Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Remedy 05-08-2010 21:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 251240)
Mert nem egyetlen nemes cél, hogy aki most elől van, azt soha többet ki se lehessen onnan robbantani? :)

Ja, nem a max penzre gondoltam. Azt meg (nagy nehezen) el tudom fogadni ervkent, amit irtal. Hanem ezt a bankos butasagot...

RRRrrr 05-08-2010 21:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 251237)
Miert van az, hogy olyan emberek is nyithatnak topicot a megbeszelesekbe, akiknek sut az irasain, hogy 10%-at sem latjak at a hodito strategiai oldalanak? Aztan szuletik benne egy meg nagyobb baromsag, mert mar a fontoskodo tinedzserek is ugy gondoljak, hogy vilagmegvalto jo otleteik vannak, es mindenki mas hulye, es emiatt nyomkodjak a lefele gombot gondolkodas nelkul olyanok velemenyere, akinek a tudasa 100x meghaladja az oveket?

Erosen vissza kell fognom magam, mert ha idegessegemhez meltoan irnam le a velemenyem roluk, lehet ban lenne a vege.... :)

Es legvegul: Ati miert mondja az ilyenre, hogy jo otlet? :)

Erre csak annyit, hogy eriggy jógázni, vagy gödröt ásni az lenyugtat. Ne legyél már ennyire magas lovon drága, mert egyszer nagyot fogsz esni

Ati 05-08-2010 21:42

Van egy olyan iszonyú rossz szokásom, hogy időnként azt gondolom, hogy csak az a jó, amit én mondok, és mindenki más hülye. Leszokófélben vagyok erről, de még nem sikerült teljesen... :D

Ezt a szokást nagyon nem szeretem magamban.

De másban sem.

Remedy 05-08-2010 21:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 251246)
Van egy olyan iszonyú rossz szokásom, hogy időnként azt gondolom, hogy csak az a jó, amit én mondok, és mindenki más hülye. Leszokófélben vagyok erről, de még nem sikerült teljesen... :D

Ezt a szokást nagyon nem szeretem magamban.

De másban sem.

Szerencsere itt nem ez a helyzet, vannak ellenzok szep szammal. (Sot, szinte csak azok) :)

Remedy 05-08-2010 21:48

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 251243)
Erre csak annyit, hogy eriggy jógázni, vagy gödröt ásni az lenyugtat. Ne legyél már ennyire magas lovon drága, mert egyszer nagyot fogsz esni

Most megijedtem... :)

Dus 05-08-2010 21:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 251237)
[...] a fontoskodo tinedzserek is ugy gondoljak, hogy vilagmegvalto jo otleteik vannak, es mindenki mas hulye, es emiatt nyomkodjak a lefele gombot gondolkodas nelkul olyanok velemenyere, akinek a tudasa 100x meghaladja az oveket?

Csak halkan jegyzem meg, hogy azokat a bizonyos lefele gombokat elsősorban Te, Pool, és Dragi nyomkodja (nyilván erre is adtok egyet, amit szépen meg is mosolygok)...

Amúgy imádom, hogy más gondolataiban tudsz olvasni, és tudod, hogy mit gondolnak másokról, és, hogy mi miért írnak. Ilyet én is akarok... :)

Remedy 05-08-2010 22:00

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 251254)
Csak halkan jegyzem meg, hogy azokat a bizonyos lefele gombokat elsősorban Te, Pool, és Dragi nyomkodja (nyilván erre is adtok egyet, amit szépen meg is mosolygok)...

Amúgy imádom, hogy más gondolataiban tudsz olvasni, és tudod, hogy mit gondolnak másokról, és, hogy mi miért írnak. Ilyet én is akarok... :)

Tenyleg nem megy a gondolatolvasas, ugyanis nem adok. Csak azokra szoktam, amiket irto nagy butasagnak tartok. Sajnos az ilyen emberek fel is bosszantanak, plane, amikor hiaba mondasz nekik barmit, csak fujjak a maguket... :)

Deeeee most komolyan, 100 bank vedjen 15 millioooot?

Gondolj mar bele...

200 hekin az orszagom 50%-a bank, es ha van 100 millam egy lopasra 8,5 millat lopnak tolem, cseppet vicces... :)

Dus 05-08-2010 22:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 251259)
Tenyleg nem megy a gondolatolvasas, ugyanis nem adok. Csak azokra szoktam, amiket irto nagy butasagnak tartok. Sajnos az ilyen emberek fel is bosszantanak, plane, amikor hiaba mondasz nekik barmit, csak fujjak a maguket... :)

Volt egy hsz-em, amiben az ötletet vetettem fel, meg még egy, amiben az érvekre reagáltam. Ez hol "fújom a magamét"?? :)

És ne magyarázkodj. Nem kell megmagyarázni, hogy mire miért adod a lefelé mutatót, mert már megbocsáss, marhára nem érdekel. Ettől függetlenül, aranyos volt az a kis beírás, hogy a világmegváltó kamasz adogatja a lefelé mutatókat, holott ezt Ti csináltátok. :)

Quote:

Deeeee most komolyan, 100 bank vedjen 15 millioooot?

Gondolj mar bele...

200 hekin az orszagom 50%-a bank, es ha van 100 millam egy lopasra 8,5 millat lopnak tolem, cseppet vicces... :)

Ezt szeretem a legjobban ezen a fórumon. Egyszerűen, bárki, aki meglát valamit, ami neki nem tetszik, máris képtelen a hozzászólás egészére reagálni, és esetleg előremozdítani a témát. Helyette szépen kiragadja, ami neki kell, és úgy állítja be a hozzászólását, hogy a másiknak tökre elmenjen a kedve, hogy az általa szeretett játékot jobbá tegye.

Akkor is, ha tényleg egy magamat világmegváltónak gondoló tinédzser vagyok. Akkor is, ha az ötlet rossz, és hatalmas butaság. Akkor is, ha még a játék egészét nem láttam (nem voltam A-ban). Miért nem lehet normális stílusban, és értelmesen reagálni, ahelyett, hogy idiótának nézitek a másikat, és telefröcsögitek az egész topicot??

Nem csodálkozom, hogy a több százezer játékosból egy igencsak elenyésző kis társaság ír erre a fórumra. Amik itt mennek... komolyan, már siralmas. Én hülye meg csak most veszem észre, és még részt is vettem benne. :mad:

Természetesen tisztelet a kivételnek, akik szerencsére viszonylag sokan vannak...

Tessék. Írtam Nektek még egy kritizálni valót, tudom, gyönyörű volt, és most már menjek el a fenébe, és hagyjam abba az okoskodást, ésatöbbi, ésatöbbi, ésatöbbi.

Remedy 05-08-2010 22:33

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 251269)
És ne magyarázkodj. Nem kell megmagyarázni, hogy mire miért adod a lefelé mutatót, mert már megbocsáss, marhára nem érdekel. Ettől függetlenül, aranyos volt az a kis beírás, hogy a világmegváltó kamasz adogatja a lefelé mutatókat, holott ezt Ti csináltátok. :)

Tessék. Írtam Nektek még egy kritizálni valót, tudom, gyönyörű volt, és most már menjek el a fenébe, és hagyjam abba az okoskodást, ésatöbbi, ésatöbbi, ésatöbbi.

Nem kenyerem a magyarazkodas, vmit erosen felreertesz. Nem eloszor persze, szoval mar nem is csodalkozom.

A vege meg akar szep onjellemzes is lehetne, ha a gyonyorut ironikusnak ertelmezzuk. :)

Most nincs kedvem keresgetni, de szamoljuk mar ossze hany megvalosult javaslatod volt, es nekem mennyi...

Azutan meg gondolkodj el... :)

Dus 05-08-2010 22:35

Quote:

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 251272)
Nem kenyerem a magyarazkodas, vmit erosen felreertesz. Nem eloszor persze, szoval mar nem is csodalkozom.

Itt persze, nem szépen megmagyaráztad, hogy mire mit és miért adsz...

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 251272)
Most nincs kedvem keresgetni, de szamoljuk mar ossze hany megvalosult javaslatod volt, es nekem mennyi...

Azutan meg gondolkodj el... :)

Mert attól megváltozik a stílus, amiben írsz?? :O

Már rájöttem, hogy nem jó a javaslat. De nem azért, mert Te olyan jókat írsz. Érdekes, Vityunak elég volt 1 db normális hozzászólás, és elérte vele azt, ami Neked 10, "ez szar", meg "hülye vagy", meg hasonló alapú hozzászólásokkal nem ment. Talán nem nekem kéne elgondolkodnom, mert én teljesen tisztában vagyok azzal, hogy sokkal jobban játszol nálam, és, hogy 17 éves vagyok.

All times are GMT +1. The time now is 16:38.