Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Andrew 05-08-2010 22:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 251237)
Erosen vissza kell fognom magam, mert ha idegessegemhez meltoan irnam le a velemenyem roluk, lehet ban lenne a vege.... :)

Azért ezen ennyire nem kellene idegeskedni. Nem tesz jót az egészségednek.

u.i.: Jóindulatból írtam/gondoltam, mindenféle irónia nélkül.

RRRrrr 05-08-2010 22:39

Ha ehhez hozzávesszük mennyire fel tudnak háborodni, mikor őket kritizálják, és mennyire nem veszik észre magukat mikor ők csinálnak magukból hülyét, akkor még viccesebb az egész:) Csak már elfogadták magukban azt a tévhitet, hogy ők jelentik a többséget, és ők képviselik az értelmiséget sajnos. Miközben mindenki más látja hogy ratyik:) Mivel ez a második ratyizásom,***************************

Remedy 05-08-2010 22:43

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 251275)
Ha ehhez hozzávesszük mennyire fel tudnak háborodni, mikor őket kritizálják, és mennyire nem veszik észre magukat mikor ők csinálnak magukból hülyét, akkor még viccesebb az egész:) Csak már elfogadták magukban azt a tévhitet, hogy ők jelentik a többséget, és ők képviselik az értelmiséget sajnos. Miközben mindenki más látja hogy ratyik:) Mivel ez a második ratyizásom, kedves MILF Remy, ezért most lenne helytálló hogy azt mondod fejezzem be, mivel még csak most kezdtem el. Nem tudtam hogy ilyen érzékeny az egyébként sérült lelki világod:DD
Igen, személyeskedem mert megtehetem:P

Milf? Van Teneked akvariumod? :)

RRRrrr 05-08-2010 22:46

Megtehetem, csak moderálják:)
Kicsit talán jobban beleéltem magam a véleményem kinyilvánításában mint kellett volna. Nem is értem miért ragadtattam el magam, eddig is meghagytam nektek a hőbörgést, ezután is megfogom.

RRRrrr 05-08-2010 22:48

De ezentúl ide fröcsögjetek, ne a bankos témát offoljátok szét kivénhedt profik, mert igy jó érzésű ember végig sem olvassa.

Remedy 05-08-2010 22:50

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 251279)
De ezentúl ide fröcsögjetek, ne a bankos témát offoljátok szét kivénhedt profik, mert igy jó érzésű ember végig sem olvassa.

Nagyon helyes. Mindig is szerettem jot tenni joerzesu emberekkel. :)

RRRrrr 05-08-2010 22:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 251280)
Nagyon helyes. Mindig is szerettem jot tenni joerzesu emberekkel. :)

Pedig kevesebbet kéne térdelni mások előtt, mert híre megy hamar:D

Pool 05-08-2010 22:52

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 251279)

Az a marhaság egy téma? :eek::eek::eek:

RRRrrr 05-08-2010 22:53

Poolnak nagyon megy ez az ujjacskákkal mutogatás, egyszer majdcsak beakad valahova:)

Pool 05-08-2010 22:54

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 251281)
Pedig kevesebbet kéne térdelni mások előtt, mert híre megy hamar:D

Hmmm, én csak off-ért kaptam a sok tiltást, érdekes, hogy ilyen szarrágók, mint Te még itt mocskolódnak...
Miért nem lehet elfogadni normálisan, hogy NEM TETSZIK AZ "ÖTLETED"?

All times are GMT +1. The time now is 02:13.