Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Ati 05-22-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 97574)
Esetleg ezen esetek elkerülése érdekében be lehetne vezetni, ha a címlapon van új esemény, addig nem léphetsz be az oridba, amíg egy kis jelölő négyzetet be nem x-elsz, hogy elolvastam...
Mint a szoftvereknél. :)

OFF: valaki mesélte, hogy az "elolvastam, elfogadom" gombra kattintva közölte neki egy program, hogy "gratulálunk, új olvasási rekord született, a 43 oldalnyi szöveget 1,23 másodperc alatt sikerült elolvadnod" :D:D:D

OFF 05-22-2007 18:48

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 97574)
Esetleg ezen esetek elkerülése érdekében be lehetne vezetni, ha a címlapon van új esemény, addig nem léphetsz be az oridba, amíg egy kis jelölő négyzetet be nem x-elsz, hogy elolvastam...
Mint a szoftvereknél. :)

Igen, ez nem rossz gondolat.
Sajnálom, de én játszani jövök ide nem olvasgatni. a változásokról meg nem magamat kellene informálnom hanem valaki másnak.

Hunor a sirály 05-22-2007 18:51

Bazzeg én csak azt dolgot nem értem, hogy miért nyávognak egyesek, azért, hogy most annyi az elfnek. Mert mindennapi teendő, hogy gyujtogass valakit, meg ártózz, mert akkor elhiszem, hogy az oridnak kampec! Meg ha rádszáll egy szövi(4 vs 1), akkor nem is nagyon gyujtogatnék, sokkal jobb ha kussba maradsz ilyenkor, ha olyan a helyzet!:p
Jah, és ha a haszonszerzésre adtak volna 80%-ot, akkor elhiszem, hogy azt mondod hogy 'megszivattak'!

U.I.: ha olvasni nem szeretsz, akkor a súgót és az etiketteket sem olvastad el!:P
Szerintem nyilatkozz holnap, mert most nagyon fáradt vagy:D

merlin 05-22-2007 18:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 97553)
Azt gondolom, hogy mindenkitől elvárható, hogy belépés előtt elolvassa a címlapi kiírásokat, különösen ha ki van valami emelve, vagy friss dátumú.

ügyrendi javaslat:
lehetne ez piros?

elf szakszerv

OFF 05-22-2007 19:00

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 97581)
Bazzeg én csak azt dolgot nem értem, hogy miért nyávognak egyesek, azért, hogy most annyi az elfnek. Mert mindennapi teendő, hogy gyujtogass valakit, meg ártózz, mert akkor elhiszem, hogy az oridnak kampec! Meg ha rádszáll egy szövi(4 vs 1), akkor nem is nagyon gyujtogatnék, sokkal jobb ha kussba maradsz ilyenkor, ha olyan a helyzet!:p
Jah, és ha a haszonszerzésre adtak volna 80%-ot, akkor elhiszem, hogy azt mondod hogy 'megszivattak'!

U.I.: ha olvasni nem szeretsz, akkor a súgót és az etiketteket sem olvastad el!:P
Szerintem nyilatkozz holnap, mert most nagyon fáradt vagy:D

ez lenne a játék? kussolj ha rád szállnak? érdekes látásmód.
Viszont látom, azt te is tudod, hogy vége az elfnek :) de egyszerűbb törölni akkor a fajt, nem ilyen gyurcsányos "reformba" kezdeni ;)
nem voltam olyan aki csak úgy gyújtogatott vagy gyilkolt, csak ha nekem jöttek, de ezt minden faj megteszi. Ezt nevezik önvédelemnek amire most már teljesen alkalmatlan az elf.
Az óriás renget (sokszor ok nélkül, kedvtelésből) akkor legyen neki 80%?
az ork támad, akkor legyen neki is 80% ?
Minden fajjal vissza lehet élni.
Szerintem hiba volt amit az elfel csináltak, ennyi.

Hunor a sirály 05-22-2007 19:04

OFF(member, nem off:D ):

A 2/B be van elfem, gyüjtöm pénzt a bányából, láthatatlanul fejlődök, van vagy 2k tolim:D :D , és eddig csak egy 5 személyiséges ork kezdett ki velem.:D

Már ha békés faj, akkor tényleg nem értem miért van bánya -30% termelés.

OFF 05-22-2007 19:15

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 97595)
OFF(member, nem off:D ):

A 2/B be van elfem, gyüjtöm pénzt a bányából, láthatatlanul fejlődök, van vagy 2k tolim:D :D , és eddig csak egy 5 személyiséges ork kezdett ki velem.:D

Már ha békés faj, akkor tényleg nem értem miért van bánya -30% termelés.

Majd, ha megtalál egy csóró szövi és nekiáll a tolikat gyilkolni (mert nem tudja mennyi van neked), hogy a tekidhez férjen, utána meg azt látod, hogy 30 % lakiteki helyett van vagy 20 akkor majd nem fogsz örömködni.

Dragi 05-22-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 97586)
ez lenne a játék? kussolj ha rád szállnak? érdekes látásmód.
Viszont látom, azt te is tudod, hogy vége az elfnek :) de egyszerűbb törölni akkor a fajt, nem ilyen gyurcsányos "reformba" kezdeni ;)
nem voltam olyan aki csak úgy gyújtogatott vagy gyilkolt, csak ha nekem jöttek, de ezt minden faj megteszi. Ezt nevezik önvédelemnek amire most már teljesen alkalmatlan az elf.
Az óriás renget (sokszor ok nélkül, kedvtelésből) akkor legyen neki 80%?
az ork támad, akkor legyen neki is 80% ?
Minden fajjal vissza lehet élni.
Szerintem hiba volt amit az elfel csináltak, ennyi.

Légyszíves ne keverd a játékba a politikát és ha személynevet írsz azt illik nagy betűvel írni :mad: És értsd meg hogy azér jött létre a változtatás mert az elf egy békés faj ha nem tetszik nem kell vele játszani

Hunor a sirály 05-22-2007 19:25

Ati, most már eltelt egy kis idő, az elf faj módosítás után.:)
Szerintem már elfelejtetted, de tudnál adi egy elf arányt, és ha már pont ott vagy akkor egy orkot is. KÖSZI.

Ati 05-22-2007 19:33

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 97611)
Ati, most már eltelt egy kis idő, az elf faj módosítás után.:)
Szerintem már elfelejtetted, de tudnál adi egy elf arányt, és ha már pont ott vagy akkor egy orkot is. KÖSZI.

Elfek aránya: 10,32%

All times are GMT +1. The time now is 02:51.