![]() |
Quote:
|
Quote:
Igen, ez nem rossz gondolat. Sajnálom, de én játszani jövök ide nem olvasgatni. a változásokról meg nem magamat kellene informálnom hanem valaki másnak. |
Bazzeg én csak azt dolgot nem értem, hogy miért nyávognak egyesek, azért, hogy most annyi az elfnek. Mert mindennapi teendő, hogy gyujtogass valakit, meg ártózz, mert akkor elhiszem, hogy az oridnak kampec! Meg ha rádszáll egy szövi(4 vs 1), akkor nem is nagyon gyujtogatnék, sokkal jobb ha kussba maradsz ilyenkor, ha olyan a helyzet!:p
Jah, és ha a haszonszerzésre adtak volna 80%-ot, akkor elhiszem, hogy azt mondod hogy 'megszivattak'! U.I.: ha olvasni nem szeretsz, akkor a súgót és az etiketteket sem olvastad el!:P Szerintem nyilatkozz holnap, mert most nagyon fáradt vagy:D |
Quote:
lehetne ez piros? elf szakszerv |
Quote:
ez lenne a játék? kussolj ha rád szállnak? érdekes látásmód. Viszont látom, azt te is tudod, hogy vége az elfnek :) de egyszerűbb törölni akkor a fajt, nem ilyen gyurcsányos "reformba" kezdeni ;) nem voltam olyan aki csak úgy gyújtogatott vagy gyilkolt, csak ha nekem jöttek, de ezt minden faj megteszi. Ezt nevezik önvédelemnek amire most már teljesen alkalmatlan az elf. Az óriás renget (sokszor ok nélkül, kedvtelésből) akkor legyen neki 80%? az ork támad, akkor legyen neki is 80% ? Minden fajjal vissza lehet élni. Szerintem hiba volt amit az elfel csináltak, ennyi. |
OFF(member, nem off:D ):
A 2/B be van elfem, gyüjtöm pénzt a bányából, láthatatlanul fejlődök, van vagy 2k tolim:D :D , és eddig csak egy 5 személyiséges ork kezdett ki velem.:D Már ha békés faj, akkor tényleg nem értem miért van bánya -30% termelés. |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, most már eltelt egy kis idő, az elf faj módosítás után.:)
Szerintem már elfelejtetted, de tudnál adi egy elf arányt, és ha már pont ott vagy akkor egy orkot is. KÖSZI. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:51. |