![]() |
Meg a másik Remy, úgy adod elő a dolgokat, mintha mi tudnánk, hogy Te mikor hol jársz az országban... Hidd el, nem tettünk rád nyomkövetőt. Mintha ezzel is kicsinyítenéd az érdemeinket. Mi ütöttünk be Titeket(Téged) kétszer, semmi ellenreakció nem volt, de ezt is úgy adod elő, mintha mi lennénk a hibásak, mert Te épp disznótoron voltál. És utána 1 hétig hol voltál?
|
De nem akarok erről több szót ejteni. Mindössze annyit kellett volna mondanotok: "Gratulálunk, de majd legközelebb visszavágunk". Ehelyett magyarázkodsz és lehúzod a mi stratégiánkat...
|
Hidd el Sami, ha lenne mihez, gratulálnánk :)
|
Quote:
|
Quote:
Az egész támadásnak mint Janesz is leírta az unaloműzés illetve a Ti játéktudásotok tesztelése volt a célja! Én nem tagadok úgy álltunk a dolgokhoz ha kikapunk kikapunk de hátha sikerül némi kellemetéenséget okozni Neltek vagy ha nem is legalább akkor majd tanulunk valamit, hisz a helyzeti előny mindenképpen a miénk volt! Kinéztünk tehát egy olyan napot amikor mindenki maximálisan tudott lenni és támadtunk! Nos támadás után nem lehet szabizni ugye? Azt meg nem tudhattuk, hogy Remy éppen nem ér rá! Akkor ergó felteszem a kérdést, hogy mégis milyen gyávaságról beszéltek??? Utánna ott voltunk több mint egy hétig és igen észerevettük azt is hogy Remy befokozott hisz enélkül ugye nem tudott volna 2 körös lenni a két bekapott ütés miatt! utánna pedig nem azért mentünk szabira, hogy kicsesszünk a szövivel hanem a fentebb leírt okok miatt! Mi ugyanis nem nézzük le az ellenfeleinket és tudtuk egy tag hiányával az esélyeink csökkennek! Szóval kicsit úgy érzem savanyú a szőlő mert noha gratulálni miért kellett volna hisz így tényleg nem volt harc (a disznótor miatt) de gyávának titulálni minket ezért... hiszen ugye előszőr ti szabiztatok és ha ott indokként elfogadható a távollét a mi esetünkben is engedtessék meg szerintem még egy mondat: igen láttuk, hogy szintet léptetek (meg hallottuk is) így könyebb előjönni úgy is ha az egyik vagy másik tag továbbra sem 100%os mert ütőtávban nem sokan vannak egyenlőre |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
De azert valaszolok: 1. (Sami) ugye ki tudod szamolni, hogy 2517-rol 2400 ra kopni kb 5 nap. Nekem ketszer bejonni szabirol minimum 6 nap. Szoval itt nem bukik meg semmi "okoskodas" 2. Janesz (ez valasz arra is, miert pont akkor szabiztatok, a cel tenyleg az volt hogy ne johessek vissza rajtatok) - ez Kb Sami kerdesere is valasz 3. Sami - Ez tok ugyanaz mint az elso postod, azzal kiegeszitve, hogy a disznotor csak azert lett emlitve, hogy miert nem volt ellenakcio, nem azert hogy ezt esetleg tudtatok volna. 4. Tenyleg nincs mihez gratulalni, lasd szinten elso postom, mikor gratulaltam volna. (vagy szerinted dicsoseg 2x beverni egy orszagot aki ott sincs, oszinten, utana meg nem harcolni vele?) 5. Sajnalom, itt is kicsit furcsallom, hogy egyik tagnak epp 2 oraval azelott kellett elutazni, hogy vissza tudtam volna jonni szabirol. Persze az is furcsa, hogy fordulasunk utan hirtelen lett idotok jatszani. Maganvelemenyem akkor is az marad, ami. (Plane Sligot ismerve, akit kb az eltet forumokon is ha beszolhat) :) Szoval: nagyon szivesen gratulaltam volna, ha megadjatok az eselyt, hogy visszaussunk, ennyi. Meglatjuk, hogy a kovetkezo harcban mennyi joindulat lesz. :) |
Ezek az írások most köszönetnyilvánítások, üdvrivalgások vagy örömmámorok? :)
|
Én is befejeztem itt.
|
"2. Janesz (ez valasz arra is, miert pont akkor szabiztatok, a cel tenyleg az volt hogy ne johessek vissza rajtatok) - ez Kb Sami kerdesere is valasz
5. Sajnalom, itt is kicsit furcsallom, hogy egyik tagnak epp 2 oraval azelott kellett elutazni, hogy vissza tudtam volna jonni szabirol. Persze az is furcsa, hogy fordulasunk utan hirtelen lett idotok jatszani. " Na uccsó hozzászólásom nekem is, utána már csak olvasgatok:D Ezt a két pontot egybe letudom. Sehol nem volt leírva tudomásom szerint, hogy pont visszajöveteled előtt utaztam el! Tudtuk, hogy mikortól jöhetsz vissza szabiról, így addig meg úgy voltunk vele had teljenek a körök, mert ugye 2k kör csak 2k kör. Ahhoz meg nem kellettem hogy ketyegjen a kör, nincs itt olyan plussz gomb amit nyomkodni kell nekem is hogy adja a köröket:D Megvallva jól esett az a pár nap pihenő ami nyugival telt el, így meg hogy hallottuk hogy léptetek nyugival is folytatódik:) Amúgymeg már hamarabb vissza akartunk jönni, csak nem tudtunk úgy egyeztetni hogy mind a 4ünkenk jó legyen egy teljes nap! Ennyi volt nincs több post:D Next time, next level...:D |
Quote:
Biztosan lesz még alkalom a revansra s ha nyerünk akkor szívből gratulálhattok majd ha meg nem akkor mi fogunk sőtt esetleg tanulunk is valamit:) ui: csak annyit, hogy tényleg ne szemétkedésnek fogjátok fel, hogy így alakult egyszerűen nem akartunk úgy járni mint Ti, hogy ember mellőzése miatt hekiket bukjunk ennyi |
All times are GMT +1. The time now is 03:40. |