Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

OFF 05-22-2007 18:17

Akkor viszont köszönöm ennek a marhaságnak a kiagyalóinak, hogy így megszívattak. És köszönöm, hogy játszhatatlanná tettek egy fajt (csak egy dolog, hogy a kedvencem volt)
Most végignézhetem ahogy szétszedik az orimat és kénytelen leszek újrázni más fajra mert senki nem szólt, hogy, koma, ne legyél elf mert szétkapták. Bezzeg a buli felhívás tudják küldeni zöldbe de egy ilyen „hatodrendű” dolgot nem. Elszáll 500 vip köröm és megint 500 mire újból eljutok 500 körig, összesen 1000 vip kör. Ez mennyi is pénzben?
Szar ez így :(

Ati 05-22-2007 18:22

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 97545)
Akkor viszont köszönöm ennek a marhaságnak a kiagyalóinak, hogy így megszívattak. És köszönöm, hogy játszhatatlanná tettek egy fajt (csak egy dolog, hogy a kedvencem volt)
Most végignézhetem ahogy szétszedik az orimat és kénytelen leszek újrázni más fajra mert senki nem szólt, hogy, koma, ne legyél elf mert szétkapták. Bezzeg a buli felhívás tudják küldeni zöldbe de egy ilyen „hatodrendű” dolgot nem. Elszáll 500 vip köröm és megint 500 mire újból eljutok 500 körig, összesen 1000 vip kör. Ez mennyi is pénzben?
Szar ez így :(

Azt gondolom, hogy mindenkitől elvárható, hogy belépés előtt elolvassa a címlapi kiírásokat, különösen ha ki van valami emelve, vagy friss dátumú.

OFF 05-22-2007 18:30

elf

Nem tudom miért elvárható? miért? Miért nem lehet zöldet küldeni, hogy ekkor és ekkor így és így változik az elf? Sajnálom ha csalódást okozok de én nem szoktam olvasgatni a belépésnél.
Szerintem nem a játékos dolga a változásokat keresgélni, a játékos dolga a tisztességes játék, ez elvárható és jogos is.

Viszont ez a fórum klassz dolog és jó, hogy ilyen hamar jönnek a válaszok, ez tetszik :D

Dragi 05-22-2007 18:32

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 97562)
Nem tudom miért elvárható? miért? Miért nem lehet zöldet küldeni, hogy ekkor és ekkor így és így változik az elf? Sajnálom ha csalódást okozok de én nem szoktam olvasgatni a belépésnél.
Szerintem nem a játékos dolga a változásokat keresgélni, a játékos dolga a tisztességes játék, ez elvárható és jogos is.

Viszont ez a fórum klassz dolog és jó, hogy ilyen hamar jönnek a válaszok, ez tetszik :D

a játékostól elvárható hogy érdeklődjön az iránt amivel már hónapok vagy évek óta játszik :p:)
Ezt többen meg is tudták tenni :)

Ati 05-22-2007 18:37

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 97562)

Hogyhogy miért pont ott? Mert azt mondtuk, hogy ott fogjuk bejelenteni. (Idézet a regszabályokból: "A szabályok módosítását a címlapon jelentjük be.") Ha egyszer ezt mondjuk, akkor miért máshol jelentsük be, és ne azon a helyen, ahol mindenki várja? :eek:

OFF 05-22-2007 18:40

elf

És az üzemeltetőtől meg az, hogy értesíti a játékosokat egy esetleges változtatásról, főleg ha az ilyen szintű.
Miért nézitek ilyen egyoldalúan a kérdést? Én belépek és játszom. Ennyi. Miért kellene olvasnom bármit is? Ha zöldben a bulifelhívást el lehet küldeni akkor úgy gondolom ezt is el lehetett volna küldeni.

Valezius 05-22-2007 18:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 97567)
Hogyhogy miért pont ott? Mert azt mondtuk, hogy ott fogjuk bejelenteni. (Idézet a regszabályokból: "A szabályok módosítását a címlapon jelentjük be.") Ha egyszer ezt mondjuk, akkor miért máshol jelentsük be, és ne azon a helyen, ahol mindenki várja? :eek:

Igen ez jogos, márpedig aki regelt az elfogadta a szabályokat :)

OFF 05-22-2007 18:41

Mind1, hagyjuk a témát.

köszönöm a válaszokat.

Valezius 05-22-2007 18:42

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 97569)
És az üzemeltetőtől meg az, hogy értesíti a játékosokat egy esetleges változtatásról, főleg ha az ilyen szintű.
Miért nézitek ilyen egyoldalúan a kérdést? Én belépek és játszom. Ennyi. Miért kellene olvasnom bármit is? Ha zöldben a bulifelhívást el lehet küldeni akkor úgy gondolom ezt is el lehetett volna küldeni.

Tehát mikor bereggeltél, akkor elolvastad a regszabályzatot, és el is fogadtad, hogy a változások a címlapon lesznek meghirdetve, akkor mi a gond? :rolleyes:

Ati 05-22-2007 18:44

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 97569)

Az értesítés meg is történt, arról igazán nem tehetek, hogy nincs kedved olvasni a vastag, új hírként kiemelt részeket a címlapon. Ha ott nincs kedved olvasni, máshol sem lesz, innentől teljesen felesleges bárhol máshol jelezni a változást. Ott jelezzük, ahol mindenki várja, mert tudja, hogy ott lesz jelezve, ha komoly változás van.

Ez a természetes.

All times are GMT +1. The time now is 01:33.