![]() |
Quote:
Sajnos nem szerettem sosem ha levesznek a csajok, kivéve ha ugy teszik, hogy nem veszem észre :D |
Quote:
Nem olyan jellegű a biznic:) |
Ne tereljük el a gondolatokat Harciról és a meccsről :)
Tisztázzuk lesz e egyáltalán, és ha igen pontosan mikor, nehogy más programom legyen akkor :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez már tuti? és G-ben sem? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a tangáid? nem mondod, hog yazt viselsz? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
inkább nem válaszolnék erre ha nem gond :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ne csodálkozz, én már ismerem a taktikáját: megvárja, amíg föléértek pár hekivel, hogy véletlenül se legyenek egyenlő esélyek és alulról támadhasson ;) vagy megvárja amíg fölérsz 900 hekire, akkor föllép 600-on egy 60% barakkos orival és kimegy rád 12 körre :D:D de hát kik vagyunk mi ahhoz, hogy kritizáljuk a taktikáját, amivel az elmúlt 2 héten tutira keresett vagy 3 milliárdot és a segélyét is akkorára növelte, hogy eltörpül mellette a teljes vagyonod, arról ne is beszéljünk, hogy milyen sokat haladt is előre közben :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
376419 3/E [SZ] Lovarda:) 50.170
hmmm, egy lassús orit miért kell szabira tenni? nem úgy volt, hogy az elvan magától is? jaaaaa, csak nem megtámadtak azok a gonosz melletted lévő orik? :):) Esetleg véletlenül lépsz? :o de óvatosan, a közelben van Drag ;) |
És hol van Harcosok?:confused::D
|
Quote:
|
E-ben Harci nem maradt szabin, így 10k pontot esett az értéke az utóbbi napokban. :)
legalább 2 lufi van ott: az egyik az ő orija, a másik az enyém (Lufi (#389016)). :p |
Quote:
Lehet csak szépen akart termelni és ehez bevállalt egy gyengébb orit:) |
az nem egy lufinak vélt ori volt, hanem egy lufi. tudtommal a csopi tetején szokás termelni, biztonságos helyen, nem pedig úgy, hogy 2-3 körre ott van 1 szövi. :D
és nem kell mindig Harcit védeni, mert közel sem biztos, hogy jó, ahogy taktikázik. egyébként ez az akció nemcsak arról szólt, hogy pont őt üssük meg, hanem arról is, hogy ő volt a legközelebbi nem szabis ori... |
Quote:
Akkor kiszabiztam De most visszajöttem tudtam kicsit lecsuszok de végülis belegondoltam teljesen mind1 nem kerül nekem sokba az a heki:) Megleszek annyi értéken is:D |
az a 2. hely is úgy jött össze, hogy az előtted levő szövi szintet lépett. :)
az a lényeg, hogy visszadugtad az orrod, és vállaltad, hogy inkább vesztesz néhány hekit, minthogy szabin kuksolj még kb másfél hónapig. :) én is ezt tettem volna. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Se E-ből se X-ből(hát ott ugye van még a 4500körből) Bogár hát igen felléptek elölem:D de ugyanannyi hekin voltam mint ők De talán csak 1körig Mert akkor jött be a fedezés is kb ,mint az ütés De az alattam lévő emberekről is tudtam,hogy nem támadnak:)Nyugodt termelésem volt Most kevesebb hekin lettem Nem haltam bele:) Mikor feljöttem szabiról tudtam fogok bukni hekit ugyhogy nem ért váratlanul:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:29. |