-elf toli, ember toli felállásban toltuk, s ott elég sokat időztünk, mert rengeteg volt a teki író meg egyébb pénzes ori amelyek csak arra vártak hogy kifosszuk őket, ennek előfeltétele volt egy full vari aki mindenkihez belát illetve a pénzes fél-elfek toli készülijét leszedi, s lényégében rengeteg volt arra fele a friss hulla ori fullos raktárral, +akadt még hulla 200 hekin szöviben 90-90-90-90 könyvtárral :D

Redback 11-15-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 135625)
Én az egész hirdetésben csak a feladó értékét meg helyezését nem értem :)

nem akartam yyxxx meg ilyeneket írni.

J.Ati 11-16-2007 00:00

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 135691)
Biztos nem akart csillagozni meg yyyxxx-eket írni:):D

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 135900)
nem akartam yyxxx meg ilyeneket írni.

Akkor lehet eltaláltam:)

All times are GMT +1. The time now is 21:17.