Quote:
Originally Posted by Remedy
(Post 251259)
Tenyleg nem megy a gondolatolvasas, ugyanis nem adok. Csak azokra szoktam, amiket irto nagy butasagnak tartok. Sajnos az ilyen emberek fel is bosszantanak, plane, amikor hiaba mondasz nekik barmit, csak fujjak a maguket... :)
|
Volt egy hsz-em, amiben az ötletet vetettem fel, meg még egy, amiben az érvekre reagáltam. Ez hol "fújom a magamét"?? :)
És ne magyarázkodj. Nem kell megmagyarázni, hogy mire miért adod a lefelé mutatót, mert már megbocsáss, marhára nem érdekel. Ettől függetlenül, aranyos volt az a kis beírás, hogy a világmegváltó kamasz adogatja a lefelé mutatókat, holott ezt Ti csináltátok. :)
Quote:
Originally Posted by Remedy
(Post 251259)
Deeeee most komolyan, 100 bank vedjen 15 millioooot?
Gondolj mar bele...
200 hekin az orszagom 50%-a bank, es ha van 100 millam egy lopasra 8,5 millat lopnak tolem, cseppet vicces... :)
|
Ezt szeretem a legjobban ezen a fórumon. Egyszerűen, bárki, aki meglát valamit, ami neki nem tetszik, máris képtelen a hozzászólás egészére reagálni, és esetleg előremozdítani a témát. Helyette szépen kiragadja, ami neki kell, és úgy állítja be a hozzászólását, hogy a másiknak tökre elmenjen a kedve, hogy az általa szeretett játékot jobbá tegye.
Akkor is, ha tényleg egy magamat világmegváltónak gondoló tinédzser vagyok. Akkor is, ha az ötlet rossz, és hatalmas butaság. Akkor is, ha még a játék egészét nem láttam (nem voltam A-ban). Miért nem lehet normális stílusban, és értelmesen reagálni, ahelyett, hogy idiótának nézitek a másikat, és telefröcsögitek az egész topicot??
Nem csodálkozom, hogy a több százezer játékosból egy igencsak elenyésző kis társaság ír erre a fórumra. Amik itt mennek... komolyan, már siralmas. Én hülye meg csak most veszem észre, és még részt is vettem benne. :mad:
Természetesen tisztelet a kivételnek, akik szerencsére viszonylag sokan vannak...
Tessék. Írtam Nektek még egy kritizálni valót, tudom, gyönyörű volt, és most már menjek el a fenébe, és hagyjam abba az okoskodást, ésatöbbi, ésatöbbi, ésatöbbi.