![]()  | 

Quote: 

| 

"msn-nel rendelkező 20 év körüli csajt keresek szövetségesnek, mindenmindegy, az se hátrány ha kezdő, én az vagyok..." 
	Úgy látom ismét átmegyünk kicsit társkeresőbe... :)  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Remy.. :) köszi igyekszik az ember :) egyébként nem ide vágó kérdés.. kevesebb az aktív játékos? vagy csak Nekem tűnik úgy, hogy egyre több a szabis ori.. :(  | 

Quote: 

Nem kevesebb, de ettől még a szabis országok száma valóban növekedhet. Szerencsére egyre többen lesznek VIP tagok, és ők nem esnek ki a pontlistából. Ennek egy apró mellékhatása a szabisok felgyűlése. De nem kell sokáig aggódni emiatt, lásd fejlesztések témakör.  | 

Érdekes megfogalmazás:) 

Érték: 11676 
	Sziasztok:)! Szeretnék alapítani egy szövit! én hulla vok. és egy varit, egy tolit és egy hadis. a faj mind1.  | 

És egy rajongói klub :D 

Érték: 31061 
	közhírré tétetik harcosok klubjába felvétel van, jelentkezni nálam lehet üdv: Xxxx  | 

xxxxxxx (#xxxxxxx)  
	2007-11-xx 15:16:18 Helyezés: xxxx Érték: 7101 ha valaki akar szövetcségesem leni oké nem vagyok kezdő csak új országot csináltam vari vagyok kéne egy hadis meg tudos meg bármi ami nem élőhalot ha az kiléptetem a szöviből és kinyírom!!!!!!  | 

Nem kezdö, lehet hogy már a tegnap óta játszik.:D 
	 | 

Itt a következő gyöngyszem: 
	xxxxxxxx (#xxxxxx) 2007-11-xx 14:31:07 Helyezés: xxxx Érték: 12849 gyertek gyertek hogyha mertek?????!!!!!!!!%%%%%%/////  | 
| All times are GMT +1. The time now is 11:15. |