![]() |
Még mielőtt a Nagyúrék kimennének:
-Hmmm... - a hangom kissé csikorog az erővel elfolytott indulattól ahogy próbálom magam megnyugtatni - Ez esetben bocsánatot kérek iménti kirohanásomért azoktól akik esetleg sértve érezték miatta magukat. - enyhén meghajolok úgy általánosságban - Emellett szeretném kérni, hogy a társaim - intek a többiek felé - a terület határánál várakozhassanak visszatértemre megfelelő "kísérettel", persze csak ha ők is úgy szeretnék. Valamint szeretnék még beszélni Önnel gróf úr bizonyos dolgokról, ha nem lesz alkalmatlan. - Előbb az urával tárgyalok, utána az eszmecsere eredményének fényében folyatom az önnel való beszélgetést - közli röviden a gróf. |
Meglepődök Gren kirohanásán, nem is mértem a felét sem amit mond.
Grennek: - Mindünknek az égiök szablyák mög sorsunkat, mi ebbön a baj? Engem maga Elena kért föl a mucskos beste szuka, Orwella hívei ölleni harcra. (kihúzom magam büszkén) Mindögy hugy a Gróf Úúr (hajlok meg egy picit felé) vajákusai elhiszik, vagy söm, ez így vagyon. (látszik az arcán a megingathatatlan bizonyosság) |
Nem szólok bele a történésbe, érdeklődve figyelem, hogy ki mit mond, kinek mi a terve. Csendesen várok és fülelek, illetve ha a Nagyúr visszajön, akkor várom majd a parancsait. |
Ismételten meghajolok a gróf felé:
-Köszönöm a türelmét. Várok. Fakras-nak: -Az égiek. Ahogy mondod. Nem pedig egyes emberek akik bábokat akarnak csupán. - kicsit hallkabbra fogom a hangom - Emlékszel amikor Stancil-t kiszabadítottuk és a két foglyot ki akartuk kérdezni? - megvárom amíg teljesen felfogja mit akarok mondani - Arra, hogy meghalltak érintés nélkül de nem szóltak egy szót sem? Na azok is ilyen "bábok" voltak. Csak azt tehették amit a gazdájuk parancsolt. Láncra vert veszett kutyák akik egy pattintásra felnyársalják magukat az eléjük tett késre, csak hogy szórakoztassák a gazdájukat a kiforduló beleikkel. - igyekszem elég szemléletesen körbeírni, mit is gondolok - Imádkozz Nagydarab barátom, hogy valóban az isten bélyege legyen rajtad és ne olyan ami akármikor vak eszközzé tesz téged. |
Oh - mosolyodom el.
-Úgytűnik mindannyian kiválasztattunk, s az kiválasztóink sziklát görgettek az utunkba. Nem is csodálkozom hogy Tooma harcosa jut át elsőként eme akadályon. - kacsintok Gren felé. - A reakciódért meg ne fájjon a fejed, legalább mostmár tudom mire számíthatok ha meg akarnálak bélyegezni. Ha tudnák ilyesmit, akkor se próbálkoznák meg vele - mondom nevetve. |
Quintar felé küldök egy félig sikerült mosolyt:
-Hidd el még visszafogott voltam - egy pillanatig berzenkedő fintor fut át az arcomon - Tehettem volna súlyosabb ígéretet is. De mert ez most csak engem érintett volna, s nem klánom egészét még, így nem tettem, hála Tooma-nak. Hanem aztán innentől rendesen figyelnem kell a többiekre is. Elvégre ki tudja mijen célból és ki "bélyegezte" őket? |
Grenhez:
- Jah, tínyleg azok elíg furák vútak. (bólogatok helyeslően) Megveregete a vállátt: - Nö aggódjá, györek korom úta velem vannak, ha Ín nem hagyum üket cserbe, akkó Űk sem fugnak. |
Tévedni emberi dolog meg minden, szóval utólag javítottam ezt a beírást, olvassátok el! Köszi, és bocsi! :o
Quote:
|
Farkas-nak:
-akkor bízz bennük továbbra is, de óvakodj, ha hirtelen olyasnmit kérnek amire nagyon nehezen találsz csak magyarázatot. A szemem várakozón függ az ajtón ahol a Nagyúr és a grófék kimentek. |
Valmivel több, mint egy órát kell várnotok, míg a nagyúr, és a gróf visszatér. A gróf elfoglalja a szokott helyét, majd így szól:
- A döntést módosítottuk. A hölgy - néz az úrnőre - itt marad nálunk vendégségben, míg önök a tiltott teületen lesznek. Három napot kapnak, hogy megkeressék, amiért jöttek. Egy nap csak egyszer mhetnek be a területre, és ki onnan. Három nap után akkor is kötelesek elhagyni a területet, ha nem találták meg, amit keresnek. Van esetleg valami kérdésük még? - hordozza végig a tekintetét rajtatok, látszik, hogy inkább csak udvariasságból kérdezte. |
All times are GMT +1. The time now is 18:23. |