Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

stampi 01-21-2008 08:05

Meg másik kérdés:
Adtam pár elismertséget itt-ott ennek-annak. A vezérlőpultomon mégis szürke színbem jelenik meg, nem pedig zöldben, holott gratulálni akartam beíráshoz, vagyis elismerni, nem pedig leszavazni. Az összes zöld amit adtam szürkében mutatkozik. Mér is van ez?

Ati 01-21-2008 08:52

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 153132)
Most éppen nem dühöngni akarok, csak megkérdezném hogy mikor lesz itt külsőn 'junior member'-ből 'member'?
idő-beírás-elismertség vagy mi a ... függvénye?

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 153133)
Meg másik kérdés:
Adtam pár elismertséget itt-ott ennek-annak. A vezérlőpultomon mégis szürke színbem jelenik meg, nem pedig zöldben, holott gratulálni akartam beíráshoz, vagyis elismerni, nem pedig leszavazni. Az összes zöld amit adtam szürkében mutatkozik. Mér is van ez?

Az ilyenek miatt én is mindig dühöngök.

tdomo 01-21-2008 09:18

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 153133)
Meg másik kérdés:

Member 100 hsz után leszel. A pontok amiket adsz, azért szürkék, mert az elismertségi szavazatod nulla pontot ér. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy hangot adsz a véleményednek pozitív, vagy negatív irányba.

stampi 01-21-2008 09:47

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 153143)
Member 100 hsz után leszel. A pontok amiket adsz, azért szürkék, mert az elismertségi szavazatod nulla pontot ér. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy hangot adsz a véleményednek pozitív, vagy negatív irányba.

Kösz Tdomo infot:)

Ati te pedig nyugodj meg, még a végén nem fogsz jól adminni:) Bocsi ha nemtok vmit inkább megkérdezem. Sok itt a beírás, nehéz eligazodni. Nekem:)

stampi 01-21-2008 09:49

Ja és Fefének is köszi:)

Ati 01-21-2008 10:15

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 153150)
Ati te pedig nyugodj meg, még a végén nem fogsz jól adminni:) Bocsi ha nemtok vmit inkább megkérdezem. Sok itt a beírás, nehéz eligazodni. Nekem:)

Én nyugodt vagyok, bár választ ne várj a feltett kérdésekre a dühöngő témakörben, hiszen ez a nem a kérdések és válaszok téma, hanem a dügöngő. :)

Arden 01-21-2008 10:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153157)
Én nyugodt vagyok, bár választ ne várj a feltett kérdésekre a dühöngő témakörben, hiszen ez a nem a kérdések és válaszok téma, hanem a dügöngő. :)

nem a dühöngő? :eek:

Ati 01-21-2008 10:37

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 153170)
nem a dühöngő? :eek:

Ezek szinoním szavak. :D:D:D:D:D

[HTPA]GeeForce 01-21-2008 10:43

Éljen, rosszul küldtem egy SMS-t. :D

VIP helyett UIP lett a megoldás, közölte is az ajtómata, hogy "hö hö, szarul rtad öcsi" :D:D

Rohadna meg a bunkofon, hogy az U és a V betűk között 2 pixel a különbség. :mad: :mad: :mad:

(Tud valaki segteni ebben? Esetleg support? Vagy elúszott a VIP SMS?)

:(

Ati 01-21-2008 10:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 153177)
Éljen, rosszul küldtem egy SMS-t. :D

VIP helyett UIP lett a megoldás, közölte is az ajtómata, hogy "hö hö, szarul rtad öcsi" :D:D

Rohadna meg a bunkofon, hogy az U és a V betűk között 2 pixel a különbség. :mad: :mad: :mad:

(Tud valaki segteni ebben? Esetleg support? Vagy elúszott a VIP SMS?)

:(

Support, bár nem szeretem, amikor ilyenek miatt írnak. Tessék odafigyelni az sms-re. :(

All times are GMT +1. The time now is 01:23.