![]() |
Akkor viszont köszönöm ennek a marhaságnak a kiagyalóinak, hogy így megszívattak. És köszönöm, hogy játszhatatlanná tettek egy fajt (csak egy dolog, hogy a kedvencem volt)
Most végignézhetem ahogy szétszedik az orimat és kénytelen leszek újrázni más fajra mert senki nem szólt, hogy, koma, ne legyél elf mert szétkapták. Bezzeg a buli felhívás tudják küldeni zöldbe de egy ilyen „hatodrendű” dolgot nem. Elszáll 500 vip köröm és megint 500 mire újból eljutok 500 körig, összesen 1000 vip kör. Ez mennyi is pénzben? Szar ez így :( |
Quote:
|
elf
Nem tudom miért elvárható? miért? Miért nem lehet zöldet küldeni, hogy ekkor és ekkor így és így változik az elf? Sajnálom ha csalódást okozok de én nem szoktam olvasgatni a belépésnél.
Szerintem nem a játékos dolga a változásokat keresgélni, a játékos dolga a tisztességes játék, ez elvárható és jogos is. Viszont ez a fórum klassz dolog és jó, hogy ilyen hamar jönnek a válaszok, ez tetszik :D |
Quote:
Ezt többen meg is tudták tenni :) |
Quote:
|
elf
És az üzemeltetőtől meg az, hogy értesíti a játékosokat egy esetleges változtatásról, főleg ha az ilyen szintű.
Miért nézitek ilyen egyoldalúan a kérdést? Én belépek és játszom. Ennyi. Miért kellene olvasnom bármit is? Ha zöldben a bulifelhívást el lehet küldeni akkor úgy gondolom ezt is el lehetett volna küldeni. |
Quote:
|
Mind1, hagyjuk a témát.
köszönöm a válaszokat. |
Quote:
|
Quote:
Ez a természetes. |
All times are GMT +1. The time now is 01:33. |