![]() |
Ha törlődött, akkor az baj, mert akkor keverem 2008-at 2009-cel... :S
De most jelenleg tanácstalan vagyok... |
Ha törlődik, akkor nem kerülne ki a keresőből?:)
|
Nem mindig, jó ideig bent szoktak maradni a törlődött orik, de azért fél évig nem.....
Ezért értetlenkedem ennyire. Hiszen október eleje óta eltelt rengeteg idő. És ugyebár nem mindegy a végeredmény se. Ha törlődött, akkor szomorkodom egyet, aztán majd csak kiheverem. De ha létezik, akkor meg hajtóvadászatot kell indítanom, és vissza kéne szerválni az orimat... Szóval egyáltalán nem mindegy, hogy létezik-e, vagy sem. |
Quote:
|
Ha törlődött, akkor megnyugodtam (kicsit).
Legalább tudom, hogy legközelebb nem ilyen rossz ütemben hagyom abba a Hódítózást. Köszi az infót, akkor nem keresem tovább. De azért elsiratom.... :'( :'( :'( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na jó, tudom, hogy 130ezer hektár az nagyon sok, úgyhogy egy kicsit besegítek, hogy hamarabb elérhesse Gee... Ha a következő 5 órán belül újraregeli, akkor hozzájárulok a 130ezer hektárhoz, és induláskor már eleve megkap belőle 200 hektárt, hogy csak a maradék 129800 hektárt kelljen összeszedni! :D |
Quote:
|
Quote:
olyat kérhetek hogy 130 ezer hektárba besegits Ati?? csak én forditva kérem 129 800 hekit zsebbe és igérem azt a 200 hekit majd összekaparom valahogy ;) |
All times are GMT +1. The time now is 23:54. |