![]() |
Quote:
|
"msn-nel rendelkező 20 év körüli csajt keresek szövetségesnek, mindenmindegy, az se hátrány ha kezdő, én az vagyok..."
Úgy látom ismét átmegyünk kicsit társkeresőbe... :) |
Quote:
|
Quote:
Remy.. :) köszi igyekszik az ember :) egyébként nem ide vágó kérdés.. kevesebb az aktív játékos? vagy csak Nekem tűnik úgy, hogy egyre több a szabis ori.. :( |
Quote:
Nem kevesebb, de ettől még a szabis országok száma valóban növekedhet. Szerencsére egyre többen lesznek VIP tagok, és ők nem esnek ki a pontlistából. Ennek egy apró mellékhatása a szabisok felgyűlése. De nem kell sokáig aggódni emiatt, lásd fejlesztések témakör. |
Érdekes megfogalmazás:)
Érték: 11676
Sziasztok:)! Szeretnék alapítani egy szövit! én hulla vok. és egy varit, egy tolit és egy hadis. a faj mind1. |
És egy rajongói klub :D
Érték: 31061
közhírré tétetik harcosok klubjába felvétel van, jelentkezni nálam lehet üdv: Xxxx |
xxxxxxx (#xxxxxxx)
2007-11-xx 15:16:18 Helyezés: xxxx Érték: 7101 ha valaki akar szövetcségesem leni oké nem vagyok kezdő csak új országot csináltam vari vagyok kéne egy hadis meg tudos meg bármi ami nem élőhalot ha az kiléptetem a szöviből és kinyírom!!!!!! |
Nem kezdö, lehet hogy már a tegnap óta játszik.:D
|
Itt a következő gyöngyszem:
xxxxxxxx (#xxxxxx) 2007-11-xx 14:31:07 Helyezés: xxxx Érték: 12849 gyertek gyertek hogyha mertek?????!!!!!!!!%%%%%%///// |
All times are GMT +1. The time now is 22:59. |