![]() |
Quote:
|
Quote:
En ha 30x nem mondtam, egyszer sem. Szoval innentol nem ertem Jack ilyen beszolasait a sunyisagrol... (De mar nem is valaszolok, csak nevetek rajta) :) |
Quote:
lehet te azért kotogetsz mnt-t hogy azt késobb bontsad az emberek tobbsége meg azért hogy másokat usson utána a pleknibol támadás is stratégia valahol de attol még nem lesz szép dolog az ha valakinek az arcábamosolyogsz majd beleversz egy jonagyot :D |
Quote:
|
Mondjuk anno Gárdi húzása spec. elég gerinctelen volt velünk szemben... mnt-s volt és jóban volt Killerrel is. elkezdett szórakozni,hogy bontogatta részegen az mnt... meg kidobott egy tagot és ránk állt azt egyszer kiküldött kv elején 1katonát klánseregnek. persze közben állitgatta,hogy csak poénkodik. szerencsére kidobtunk egy tagot biztos ami ziher alapon. és tényleg kimozdultak akkor. ő még azt se vállalta fel,hogy megakar minket támadni...
|
Quote:
Pár napja a belső fórumos vita kapcsán feltettem a kérdést, hogy emberek "nagy súlyú" hozzászólásokat miért ejtenek meg olyan témákban, melyekben tökéletesen idegenek? Akkor ezt nagy felzúdulás kísérte, mégis ahogy később V mester és Kutyi is írja, ha ezt a hozzáállást szabadjára engedjük (értsd: nem teremtjük le a hozzászólót hozzá nem értése miatt), akkor ennek lehetnek beláthatatlan negatív következményei (sok lúd disznót győz) is. |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:45. |