![]() |
Quote:
|
Imádom, amikor ki van figyelve a piacom, és úgy lopnak le lóvéra, hogy közvetlenül előtte felvásárolják a piacomat, majd belelopnak 2 milliárd aranyba... :D:D:D:D
Nem tudom ki volt (mármint hogy kié az az ország, aki lopott), de szép! Gratulálok, ez ügyes volt! (Attól függetlenül picit dühítő:@) |
Quote:
|
[Privát üzenet fórumra másolása tilos. Üzenet törölve. -- Ati]
|
[Privát üzenet fórumra másolása akkor is tilos, ha emiatt egyszer már szóltam... -- Ati]
|
Na, akkor csapó három:)
Kaptam ma egy zöldet B-ben, amiben bemutatkozott a feladója, hogy Ő Laci, és ne szabizzunk, mert szeretne harcolni... írtam neki, hogy, ha Te lennél annak az orinak a valós tulaja, akkor nem kellett volna bemutatkoznod, hiszen klántársam voltál, és ismerjük egymást... ebből egyértelműen kiderült, hogy azt az orit nem a tulaja viszi... vmi ilyesmi volt a válasz: csak ne szabizz.. Válaszom egy része erre kb. vmi ilyesmi volt : Miattad T.b.??? Ugyan máár :)) Ahogy nem térdeltünk be, mikor 4 mrdot kértél a B-ben maradásunkért, ugyanúgy, most sem fogunk betérdelni, kevés vagy Te ahhoz :) .... És hoppá... erre a válasz Tibu W-s orijából jött... zöldet nem szabad fórumra másolni, úgyhogy sajna nem oszthatom meg veletek, de valami térdelés, és és fenyegetőzés is volt benne.. :) Ati, így már megfelel? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, ez nem elegendő indok az Y-ra? Elég undorító...
|
Kissé kétségbe vagyok esve, úgyhogy megkérdem itt. A kérdésem főleg Atihoz szól:
ez az ország létezik??? 247607 ANARCH 2 [SZ] Bogya Birodalma Csakmert a kereső kiírja, de úgy tudom VIP-es ori, tehát nem lehet(ne) mélyszabin, viszont a csoportban nem látszik, 2009-ben jártam bent az országban, tudtommal azonosítva is volt, tehát 2009 októberben nem törlődhetett magától, viszont az e-mail címemről lekerült, és most már napok óta a frász tör ki, hogy mi van vele...... Most kaptam a tippet, hogy mégiscsak törlődhetett, kérdezzek rá. Törlődött? Vagy létezik még? Ha létezik, mikor került le az e-mailomról? (Tudom, hogy adatvédelmi meg személyi meg stb jogok miatt nem kérdezhetek mást, pl hogy milyen címen van most, ezért csak azt kérdem: az enyémről mikor került le - ha egyáltalán lekerült, és nem az október vitte el....) |
All times are GMT +1. The time now is 23:59. |