![]() |
Quote:
|
Quote:
Mán kivűl le van írva 720óra mindneki látta nem tudom miér tkell itt kényeskedni... nem jöttél akkor ne kötekedj én akkor megírtam na még várok 720órát én utána levelet neked csak 1 párbajon írtam+ma +meg amikor kérdezted hol végezd el a dolgod:D |
Quote:
4500óra múlva Dragonhoz:D de mentsd le szépen drag az üzijeimet és 4500óra múlva beszélünk:D |
Quote:
|
Quote:
De te se léptél időbe Én azt írtam,hogy miattad fellépek...Ebbe nem tudom mit nem értesz... |
Quote:
|
Quote:
Tempodat ismerve ha akarlak majd utolérlek Csácsá:) |
na, ezt díszpáholyból fogom figyelni, hogy hogyan halad dragi, és te hogyan éred utol:);)
|
Quote:
Te nagyon sokmindent nem fejeztél be eddig... Pl nem fejezted be a háborúdat Andrewal. Szerinted nem úgy lenne tisztességes, ha elismernéd a vereséged? Helyette üres fenyegetőzéseket pufogtatsz, holott már bebizonyítottad, hogy lufi vagy, semmi több... |
Quote:
De én nem lépek mostmár mert nem jött időbe Nem sikerült neki hát nem... én ha akarom majd utolérem ha nem akarom akkor nem:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
jó?? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elkéstél nem megyek érted??Hát pech kár ragozni... majd ugyis találkozunk |
"Ott voltál már 15.-én is 28k érétken nem léptél kész:) "
Bíztam benned Harci, hogy figyeltél :D:D:D De kíváncsi vagyok miért nem szóltál hiszen neked az lételemed hogy valakinek beszólhass :rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Quote:
felállítasz egy hülyeséget és utánna arra hivatkozol, hogy de késett egy napot vagy valamennyit...nem az a lényeg, hogy mikor ért oda, hanem hogy ott van, és jelenleg ő vár rád nem fordítva...szóval ezt megfutamodásnak veszem;) |
Quote:
Nem reklám ez,hogy minden nap tudatnom kell veled... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mazsolázgattam kicsit... |
Quote:
|
Quote:
Majd ha dragon felér L-be 600-ra Addig még L-be sem megyek na ez kit igazol?:S Én miért léptem volna fel akkor dragon elött?? az meg tisztán le volt írva ha Dragon 720óra alatt nem teljesíti a küldetést akkor én nem harcolok vele:) |
Quote:
Hát én se:) Nehéz is megértnei agusztus 23.tól 720óra az már lejárt... És ha Dragonnak nem jött össze addig az út hát milyen alapon kér számon,hogy mostmár menjek stb:) Ha ezt nem elhet felfogni sajnálom ha sikerült mindnekinek ezt megértnei majd még írok:D De amig az alapoknál el vagytok tévedve addig kár erösködni... |
Quote:
|
Quote:
|
Eredeti szerző: Harcosok Üzenet megjelenítése
Andrew dönts Akkor ne is menjünk?? Mert most feleslegesen kár... Ma még dönthetsz ugy,hogy nem mersz kiállni velünk De ha igazán elindulunk és utána elszaladsz akkor igen-igen meglesz rólad a véleményem De így előre közlésként Mint ahogy már írtam: Első 48órában aki szabira megy fellép stb az feladta küzdelmet...És az keményen szégyelje el magát |
Quote:
Ja de,hogy nem az L-be? Ha neked a V( vagy W nem tudom pontosan hol voltál) hekid számít akkor nekem is jó az X-es... |
Quote:
|
Quote:
Dragon meg nem ért fel |
Quote:
Nem Legalábbis időn belül nem Nem tudom mit akarsz most elmondani:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem:P akkor meg... Mondta Vae? Nem 720óra letelt? Le Mondtam én olyat,hogy lejár a 720óra én akkor is megyek Dragon után mindenképpen? Nem Akkor meg mi a gond? Dragon időzavara |
Ahogy én látom, körülményes úgy harcolni valakivel, hogy állandóan elfedezget előle.
Lehet rosszul látom, de kívülállóként ez jön le. Inkább fogócskának néz ki, mint harcnak, és általában aki elöl lohol, azon van a nyúlcipő :) cáfoljatok meg ha nem így van :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:49. |