![]() |
Sztoicskov, Romario, Koeman, apám mekkora csapat volt az is. Igazából itt kezdődött a Barca-fanatizmusom.
|
Quote:
|
Nézi valaki a tv2-n a filmet?
Nagyon érdekes és elgondolkodtató |
http://index.hu/bulvar/2011/01/16/ha...est_balkanban/
:(((( 2ismerösöm is ott volt a WB közelében.ők úgy tudják,hogy egy srácot és egy lányt meg késeltek (a késelés az tuti, mert látták a falfehérlányt ahogy hozzák ki teljesen véres felsőben). Ebből a lány meghalt,másik 2lányt a tömeg taposott halálra. állitolag egy 6fős társaság csinálta a balhét... |
A Pokerstarson lett egy új lehetőség, saját Pókerklub létrehozása...
Csináltam egyet Hódítós Klub néven Itt egymás ellen játszhatunk, akár valódi, akár játékpénzzel... Ahhoz, hogy Klubtag legyen valaki, annak meg kell kapnia tőlem a kódot a belépéshez... Ha valakit érdekel, akkor írjon a főorimba (160521), írja meg a felhasználói nevét és elküldöm a kódot... aztán tolhatjuk, egyelőre 1 játékpénzes asztalt csináltam, de igény szerint lesz több.... csináltam 1 játékpénzes versenyt is 21 órás kezdéssel |
Quote:
Ellenben az origon is az van, hogy: A rendőrség sajtóügyeletese közölte: kizárható, hogy késelés vagy verekedés okozta volna a három lány halálát." persze vicces, mert nezzetek csak a videot: 0:26-nal: "egyértelműen kizárható az, hogy nem történt késelés az este folyamán" persze valoszinu csak a rendorcsaj buta, de ha keseles tortent, durva lenne, ha vedenek a keseloket.... |
Quote:
|
én is olvastam a hírt reggel, és megrázó képeket raktak fel az origo-ra. sokáig nem ment ki a fejemből az eset, nagyon sajnálom a 3 lány szüleit, őszinte részvét nekik így ismeretlenbe is :(
|
Ez valami borzasztó. Elmennek szórakozni és még csak nem is sejtik, hogy soha többé nem mennek haza. :( Részvétem a szüleiknek!
|
Van azért pár enyhén szólva "érdekes" körülmény...
Pl. mitől tört ki a pánikhangulat? Nem hinném, hogy ha túl sok embert engednek be, utána kizavarnának egyszerre mindenkit, és "újraszámoljuk" ez marhaság. Késeléses "szemtanúkat" is fenntartásokkal kell kezelni, kb. mindegyik "a haverom hallotta hogy a Peti látta" típusba tartozik szerintem. Valami viszont biztos történt, de hogy pontosan mi, azt lehet hogy soha nem fogjuk megtudni, és ami még rosszabb, az áldozatok hozzátartozói sem :( |
All times are GMT +1. The time now is 17:12. |