![]() |
Guns 'n' Roses: Locomotive
Egy talán kevésbé ismert Guns 'n' Roses szám, bár nekem az egyik kedvencem tőlük :)
|
System of a Down: B.ring Y.our O.wn B.omb (BYOB)
SOAD: BYOB:cool:
|
Dalok, másképp.
Ultimate Power of Gázrezsó! Total eclipse of the heart All The Things (S)he Said Toxic Where is my mind |
Dalok, másképp. 2
Ultimate Power of B*TCH! XD PokerFace "Cartman sings this song BETTER than lady gaga... B*TCH!!! XD" |
hehe, ez is kicsit másképp, mint az eredeti..
The Prodigy - Firestarter |
|
Ejj ez a jutúb... Csak kattingatsz egyik videóról a másikra. Egész este 2000 körüli magyar technoslágereket kellett hallgatnom nosztalgiaképpen.:D
Erre mondaná egy drága jó komám, hogy "zasztakurva". |
|
|
Placebo - Every You Every Me
"All alone in space and time. There's nothing here, but what here's mine." |
|
|
|
Family Guy, hetedik evad, masodik resz :)
Ma-ma-ma-madar az Asz :D |
Tudja valaki mi annak az zenének a címe és előadója ami mostanában szokott menni a rádióba, főleg Rádió1-en Jazzes feelingű és kicsit Al caponés :D 1922-ről énekel benne a nőcike
|
Quote:
megtaláltam :) |
Deák Bill Gyula - Intések fiamnak
Súlyos terhek nyomják, a fellibenő szoknyát, Mégis azt mondják, vedd el, ha hagyják. Figyelnek titkon, vannak személyi akták, De a brókert, aki átvert, mégis futni hagyják. Fiamnak, csak annyit: ő tudja szeretem, A tetovált lány a régi életem. Többre vágytam, mert éreztem, Elém nem állhat senki sem. Aki a zenét megírta, nincsen már velem. Fogja kezem mégis, el nem engedem. A televíziót nem nézem, műsorom nem adják: Bill Kapitány hatvan lett, csak kevesen tudják. Elindult a kezem néha, bár soha nem kérték. Lehetett volna többször is, néhány album lenne még. Fiamnak, csak annyit: ő tudja szeretem, A tetovált lány a régi életem. Többre vágytam, mert éreztem, Elém nem állhat senki sem. Aki a zenét megírta, nincsen már velem. Fogja kezem mégis, el nem engedem. |
Quote:
Most meg is hallgatom. Kalapács az egyik legnagyobb torock. :) |
|
|
|
Egy dal, amit Vent-nek küldök, rengetegsokaságos szeretettel!!!!!!!!!!!!!!!
ACTUS - Spiritual Imperialism |
Quote:
|
no artist - audiotrack 10
:D:D |
|
Fergeteges figura ez a Nagy Feró... Kedden volt koncertjük Szegeden, és még most sípol a fülem.
|
Ledobbentem, hogy van ilyen..
|
|
Ó, pedig van ilyen, és az első számot, amit belinkeltél, rengeteget nyomattuk gimiben... Mekkora nosztalgia, már el is feledkeztem róla, hogy volt ilyen...
De elszaladt 10 év......... Köszönöm Vent :) |
Már ha nem is olyan régen egy anime openingje szerepelt itt, akkor itt egy másik kedvencem endingje:
|
I cant't help her.
elgépeltem a címet |
|
Quote:
azaz így: Variációk egy témára: |
|
|
|
|
|
|