![]() |
sziastok!!
szövetség vezére vagyok!!!kemeny elites szovit akarnek alapitani!!meg van 2 hej a szovinkben!!akvit kel legyel ahoz hogy legyel velunk 1 szoviben!!nem kel felcsed a katonaid mikor haborul van a szo!!! Nekem meg a helyesírás a halálom :) |
Quote:
|
Helyezés: 214
Érték: 17066 4. számú szövinek keresnék egy jó nagy haderővel (beleértve tolvajok és varázslók) rendelkező országot. Jelentkezni nálam lehet. Akit érdekel, írjon. Szóval szükséges a jó nagy haderő és a sok toli/vari :cool::) Egy giga erős orit akar az emberünk:D |
Quote:
Azt még elképzelhetőnek tartom, hogy az egy kocsmás óriás mondjuk pestises lett és valahonnan embert kell szereznie, de ez egy viszonylag specifikus eset. Ezen kívül mit lehet lopni egy hullától? Átlagos esetben se tekercse, se rúnája, se nyersanyaga. És ha van pár bankja, akkor pénzt se lehet tőle hozni. Tehát oké, hogy a történetben szereplő óriás a diplomáciában keresett magának hullákat lopás céljából, de mi haszna származott ebből? |
Quote:
|
Csatlakozom, van egy rakás termelő hulla az alacsonyabb szinteken. meg aztán nem utolsó infó az sem, hgoy ki hulla.... Egy jópár rúnát meg készültséget meg lehet spórolni ezen az infón.... És akkor már csak azt kell meggömbözni, vagy szövifelmérni, aki a legszimpatikusabb a sok közül. :D Mondjuk a friss sorszámúak, akik nagy valószínűséggel kezdők, és még megvan a 14 raktáruk. Vagy még több is... :D
|
Quote:
Ez max 5. szinten megy bár nem próbáltam feljebb keresni ehez hasonló orikat,mert nem vagyok egy lopós fajta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 21:17. |