Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Hex 09-07-2010 20:39

Én annyit fűznék csak hozzá, hogy aki a kedvezményes fordulást választja, az is kapjon egy kis kettest, de mondjuk vörös színnel, de csak egy szemet tud válassztani. Így látnák már rajta, hoy egyszer teljesítette a kedv.ford. kritériumait.

vityu 09-07-2010 20:42

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 263022)
Én annyit fűznék csak hozzá, hogy aki a kedvezményes fordulást választja, az is kapjon egy kis kettest, de mondjuk vörös színnel, de csak egy szemet tud válassztani. Így látnák már rajta, hoy egyszer teljesítette a kedv.ford. kritériumait.

Karácsonyfa effektus? Én is felmegyek így, és fordulok a kék mellé, és akkor pazar, szép színekben fogok pompázni... Ellenzem.

Ati 09-07-2010 20:46

Ennek én se látom semmi szükségét. Az érintett országoknak a feljutás menüben jelezve lesz, hogy fél év múlva is tudják, hogy egy kör már megvolt, de másnak szerintem ezt nem kell látnia.

Tsobi 09-07-2010 20:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 263023)
Karácsonyfa effektus? Én is felmegyek így, és fordulok a kék mellé, és akkor pazar, szép színekben fogok pompázni... Ellenzem.

Ha azt veszem, hogy ANARCH-ban a Vérdíj és Fejvadász effektusok mellett sem néz ki karácsonyfának a pontlista, akkor lehet benne valami. :)

Remedy 09-07-2010 20:58

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263025)
Ha azt veszem, hogy ANARCH-ban a Vérdíj és Fejvadász effektusok mellett sem néz ki karácsonyfának a pontlista, akkor lehet benne valami. :)

De annak nez ki! :)

Princ 09-07-2010 21:18

lehet ezt jóval finomabban is jelezni egy vörösen virító számnál, de itt szerintem nem a karácsonyfa-effekttel van a fő gondja többeknek, hanem magával a jelzéssel.

Remedy 09-07-2010 21:19

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 263031)
lehet ezt jóval finomabban is jelezni egy vörösen virító számnál, de itt szerintem nem a karácsonyfa-effekttel van a fő gondja többeknek, hanem magával a jelzéssel.

Ilyen alapon lehetne kis kek (1.5) is.

Csak szerintem ez tobb gondot okozna, a buta kerdesekkel, mint amit megold. :)

Princ 09-07-2010 22:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263032)
Ilyen alapon lehetne kis kek (1.5) is.

Csak szerintem ez tobb gondot okozna, a buta kerdesekkel, mint amit megold. :)

A Hódító egy ilyen problémás dolog. Sok-sok buta kérdés van miatta, számos buta beszélgetés és rengeteg buta eszmefuttatás. Egyszerűbb lenne nélküle. ;)

Hex 09-08-2010 07:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263024)
Ennek én se látom semmi szükségét. Az érintett országoknak a feljutás menüben jelezve lesz, hogy fél év múlva is tudják, hogy egy kör már megvolt, de másnak szerintem ezt nem kell látnia.

szerintem ez, főleg egy kezdőnek plusz lökést adna, hogy tovább játszon és újra felmenjen A-ban. De ha nem, akkor nem. Sajna meló

none 09-08-2010 12:46

Quote:

Originally Posted by ddjjm (Post 263009)
Ha a könnyítés hatására sok ország lefordul, és a top30 9000 hektár alá süllyed, akkor B-ből forogni könnyebb lesz, mint fix hektárról lefordítani az országot. A B-s fordulást ki kéne egészíteni, hogy az aktuális TOP30% és 9000 hektár közül a nagyobbikat kell teljesíteni.

ha sok ori lefordul nem alacsonyabb lesz a top30 hanem magasabb.. mert nem a fedezős bből forrgatós elfek fognak fordulni, hanem 4k-ról, akik nem akarnak versenytfedezni.. :)

All times are GMT +1. The time now is 08:00.